piterra Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 po prostu ja się pokazałem a że mnie prawdopodobnie nie cierpią (ale boją się mi o tym powiedzieć) po prostu uciekli a teraz wiem kto mi nie jest wrogiem :polew: :polew: :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 zawsze możesz na mnie liczyć Piotruś :polew: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 01:32_________________________________________________spadam spać
piterra Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 zawsze możesz na mnie liczyć Piotruś :polew: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 01:32_________________________________________________spadam spać dobrze Tomuś :polew: :polew: :polew: ja też idę i nie napiszę że gaszę światło a niech się świeci :decayed: :decayed:
czester Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam Chcialem zapalic swiatlo, ale Pitus nie zgasil
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 zero oszczędności u was hehe a później niema komu rachunków płacić hehe
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 zawsze możesz na mnie liczyć Piotruś :polew: spadam spać Tak właśnie możesz na niego liczyć Pitek
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie strzelaj z kapelusza tylko idź odśnieżyć "białą" strzałę
czester Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ostatni raz trzymalem auto na dworze nie dosc, ze cale zasypane, to jeszcze polowa sniegu wpadla mi do auta
diman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ostatni raz trzymalem auto na dworze nie dosc, ze cale zasypane, to jeszcze polowa sniegu wpadla mi do auta o biedactwo tys jest pokrzywdzony no no
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ostatni raz trzymalem auto na dworze nie dosc, ze cale zasypane, to jeszcze polowa sniegu wpadla mi do auta Nie umie odśnieżać
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ostatni raz trzymalem auto na dworze nie dosc, ze cale zasypane, to jeszcze polowa sniegu wpadla mi do auta Przed otwarciem drzwi trzeba troszkę odśnieżyć Chyba że masz takie nieszczelne
diman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ostatni raz trzymalem auto na dworze nie dosc, ze cale zasypane, to jeszcze polowa sniegu wpadla mi do auta Nie umie odśnieżać popros mirona podobno jest w tym dobry :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 09:24_________________________________________________ Ostatni raz trzymalem auto na dworze nie dosc, ze cale zasypane, to jeszcze polowa sniegu wpadla mi do auta Przed otwarciem drzwi trzeba troszkę odśnieżyć Chyba że masz takie nieszczelne szybe mu ktos w nocy wybil
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ostatni raz trzymalem auto na dworze nie dosc, ze cale zasypane, to jeszcze polowa sniegu wpadla mi do auta Woli odśnieżać w aucie niż przed garażem
piterra Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 09:27_________________________________________________ zero oszczędności u was hehe a później niema komu rachunków płacić hehe a kto zabroni bogatemu? :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 siema pitek wpadasz dzisiaj do chaty
piterra Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 siema pitek wpadasz dzisiaj do chaty no siemano ale chata chyba 22 stycznia a dziś jest 19 stycznia :mysli: :mysli: :mysli: ale niestety nie dam rady wpaść do chaty w piątek druga zmiana i brak możliwości otrzymania urlopu :kwasny: :kwasny: :disgust: :disgust: :angry: :angry:
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ale niestety nie dam rady wpaść do chaty w piątek druga zmiana i brak możliwości otrzymania urlopu :kwasny: :kwasny: :disgust: :disgust: :angry: :angry: A podobno bogatemu wszystko wolno :polew:
Rekomendowane odpowiedzi