keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 a do kiedy tam trza wpłacić?? im szybciej wpłacimy hajs tym szybciej zamówi pisaki
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kurde nawet nie ma na tym zadupiu porządnego kawałka placu żeby sobie poszaleć
MAJKI Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ale jestem juz podjarany tym wyjazdem mam nadzieje ze wrocimy cali i zdrowi
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ale jestem juz podjarany tym wyjazdem mam nadzieje ze wrocimy cali i zdrowi cześć Majki nie Ty jeden :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 heh ja dzisiaj muszę powiedzieć w robocie że jak mnie nie będzie to znaczy że jestem w egipcie
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 heh ja dzisiaj muszę powiedzieć w robocie że jak mnie nie będzie to znaczy że jestem w egipcie to powiedz już teraz
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ale spamujecie a tak tylko na chwilę wszedłem
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ale spamujecie a tak tylko na chwilę wszedłem jak zwykle
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bosz... 3h popracowalem i 6 stron spamu nawrzucane Skapol juz nie ma tej trojki wybebeszonej ?
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 majkel a odpalales tego vana zeby zapalil mowiles ze dlugo stal [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 18:27_________________________________________________ jak zwykle jak zwykle na chwile :gwizdanie: potem 124 posty nabite dziennie
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 tylu chlopa... to popchacie - z tego co czytam, to ostatnio popychanie jest w modzie az zaczynam sie bac wpasc na spota, przyjade, zamkne sie od srodka, uchyle szybe i posiedzimy - tak bedzie najbezpieczniej
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 witam Pucek gratulacje różowego tu nie ma co gratulowac - to sie trzeba wstydzic
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 witam Pucek gratulacje różowego dzięki SoMeS naprawdę dobre :>
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 witam Pucek gratulacje różowego tu nie ma co gratulowac - to sie trzeba wstydzic kazdy "nie klubowicz" tak mowi
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobra spadam bo muszę na czerwionkę podjechać do potem
Rekomendowane odpowiedzi