Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

przerwa na obiad, chwila odpoczynku i dalej zapieprzać przy betoniarce :gwizdanie:

wypiłem jednego reddsa, stoję na słońcu i mam już mega banię :polew:

aaa i informuję że W TYM MIESIĄCU JUŻ NIE IMPREZUJĘ...

tyle :gwizdanie:

ja tez juz nie pije jescze tylko dzisiaj bo urodzinki kolezanki i potem KONIEC :gwizdanie:

A moja sąsiadka ma dziś polter, a jutro siostra robi urodziny :zemdlal:

Opublikowano
  • Autor
:hi: z wieczora
Opublikowano

:hi: z wieczora

:hi: pijoku

:wink4:

Opublikowano
  • Autor

...............że niby ja............... :shocked:

Opublikowano

ja też się melduję :gwizdanie:

jestem mega zmęczony :wallbash:

a Miron malutko wypił, ogólnie każdy na początku miał problemy z przyjmowaniem vódki, a sorrry, Gregory nie miał :polew:

Opublikowano

...............że niby ja............... :shocked:

po tych bazgrołach to niepowiesz że jeszcze na oczy widziałeś :gwizdanie: :polew:

każdy na początku miał problemy z przyjmowaniem vódki, a sorrry, Gregory nie miał :polew:

chyba ze to Gregor prubował pisac

:decayed: :decayed:

Opublikowano

a Miron malutko wypił, ogólnie każdy na początku miał problemy z przyjmowaniem vódki, a sorrry, Gregory nie miał :polew:

a to impreza jakaś była? :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

a to impreza jakaś była? :naughty: :naughty: :naughty:

fakt, miał nikt nie wiedzieć :polew:

Opublikowano
  • Autor

eeeeeeeee tam impreza odrazu.................taki tam dzień dziadka :polew:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:39_________________________________________________ale Diman musze przyznać ten wypad po mnie Wam wyszedł - myślałem, że padne jak Was zobaczyłem :decayed:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________nawet nie miałem czasu powiedzieć, że mam rodzine :polew:

Opublikowano

eeeeeeeee tam impreza odrazu.................taki tam dzień dziadka :polew:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:39_________________________________________________ale Diman musze przyznać ten wypad po mnie Wam wyszedł - myślałem, że padne jak Was zobaczyłem :decayed:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________nawet nie miałem czasu powiedzieć, że mam rodzine :polew:

i o to chodziło :decayed:

miało być zaskoczenie :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

do jutra :hi:

Opublikowano

:hi:

Nie orientujecie się, ile zapłacę i gdzie najlepiej (Katowice, Chorzów, Bytom, Tarnowskie Góry i okolice) zrobię polerkę całego auta ?

Na Katowickim cisza, to trza się na SG spytać ;]

Opublikowano
  • Autor

właśnie wszedłem na swój nr GG a tam wiadomość z nieznajomego numeru:

2218826 (9-04-2010 16:02)

miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol

2218826 (9-04-2010 16:05)

i ta twoja audiczka lakierek straci

ciekawe czyj to numer :gwizdanie:

.................nawiązując do tego info - mam do Was pytanie:

mogę liczyć na Waszą pomoc gdyby ten ktoś chciał mnie bić ? bo ja strasznie strachliwy jestem :embarrassed:

Opublikowano

miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol

mogę liczyć na Waszą pomoc gdyby ten ktoś chciał mnie bić ? bo ja strasznie strachliwy jestem :embarrassed:

jasne ja Cię obronię :hi:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________a i jeszcze jeden fakt- to jest ich numer gg - bo mam ich w grupie "ignorowanych" i sprawdziłem
Opublikowano
  • Autor

odpowiadam na info z GG (gdyby to ktoś z Was) :) :

- nie jestem gnój tylko koks

- jestem tylko na jednym forum ( a nie na forach )

- i tak Cie będę długo pamiętał

- "chcesz wp***dol" - nigdy nie odmawiam

- "audiczka lakierek straci" - dawno straciła[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:56_________________________________________________

jasne ja Cię obronię :hi:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________a i jeszcze jeden fakt- to jest ich numer gg - bo mam ich w grupie "ignorowanych" i sprawdziłem

czyli popełnili swój kolejny błąd - mam od nich groźby kierowane do mojej osoby w archiwum GG :gwizdanie:

Opublikowano

oni są jacyś niedorozwinięci ... teraz cokolwiek by ci się stało z twoją fura tfu tfu... masz podkładkę.. masakra

Opublikowano
  • Autor

oni są jacyś niedorozwinięci ... teraz cokolwiek by ci się stało z twoją fura tfu tfu... masz podkładkę.. masakra

właśnie idą ją porysować :polew:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________ktoś chce mnie zabić ....................a wystarczyło użyć opcji :szukaj: żeby się dowiedzieć, że jestem nieśmiertelny :polew:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 23:03_________________________________________________a fury.......fakt..........szkoda by było - ale jak mam w ramach przeprosin dostać upragnione A5 to czemu nie :decayed:

Opublikowano

normalnie, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać co za debile...

A z tym nieśmiertelnym to dobre dobre :decayed: :decayed: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.