czester Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam z rana A ja sobie na uczelni od rana siedze
Guregoru Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 A ja sobie w pracy z rana siedzę ale zaraz mykam do Bytomia na mini spocik z Pelexem [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 10:49_________________________________________________Uuuuuuuuuuuuuuuu Prezes ja widzę że ty masz w (teoretycznie pierwszy) dzień ogólnopolskiego urodziny :gwizdanie: oj to się będzie działo
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ty mi sie od moich danych osobowych odwal [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:05_________________________________________________myślisz że pierwszy dzień zlotu w moje urodziny to przypadek :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:17_________________________________________________Słuchajcie - nie wiem jak Wy ale ja odprawiam moje urodziny w mega lokalu. ZAPRASZAM WSZYSTKICH 26.03 ( piątek od samego rana ) http://www.stasinda.com.pl/ ( w górach, z noclegiem, laski będą na miejscu ) zapraszam samych najbliższych znajomych ( ma być około 150 osób ) tak więc czujcie się zaproszeni. A to czy Wy też będziecie tak odprawiać to już Wasza sprawa - nie naciskam
piterra Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam : Koniobijców, Gejów, innych Onanistów, Spamerów i tych NORMALNYCH :decayed: Widzę że nowa para się wyłania Pucek z Gurem takie zaloty odstawiają że :gwizdanie: i wcale bym się nie zdziwił jakby jakiś "cyber- :sexinbed:" sobie urządzili a poza tym to Guru jak zwykle liże dupsko "fioletowemu" dziobak jeden i wazeliniarz (np. miron:"właśnie przekroczyliśmy 20000 postów", a na następnej stronie Guregoru: cytuje mirona i emota ) :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 hejka Pitek - to jest nic w stosunku do ilości przelewów od niego - jak tak dalej będzie robił to jeszzce na wigilie fure zmienie
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja pier**le tego się czytać nie da :polew: dobry
piterra Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 kurcze szkoda że mnie teraz w piątek nie będzie ;(
piterra Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a odnośnie objeżdżania kogokolwiek przez "Pitka" to jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży to i tak wam nie powiem :naughty: :naughty: tylko muszę poszukać podobny projekt na AudiZine [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________Somes nie dyskutuj z tymi onanistami bo jak widać Boniu założył gumkę na lewą stronę i dostał kropka :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:57_________________________________________________aaaaaaaaa Mirek a już wiadomo ile wejściówka na ten twój geburstag
Skydiver Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży :naughty: :naughty: Ooo i to jest rezanie A nie jakieś turbiny ....dupiny.... cipowanie :gwizdanie:
boniu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja pittera,somes poczytaj wczorajsze watki jak Cie nie bylo a bedzies wiedzial
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a odnośnie objeżdżania kogokolwiek przez "Pitka" to jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży to i tak wam nie powiem :naughty: :naughty: tylko muszę poszukać podobny projekt na AudiZine [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________Somes nie dyskutuj z tymi onanistami bo jak widać Boniu założył gumkę na lewą stronę i dostał kropka :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:57_________________________________________________aaaaaaaaa Mirek a już wiadomo ile wejściówka na ten twój geburstag Pitek odnośnie 4,2 to pisz do mnie A Miron, więc rozumiem jak nasz zapraszasz to samo z siebie się rozumie, że stawiasz - masz gest ! ja będę na pewno :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tak - oczywiście stawiam - Wy zapłacicie tylko tyle co za zlot
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 czytałem ale człowiek się w rozwoju cofa po czymś takim
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a na poważnie 26.03 mi odpowiada - będzie już po sesji - wiec dziś mogę powiedzieć, że jadę na 95 %
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 a na poważnie 26.03 mi odpowiada - będzie już po sesji - wiec dziś mogę powiedzieć, że jadę na 95 % na piątkowym zlocie zrobimy wstępną listę
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 witam Prezes właśnie mi wpadła w ręce fotka z imprezy w zielonej ...........się Pucek schlałeś ............ [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 14:52_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi