Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

i co - nikt jeszcze nie wrócił - co, jednak impreza się skroiła :naughty:

ja niestety jak jestem z dzieciakiem to o pewnej godzinie jestem zmuszony kończyć zlota :(

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nic sie nie starej zadna impreza sie nie skroila posiedzielismy se na jednym piwku u mnie :wink4:

wlasnie sie ekipa rozjechala do domu

Opublikowano

no ja już w domu :hi:

Opublikowano

ale miałem dużo do czytania :polew:

:hi: z rana :>

piękna pogoda się szykuje, nic tylko upiec kiełbachę i się konkretnie napić :naughty:

apu już umyte i zatankowane, nie chciało mi się spać więc podjechałem na stację :decayed:

Opublikowano

Siema z rana :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: siemacie z rana

no i cza sie pomalu zbierac zrobic wode u siorki później na grilla do mamy wiec zapowiada sie lekko zawiany wieczorek :naughty:

Opublikowano
:hi: z uczelni.... :disgust: ciut mnie łapy bolą i plecy nie wiem z czego :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

:hi: z uczelni.... :disgust: ciut mnie łapy bolą i plecy nie wiem z czego :gwizdanie:

no to myślałem że będzie gorzej - znaczy się za dużo się oszczędzałeś :)[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 08:57_________________________________________________ :hi:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 08:57_________________________________________________a tak przy okazji co się dzieje z bish-koptem :mysli:

jedzie do Zatoru a dawno się nie odzywał na forum :mysli:

Opublikowano

podesli mi jak możesz taki skrócony plan - co robiliśmy - jutro 2 raz :naughty::hi:

Opublikowano
  • Autor

kurcze ciężko to tak opisać na PW - jak te ćwiczenia nazwie po imieniu to i tak nic z tego nie będziesz wiedział[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 09:04_________________________________________________to ewentualnie trzeba chyba tak zrobić - że ja Ci opiszę dane ćwiczenie a Ty je swoimi słowami sobie zapiszesz - żebyś coś z tego wiedział

Opublikowano

kurcze ciężko to tak opisać na PW - jak te ćwiczenia nazwie po imieniu to i tak nic z tego nie będziesz wiedział

to napisz, mniej więcej co robilismy w skrócie - ja to pamiętam tylko nie chce czegoś pominąć..
Opublikowano
  • Autor

kurcze ciężko to tak opisać na PW - jak te ćwiczenia nazwie po imieniu to i tak nic z tego nie będziesz wiedział

to napisz, mniej więcej co robilismy w skrócie - ja to pamiętam tylko nie chce czegoś pominąć..

teraz spadam - jak będę miał potem więcej czasu i będę na forum to napiszę :wink4:

Opublikowano

:hi: w piękny dzionek

1-noszenie bidonów z napojami

2-ewentualne dokładanie obciążenia kolegów

3- .......

:tongue4:

Opublikowano

:hi:

nie wierze , że ciut :decayed: chyba ,że wczoraj nie używałeś mięśni do ćwiczeń tylko same kości :tongue4:

ja połamany nie jestem , ale dosyć czuje te mięśnie których wcześniej nie ćwiczyłem :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: cieniasy :decayed:
Opublikowano

:hi: cieniasy :decayed:

:hi: współlokator

:decayed:

Opublikowano

:hi:

nie wierze , że ciut :decayed: chyba ,że wczoraj nie używałeś mięśni do ćwiczeń tylko same kości :tongue4:

ja połamany nie jestem , ale dosyć czuje te mięśnie których wcześniej nie ćwiczyłem :gwizdanie:

powiem ci teraz tak, że z każdą chwilą bola mnie mocniej... ledwo z uczelni wróciłem...
Opublikowano

loda, w d*pę i kakao :polew:

przypomniało mi się to z tego dowcipu :>

pogoda jest przezajebiście wyczesana :kox:

Opublikowano
  • Autor

dowcip jest kox :decayed:

Opublikowano

dowcip jest kox :decayed:

nieznam (ale po tym kawałku średnio chce wiedziec) :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.