miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Egon - potwierdź mi ten czwartek na PW lub kom.
bakuś Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ŁOOOOOOOOO ale żeście nawalili tych stron... :polew: :polew: siema po krótkiej-długiej przerwie w dostawie internetu...
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 przejrzałem dziś chyba 6 sklepów gdzie są radyjka i wszędzie mają jeszcze stare modele na 2009rok :wallbash: to chyba tańsze ? to źle ? no tak tylko w sklepie za starszy model chcą więcej niż na necie za nowy model :gwizdanie: ale już jest dobrze radyjko zamówione
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 siemacie pucol ale dowaliłeś dzisiaj z ta szychta :gwizdanie: ale to chyba dobrze przedłużyłeś sobie przynajmniej weekend
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jeden zacisk gotowy :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jeden zacisk gotowy :gwizdanie: :gwizdanie: a po co Ci były te zestawy serwisowe? czegoś tam brakuje ? jak śrub to chyba mom w doma
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jutro zobaczycie...nawet szybciej niż Gliwiczanie :> :bicz2: jak możesz najpierw swojaki powinni to zobaczyć [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 18:20_________________________________________________ Jak tam Patrikos, wiesz już co i jak? czekam na paczkę , więc sie odezwę :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jeden zacisk gotowy :gwizdanie: :gwizdanie: krolu kupiles ten niebieski do zacisków ?
Bulik Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dobrze się mam dlugo myslales nad tym?? taaaaka wyczerpujaca odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi