Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem :decayed:

Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Coprawda dziewczyny nie ma ale proszę mi do niego nie zarywać :polew:

Małe sprostowanie, co do dziewczyny to Miron nie jest w temacie bo tylko siedzi w garażu i pucuje ten czarny karawan pogrzebowy więc mam laske i rzeczywiście nie zarywać domnie bo nawet dla Audi się w nikim z Was nie zakocham.... ale wyczytałem że tu jakieś siostry też jadą więc laske zawsze można zmienić.... ;).

P.S. Nie traktujcie tego jak spam ale jakoś mi zajechało gejowskim towarzystwem więc wolałem sprostowanie napisać niż potem przez tydzień mieć problemy z siedzeniem na tyłku bo któryś przyceluje wemnie od tyłu.... :)

Pozdro

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moi rodzice go znaleźli w kapuście i teraz chodzi i wszystkim gada że jest moim bratem :decayed:

Ps. To naprawde mój brat - ale nie mówcie mu jutro nic o tym gdzie go znaleźli :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Coprawda dziewczyny nie ma ale proszę mi do niego nie zarywać :polew:

Małe sprostowanie, co do dziewczyny to Miron nie jest w temacie bo tylko siedzi w garażu i pucuje ten czarny karawan pogrzebowy więc mam laske i rzeczywiście nie zarywać domnie bo nawet dla Audi się w nikim z Was nie zakocham.... ale wyczytałem że tu jakieś siostry też jadą więc laske zawsze można zmienić.... ;).

P.S. Nie traktujcie tego jak spam ale jakoś mi zajechało gejowskim towarzystwem więc wolałem sprostowanie napisać niż potem przez tydzień mieć problemy z siedzeniem na tyłku bo któryś przyceluje wemnie od tyłu.... :)

Pozdro

zawsze mozna siedziec na dmuchanym krazku :decayed:

Opublikowano

pomyśleć że dzisiaj na noc do roboty, a rano od razu na Knuróffffff

Patrikos, na szczęście nie będę sam :)

wiesz Twój różowy kubraczek zmienia postać rzeczy :gwizdanie:

Pucek nie wiedziałem że tez jesteś gejem :polew: :polew:

no ale gratuluję że wreszcie się przyznałeś :decayed:

Opublikowano

Mario siostry zajęte ale jak weźmiesz koleżanki to na pewno będą się dobrze czuły :decayed:

Opublikowano

Mario siostry zajęte ale jak weźmiesz koleżanki to na pewno będą się dobrze czuły :decayed:

Esemes nie omieszka się nimi odpowiednio zaopiekować :kox:

Opublikowano

Pozdro

zawsze mozna siedziec na dmuchanym krazku :decayed:

Tak???? Jakoś nie słyszałym nigdy o tym... ale to dla tego że ja nie jestem gejem.... :):) :evil:

Opublikowano

Esemes nie omieszka się nimi odpowiednio zaopiekować :kox:

:kox:

Opublikowano

Ja też odchodzę :papa: Będę wieczorkiem.

Opublikowano

Siema ja chyba niedam rady jutro jechac ;( ;( ;(

Opublikowano

wiemy spodziewaliśmy się tego :polew:

Opublikowano

buhahahha Mario, widzę że naprawdę brat Mirona :polew:

koleżanki mile widziane, jedzie paru kawalerów :polew:

a "smaki" są zawsze :>

oczywiście na pitki :polew:

Opublikowano

Gregor :hi:

Opublikowano

Nie nie mojej nie zabieram bo jeszcze uzna że Audi lepsze od Nissana co oczywiście nie jest prawdą, ale wiadomo jakie laski mają pojęcie o autach i zechce się przerzucić.... :decayed:

Opublikowano
:hi: Siema Skapol
Opublikowano

d*pa

a ja juz wykapany wiec lece po ta moja boazerie wiec do zoba

Opublikowano

kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;(

Opublikowano

Nie nie mojej nie zabieram bo jeszcze uzna że Audi lepsze od Nissana co oczywiście nie jest prawdą, ale wiadomo jakie laski mają pojęcie o autach i zechce się przerzucić.... :decayed:

wtedy byś dopiero zobaczył jakie kobiety są łatwowierne :wink4:

:decayed:

Opublikowano

:hi: Siema Skapol

Witaj witaj Egon... :)

Chłopaki tylko bez skojarzeń mnie i Egona nic nie łączy... :kox:

Opublikowano

chcesz to Ci pożyczę? :wink4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:07_________________________________________________

Chłopaki tylko bez skojarzeń mnie i Egona nic nie łączy... :kox:

za późno to powiedziałeś :naughty:

Opublikowano

spoko, teraz to możesz jechać tylko na dachu tego ogórka :polew:

Egon, pożycz od Matki :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.