krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 keżor - to będzie taki mix Mirosława, Jarosława i Zbigniewa
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Keżora to normalnie widzę jako Zbigniewa Zbigniew to on jest teraz :gwizdanie: nauczy się jeszcze "jebnąć ze łba" i będzie :kox:
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Keżora to normalnie widzę jako Zbigniewa Zbigniew to on jest teraz :gwizdanie: nauczy się jeszcze "jebnąć ze łba" i będzie :kox: produkcje, dystrybucje i ... też ma chyba obcykane :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to i ja zmień to na sam kapelusz :polew:
bish - kopt Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Bish wyślij mi tą panią :gwizdanie: w jakiej formie? nie lubie sie dzielić kobietami
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Keżora to normalnie widzę jako Zbigniewa Zbigniew to on jest teraz :gwizdanie: nauczy się jeszcze "jebnąć ze łba" i będzie :kox: Ty też przypakuj co byś Wąskim nie został
egon47 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Chlpaki Pilne bardzo na czwartek mam chip mam ORI oznaczenie sondy 058906265 a zamiennik z Boscha to 0258006014 tylk tego boscha nigdzie niema zaproponowali mi wedlug Ori sondy uniwesralna z Boscha zeby ze starej wtyczke przelutowac isc na to?? W zasadzie nie widze ze mam szczelona sonde tylko komputer pokazuje blad auto smiga dobrze i czy wymieniac przed chipe ja??
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Keżora to normalnie widzę jako Zbigniewa Zbigniew to on jest teraz :gwizdanie: nauczy się jeszcze "jebnąć ze łba" i będzie :kox: Ty też przypakuj co byś Wąskim nie został Wąski był za***isty i jego mafia też :polew:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 ja Ci nie pomogę [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 17:15_________________________________________________ Chlpaki Pilne bardzo na czwartek mam chip mam ORI oznaczenie sondy 058906265 a zamiennik z Boscha to 0258006014 tylk tego boscha nigdzie niema zaproponowali mi wedlug Ori sondy uniwesralna z Boscha zeby ze starej wtyczke przelutowac isc na to?? W zasadzie nie widze ze mam szczelona sonde tylko komputer pokazuje blad auto smiga dobrze i czy wymieniac przed chipe ja?? podjedź może do mistrala i zobaczysz co oni Ci powiedzą
d4rk Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Chlpaki Pilne bardzo na czwartek mam chip mam ORI oznaczenie sondy 058906265 a zamiennik z Boscha to 0258006014 tylk tego boscha nigdzie niema zaproponowali mi wedlug Ori sondy uniwesralna z Boscha zeby ze starej wtyczke przelutowac isc na to?? W zasadzie nie widze ze mam szczelona sonde tylko komputer pokazuje blad auto smiga dobrze i czy wymieniac przed chipe ja?? Może śmiało brać zamiennik, to jest taka sama sonda tylko bez wtyczki i do tego masz specjalny łącznik, bo w sondzie masz przewody stalowe i ich niestety nie zlutujesz. Zresztą zobacz dokładnie sobie tą Twoja sondę bo ona już z tego co widziałem była wymieniana i możliwe że ktoś zamiast tych łączek próbował ten kabel polutować i teraz coś przestało stykać i masz błąd.
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 czuje się jak rudi... napisałem posta i zero odpowiedzi... :embarrassed:
Rekomendowane odpowiedzi