Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypoleruj sobie łeb :decayed:

wieś tańczy i śpiewa :)

A tam pierdzielisz :tongue4: nie drze się na 3 osiedla jak to zwykle bywa przy takich kominach także jest dobrze :cool1:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spać a nie na forum siedzieć :decayed: [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 00:14_________________________________________________dobra to i ja spadam narka :hi:

Opublikowano

czesc :hi:

Opublikowano
:hi: siema
Opublikowano

:hi:

hi panienki

Opublikowano
:hi: powitał
Opublikowano
:hi::)
Opublikowano

wstają synowie marnotrawni :decayed:

Opublikowano

wstają synowie marnotrawni :decayed:

pod warunkiem,że spali

:naughty:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Gregor i jeszcze jedno.... teraz mi turbo pompuje 1,8 bar prawie i mi non stop piszczy ten wajzer... Pucek mnie dziś instruował jak wyłączyć głos ale tym sposobem nie dałem rady... musze poszukać knifu na necie o tym...

Hehe :doh1: piszczy bo masz pewnie warn-a ustawionego niżej niż 1.8bar, ustaw sobie warna na 1.9 albo 2 bary, nie ma potrzeby wyłączania piszczka, chyba że chcesz żeby cię nie ostrzegał o przeładowaniu :wink4: to wtedy go całkiem wyłączasz.

Guru, jeszcze lampy przód i tyl + wywalenie tych rynien z wydechu :wink4:

Felgi wyglądają spoko na białym aucie. Ale znając Gurego to "zajęcie się" zderzakami zajmie mu z pół roku, zanim dojdzie do lamp to pojedziemy już do bukowiny :decayed:

Opublikowano

Gregor i jeszcze jedno.... teraz mi turbo pompuje 1,8 bar prawie i mi non stop piszczy ten wajzer... Pucek mnie dziś instruował jak wyłączyć głos ale tym sposobem nie dałem rady... musze poszukać knifu na necie o tym...

Hehe :doh1: piszczy bo masz pewnie warn-a ustawionego niżej niż 1.8bar, ustaw sobie warna na 1.9 albo 2 bary, nie ma potrzeby wyłączania piszczka, chyba że chcesz żeby cię nie ostrzegał o przeładowaniu :wink4: to wtedy go całkiem wyłączasz.

Felgi wyglądają spoko na białym aucie. Ale znając Gurego to "zajęcie się" zderzakami zajmie mu z pół roku, zanim dojdzie do lamp to pojedziemy już do bukowiny :decayed:

Gregor ale jak to zrobić???

Opublikowano

A tam pierdzielisz :tongue4: nie drze się na 3 osiedla jak to zwykle bywa przy takich kominach także jest dobrze :cool1:

Jedna tak rurka jak masz wyglądałaby spoko.[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 12:05_________________________________________________

A mosz instrukcja? :decayed: Tam wszystko pisze, nie pamiętam jak musiałbym u mnie poprubować bo baaaaardzo dawno nie ruszałem tej opcji. Sprobuj nacisnąć bądź przytrzymać ten przycisk, jest tam jeden więc innej opcji nie ma, wszystko się robi tym jednym przyciskiem :wink4:

Opublikowano

Nie potwierdzam... nie zaprzeczam :decayed:

Muszę ten zderzak zrobić szybko bo ciulato wygląda na tych felgach :decayed:

Opublikowano

Jedna tak rurka jak masz wyglądałaby spoko.[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 12:05_________________________________________________

A mosz instrukcja? :decayed: Tam wszystko pisze, nie pamiętam jak musiałbym u mnie poprubować bo baaaaardzo dawno nie ruszałem tej opcji. Sprobuj nacisnąć bądź przytrzymać ten przycisk, jest tam jeden więc innej opcji nie ma, wszystko się robi tym jednym przyciskiem :wink4:

W instrukcji nic nie pisze jest tylko schemat podlaczenia....

Opublikowano

siemanto wszystkim w ren tropikalny dzień :hi:

Opublikowano

No i się pogoda spierdzieliła :disgust:

Opublikowano

Gregory rozpykałem już ten wskaźnik... głos zostawilem a ustawiłem tylko alarm na 1,85 bara bo tak normalnie mi do 1,8 pompuje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.