Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

narty zboki :hi:

aaa Miron, zrobiłem nowy rekord :gwizdanie: 240 :>

Ale co??? 240 Razy prawą ręką góra - dół i dopiero zmiana ręki???? Mirona nie pobijesz wiele lat już cwiczy i dużo potrzeba żeby mu się ręka zmęczyła... :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:doh1: mario tyś jest chyba na głodzie :gwizdanie:

:polew::tongue4:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:42_________________________________________________... :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale co??? 240 Razy prawą ręką góra - dół i dopiero zmiana ręki???? Mirona nie pobijesz wiele lat już cwiczy i dużo potrzeba żeby mu się ręka zmęczyła... :kox:

:doh1: mario tyś jest chyba na głodzie :gwizdanie:

:polew::tongue4:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:42_________________________________________________... :hi:

Nie no co Ty... to nie to...po prostu lubie jechac Puckowi.... :polew: :polew: :polew: a tak pozatym to 70% jest takich... każdy każdego jedzie.... :polew: :polew: jaja muszą byc.... a Pucek sam sobie winny mógł sie sprecyzowac o co mu chodziło z tym 240... a z Pucławem tak można... " On Godo Po Naszymu "

Opublikowano

:blink:

poza tym :hi:

Opublikowano
  • Autor

:good:

:hi:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 08:26_________________________________________________fajnie się wczoraj wracało - niby diesel ale z baku ładnie paliwko zdupiało :decayed:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 08:28_________________________________________________z SK do SGL jest 15 min jazdy a mi się udało 3 razy budzik zamknąć

Ps. Coraz bardziej mnie wnerwia ta odcinka paliwa :disgust:

Opublikowano

:hi:

Miron ja Cie juz za wczasu prosze;) nie daj mi czasem nigdy za sterami swojej fury usiasc:P

kiedys mi kumpel pozyczyl B7 2.0T i chorowalem troche hehe w koncu kupilem chociaz B6 1.8T:P

ale obiawiam sie ze Twojego momentu zadna benzyna nie zastapi i znow musialbym fure zmieniac :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 08:55_________________________________________________wszystko przed Tobą :wink4:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 08:55_________________________________________________Ps. Jak się chciałeś przejecheć wystarczyło powiedzieć :wink4: pamiętaj następnym razem
Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 08:55_________________________________________________wszystko przed Tobą :wink4:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 08:55_________________________________________________Ps. Jak się chciałeś przejecheć wystarczyło powiedzieć :wink4: pamiętaj następnym razem

Ja chce !!! A Tobie dam sie przejechac Nismo...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

seves - zrób program w swoim a zobaczysz jakie 1.8T potrafi być szybkie i cieszyć :wink4:

Opublikowano

seves - zrób program w swoim a zobaczysz jakie 1.8T potrafi być szybkie i cieszyć :wink4:

tak jest :good:

z tego jak mi to wczoraj mowiles, jestem pewien ze zrobie dolot, wywale kata i program;) intercoolera zostawie:P ale poki co musze sprawdzic jak motor sie ma;)

musze podjechac do SGL i pogadam o szczegolach;)

Opublikowano
  • Autor

wg mnie w zupełności wystarczy sam program :wink4:

i możesz go robić od razu[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 09:24_________________________________________________Diman zapisuj się na letni bo lista rośnie :bicz3:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

wczoraj jeszcze jak se wracalem do Rybnika.. smiertelny.. na motorze gosc jechal z gliwic na rybnik i podobno A4 z przeciwka mu w lewo skrecal.. bez hamowania w bok podobno cialem przyjal dach z audicy :( droga pare godzin zamknieta

Opublikowano
  • Autor

wczoraj jeszcze jak se wracalem do Rybnika.. smiertelny.. na motorze gosc jechal z gliwic na rybnik i podobno A4 z przeciwka mu w lewo skrecal.. bez hamowania w bok podobno cialem przyjal dach z audicy :( droga pare godzin zamknieta

:confused4:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 10:47_________________________________________________

:decayed:

KCH - Chrzanów

SG - Gliwice :)

Opublikowano

Miron78 zgadza się :)

Opublikowano

Miasto to wiem, ale o modelu audi nie szlyszalem :tongue4:

Opublikowano

Ojj... czepiasz się szczegółów :)

Opublikowano

Do roboty byście się wzięli a nie pociskali pierdoły :przebiegly:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.