Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki jeszcze raz SoMes :naughty: ja zmykam z forum bede pozniej :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzieki jeszcze raz SoMes :naughty: ja zmykam z forum bede pozniej :hi:

nie ma sprawy :wink4:

Opublikowano

Egon, no właśnie, kasa sie znajdzie , to nie są duże pieniądze , ja Ci moge pożyczyć :hi: oddasz na spocie

siema Mario , widze że już CC sprzedane :decayed: pochwal sie czym to teraz szalejesz :wink4:

już sie nie moge doczekać jutra :drool: :yeah:

Siema Keżorku... nie no nie będziemy tutaj wiochy robić wśród bractwa gejów i wklejać fotek Japońskiego autka... zwykły dupowóz jak to Miron napisał wartości Recaro... :sick3:

P.S. Z Keżorem też mnie nigdy nic więcej nie łączyło... :>

Opublikowano

no i wrocilem narty odnowione i nasmarowane wiec moge pucka objechac no i somesa oczywiscie :gwizdanie:

ja tam będę leciał jak siekiera w dół 3x gleba na każdym zjeździe :gwizdanie: lubię ból :kox::decayed:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:57_________________________________________________

Wszystko zalatwione wiec jutro jade :naughty:

z Mironem gadałeś? :cool1:

Dość że gey to jeszcze masochista[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 16:16_________________________________________________

P.S. Z Keżorem też mnie nigdy nic więcej nie łączyło... :>

tylko winny się tłumaczy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ale nawet się cieszę że dzisiaj idę na noc do tej roboty, walnę trochę na oko, no i czas szybciej przeleci :naughty:

już tak się doczekać nie mogę :>

Opublikowano

pitek jedziesz w ta sobote na te narty bo ja jade na 100% zeby nie bylo

Opublikowano

ale nawet się cieszę że dzisiaj idę na noc do tej roboty, walnę trochę na oko, no i czas szybciej przeleci :naughty:

już tak się doczekać nie mogę :>

ja już też się doczekać nie mogę dawno nie jeździłem :)

Opublikowano

qr** ale moi to wszyscy chcą jechać

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 16:22_________________________________________________właśnie odbywa się kolejny SPOT na skypie

Opublikowano

somes masz skypa jak tak to dawaj[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 16:42_________________________________________________no i pucek ty tez zalacz skypa

Opublikowano

somes masz skypa jak tak to dawaj[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 16:42_________________________________________________no i pucek ty tez zalacz skypa

Diman, mam nowy system i skype poszedł sie...

nie chce mi się znów kombinować z tym mikrofonem :disgust:

Opublikowano

ja też nie używam :wink4:

Opublikowano

to Ci co nie mają skypa to robią spot tu :decayed: ja jestem

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ja też jestem :decayed:

Opublikowano

a tuuu coooo ? :strachliwy:

fajny kulor :good:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 17:20_________________________________________________ludki co biorą dupokisy klubowe , prośbe mam , niech ktoś pociśnie kase za mnie , bo mi sie straciła karta zdrapka :gwizdanie: a nie chce mi sie na poczte pylać :) oddam na spocie + piwko :good:

Opublikowano

Keżor wbijaj na spota na skypie[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 17:22_________________________________________________

fajny kulor :good:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 17:20_________________________________________________ludki co biorą dupokisy klubowe , prośbe mam , niech ktoś pociśnie kase za mnie , bo mi sie straciła karta zdrapka :gwizdanie: a nie chce mi sie na poczte pylać :) oddam na spocie + piwko :good:

a do kiedy tam trza wpłacić??

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 17:23_________________________________________________

Diman, mam nowy system i skype poszedł sie...

nie chce mi się znów kombinować z tym mikrofonem :disgust:

teraz to jak już jesteś różowy to już się w d*pie poprzewracało

Opublikowano

Wyjazd zapowiada się ciekawie i wesoło i przynajmniej raz laska nie jest omnie zazdrosna że jade gdzieś samemu i jej nie zabieram... bo o co ma być zazdrosna przeca nie o paru homoseksualistów.... :polew:

:hi:

Wstawiłbym taki obrazek jaki wstawiają u nas w takiej sytuacji, ale możesz nie zrozumieć i się obrazić :tongue4:

:polew::wink4:

Opublikowano

Keżor :wink4:

pitek, nie wymyślaj głupot :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.