Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe a Ty jak zwykle masz wolne tak ?

ja :blink:.................................... :no:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:15_________________________________________________non stop zapierdziel...................komputre - siłownia - garaż - komputer - siłownia - garaż , nie ma chwili wytchnienia :polew:

:polew:

Ja tez mam zapierdziel kuchnia-mleko-karmienie-pampersy-zabawa-usypianie-forum a4 :tongue4: i tak w kółko od 1 stycznia :disgust:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:18_________________________________________________a Ewa co robi - to nieźle Cię zatrudniła do roboty :decayed:
Opublikowano

Ja tez mam zapierdziel kuchnia-mleko-karmienie-pampersy-zabawa-usypianie-forum a4 :tongue4: i tak w kółko od 1 stycznia :disgust:

Ale masz też trochę czasu na przyjemności.. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Hehe a Ty jak zwykle masz wolne tak ?

ja :blink:.................................... :no:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:15_________________________________________________non stop zapierdziel...................komputre - siłownia - garaż - komputer - siłownia - garaż , nie ma chwili wytchnienia :polew:

:polew:

Majki nie narzekaj - z czasem dzieciak to sama radocha :)[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:22_________________________________________________no i już będziesz to miał za sobą :wink4:

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:18_________________________________________________a Ewa co robi - to nieźle Cię zatrudniła do roboty :decayed:

Ewa robi paznokcie jakims lachonom :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

to powiedz jej, że możesz zajmować się małą ale :

1. Lachony muszą przychodzić tylko fajne ( i śmiałe ) :decayed:

2. Przy pilnowaniu mogą pomagać Ci koledzy z klubu :polew:

Opublikowano

to powiedz jej, że możesz zajmować się małą ale :

1. Lachony muszą przychodzić tylko fajne ( i śmiałe ) :decayed:

2. Przy pilnowaniu mogą pomagać Ci koledzy z klubu :polew:

Teraz to z krzesła spadłem :polew:

co 3 przychodzi fajna :disgust: a tak to same :sick3:

Opublikowano
  • Autor

to ile na dzień masz tych fajnych :naughty:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 14:28_________________________________________________.....ale tu cicho - chyba już wolałem jak człowiek ledwo co nadążył wiadomość wysłać :decayed:

Opublikowano

No ładnie a wy tu o lachonach od rana :P to się nie dziwie jak gryfi zmienił avatar że wszyscy u nas byli heheheh :D

:hi: Pany

Opublikowano
  • Autor

No ładnie a wy tu o lachonach od rana :P to się nie dziwie jak gryfi zmienił avatar że wszyscy u nas byli heheheh :D

:decayed: :gwizdanie: :gwizdanie:

...............nas laski nie interesują :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 14:45_________________________________________________Ps. Jak dalej będziemy mieć takie tempo to raczej nie mamy szans do końca miesiąca Krakusów dogonić :polew:

Opublikowano

:decayed: :gwizdanie: :gwizdanie:

...............nas laski nie interesują :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 14:45_________________________________________________Ps. Jak dalej będziemy mieć takie tempo to raczej nie mamy szans do końca miesiąca Krakusów dogonić :polew:

To w takim razie znikam stąd bo jak was laski nie intresują to ręce przy sobie :P

Opublikowano

Byłem w Gliwicach wężeł na pszczyńkiej fajny ale teraz mam 2 razy dalej - takie ślimaki długie :disgust:

Opublikowano

:hi: witam

spamiku dużo , ale za to jaki przyjemny :gwizdanie: RS4, S6 :gwizdanie:

Opublikowano

Byłem w Gliwicach wężeł na pszczyńkiej fajny ale teraz mam 2 razy dalej - takie ślimaki długie :disgust:

to lataj dalej przez rybnicką albo średnicówke :decayed:

jak dokończą będzie miodzio jak dla mnie :good:

Opublikowano

U mnie już przestał sypać :thumbdown:

Opublikowano

CZESC LUDZISKA CO TAM PORABIACIE ? A U MNIE ZNÓW SYPIE ŚNIEŻEK :naughty:

:hi:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 16:03_________________________________________________

U MNIE JUZ PRZESTAL SYPAC :thumbdown:

no to kicha

dlaczego kicha :gwizdanie:

przecież śniegu pod dostatkiem :decayed:

Opublikowano

CZESC LUDZISKA CO TAM PORABIACIE ? A U MNIE ZNÓW SYPIE ŚNIEŻEK :naughty:

i co sie dresz? :chytry:

U MNIE JUZ PRZESTAL SYPAC :thumbdown:

i co sie też dresz ? :chytry:
Opublikowano
  • Autor

ZAMÓWIŁEŚ KALENDARZ KLUBOWY ?

ZA WYSYŁKE PŁACISZ 1ZŁ + CENA KALENDARZA

Opublikowano
:hi: Miron jedzie ktos od nas dzis na Kato?
Opublikowano

:hi: Miron jedzie ktos od nas dzis na Kato?

ja jade wiec jak ktos chce sie zabrac wpolna kolumna to zapraszam o 18.45 na BP knurów
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.