Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to może przez Ciebie mogę kupić :naughty:

wersja R wyszła w serii 124 tyś jak się nie mylę a z navi, alu 19 szklanym dachem i innymi pierdołami 146 tyś

a tak na serio - jak myślisz - da się na kogoś takie auto kupić przez Ciebie czy musi być na Ciebie zarejestrowane ?[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:36_________________________________________________wiem że diesel z mocą pod 300 w połączeniu z Q i do tego z wcale nie brzydkim wyglądem jest mega za***isty ale niekiedy mnie kręcą takie autka jak Focus RS, Scirocco R i inne tego segmentu - tylko prawda jest taka że nigdy chyba nie wyjade nowym autem z salonu - zawszę będę wolał używkę

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wersja R wyszła w serii 124 tyś jak się nie mylę a z navi, alu 19 szklanym dachem i innymi pierdołami 146 tyś

a tak na serio - jak myślisz - da się na kogoś takie auto kupić przez Ciebie czy musi być na Ciebie zarejestrowane ?[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:36_________________________________________________wiem że diesel z mocą pod 300 w połączeniu z Q i do tego z wcale nie brzydkim wyglądem jest mega za***isty ale niekiedy mnie kręcą takie autka jak Focus RS, Scirocco R i inne tego segmentu - tylko prawda jest taka że nigdy chyba nie wyjade nowym autem z salonu - zawszę będę wolał używkę

wątpię ,żebym mógł wziąść auto dla kogoś

Dokładnie nie rozeznałem tematu, bo chyba muszę mieć przepracowany rok w Magro.

Myślę, że i tak wolałbym coś praktyczniejszego niż Scirocco, Passat jest :good: Passat CC jest całkiem fajny, ale to już kwota 150tyś PLN

Najlepszym wyborem byłaby chyba Skoda Superb na jakimś fajnym wypasie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wątpię ,żebym mógł wziąść auto dla kogoś

Dokładnie nie rozeznałem tematu, bo chyba muszę mieć przepracowany rok w Magro.

Myślę, że i tak wolałbym coś praktyczniejszego niż Scirocco, Passat jest :good: Passat CC jest całkiem fajny, ale to już kwota 150tyś PLN

Najlepszym wyborem byłaby chyba Skoda Superb na jakimś fajnym wypasie :gwizdanie:

toś pojechał :decayed:

passat CC jescze OK

wolę B8 od wszystkiego co wymieniłeś - chodzi o auto któe było by odskocznią od tego co miało się do tej pory - a nigdy nie miałem nic sportowego

Opublikowano

19A :decayed:

Opublikowano

19A :decayed:

Sie bedzie u Was działo :naughty: szczególnie jak moskal z łatkiem zawita nad ranem :gwizdanie:

Opublikowano

no i powróciłem z rezanka garażowego następne rzeczy powykręcane czy ja dam rade to poskładac :mysli: no nie wiem kolektor wydechowy na zoli i zamiennik kata też już przygotowany pod nową flanszę którą kolega Krolu pięknie wyrezał :kox: :kox: :kox:

19032011173.jpg wywalony kat przygotowany zamiennik i kolektor wydechowy

19032011174.jpg nowy a cza bylo rozwalic :gwizdanie:

2011_03_19_12_47_46.jpg a tu pięknie wyrezana flansza :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no i powróciłem z rezanka garażowego następne rzeczy powykręcane czy ja dam rade to poskładac :mysli: no nie wiem kolektor wydechowy na zoli i zamiennik kata też już przygotowany pod nową flanszę którą kolega Krolu pięknie wyrezał :kox: :kox: :kox:

:good:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 14:43_________________________________________________jedzie ktoś z Was przypadkiem jutro na giełdę do Gliwic ?

Opublikowano

Widzę że temat rezania Cię wciągnął :naughty:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:01_________________________________________________no i po B7 .............................

no i po Passacie............. :decayed:

Opublikowano

i to jak cholera :kox: :kox: :kox: żeby jeszcze kasa byla to bym z garazu nie wychodził

Stasiu a co do giełdy to ja nie jade jutro rano jestem umówiony na spawanie tej flanszy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:01_________________________________________________no i po B7 .............................

:bicz:

przyjechać miałeś - czekałem jak cieć z moim wulkanizatorem włącznie :disgust:

telefon Ci ukradli[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 15:17_________________________________________________nie ma to jak diesel :decayed:

Opublikowano

telefon Ci ukradli

Sorry nie wiedziałem, że będziecie czekać specjalnie :embarrassed: Trochę nam zeszło, na jeżdżeniu po stacjach kontroli, potem komp, kolejny warsztat - miernik lakieru, spisanie umowy itd. i zleciało do 15 :kwasny: Sorry jeszcze raz :notworthy:

Opublikowano

telefon Ci ukradli[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 15:17_________________________________________________nie ma to jak diesel :decayed:

nie wiedziałem, że słuchasz Radio Latina :decayed:

Opublikowano

przecież Mirona słowo jest święte, on choćby miał kogoś przejechać to zawsze dotrzymuje słowa :polew:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 16:20_________________________________________________

telefon Ci ukradli

Sorry nie wiedziałem, że będziecie czekać specjalnie :embarrassed: Trochę nam zeszło, na jeżdżeniu po stacjach kontroli, potem komp, kolejny warsztat - miernik lakieru, spisanie umowy itd. i zleciało do 15 :kwasny: Sorry jeszcze raz :notworthy:

spoko - tylko podjedź po nie w poniedziałek 9.00-17.00 bo on za bardzo nie chce ich trzymać :wink4:

Opublikowano

:kox: :kox:
Opublikowano

:hi:

Ludzie co niektórzy są głupi, tak jak ci mówiłem :wink4:

@ Dimek, idziesz pełną pitką :naughty:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 18:18_________________________________________________

i to jak cholera :kox: :kox: :kox: żeby jeszcze kasa byla to bym z garazu nie wychodził

:decayed:

Czyli już się ze mnie nie będziesz podśmiewał :gwizdanie:

Opublikowano

nie ma to jak diesel :decayed:

Eeee było już nuda :nose:

Opublikowano

Beret z wieczora.. :hi:

Mega za***isty i mega długi koncert Dżemu w Zabrzu zaliczony... impreza połaczona w wręczeniem Złotej płyty za album Muza więc było....koksiarsko do tego atmosfera... bilety sprzedane co do jednego...klimat niedoopisania.... :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.