Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

siemka dziewczyny :hi:

318487_2355446935997_1544920880_32544274_1624923171_n.jpg

W związku z ostatnimi zgłoszeniami na temat mężczyzn napadających (na razie bezskutecznie) na dziewczyny na terenie Politechniki Śląskiej oraz ulicy Pszczyńskiej, pragniemy Was przestrzec, aby dziewczyny w miarę możliwości nie chodziły same nie tylko wieczorami, ale także w ciągu dnia. Dziś około godziny 8 rano miała miejsce kolejna próba gwałtu, w okolicy Wydziału Matematyki Stosowanej (za biblioteką).

Jeżeli ktokolwiek z Was rozpoznaje mężczyzn na załączonych portretach proszony jest o pilny kontakt z Wydziałem Kryminalnym KMP w Gliwicach, nr tel: 32 33 69 285 oraz 32 33 69 280 . Policja prosi również o zgłaszanie się kobiet, które zostały zaatakowane, ale dotychczas nie złożyły zawiadomienia o przestępstwie.

takie info na fejsie znajomi udostępnili ;) a Ola od Czestera tam studiuje jak pamiętam ;)

Gdyby nie foto a sam opis to pierwszy przyszedł by mi Mario do głowy :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Stasiu - też nie mam przekonania do Nomy2.

Ale nie salon tu był najważniejszy - oni mieli na stanie sztukę która najbardziej nam odpowiadała i najniższą cenę nam zaproponowali

:wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja taką jezdziłem :>

aa5e456b6bcbf772med.jpg

za***ista jest czerwona - ta będzie miała dodatkowo łuki dachowe srebrne

Furka kupiona w Nomie ale jazdę testową załatwiałem standardowo tam gdzie zawsze w Magro Sosnowiec i przy okazji tematu A1 załatwiłem sobie na jazdę testową ( na wekend sobota-poniedziałek ) nowe A6 3.0tdi 313ps :kox: - narazie nie mają jej na stanie, tym bardziej do jazd testowych ale ma przyjść - więc czekam na tel. i biorę potwora na wekend - aż sie boję bo coś czuję zachoruję na maxa

Opublikowano

no ja też czekam na coś nowego w Magro Rybnik bo tymi co już są jeździłem :decayed: (oprócz A8 bo tą można jeździć tylko z pracownikiem Magro)

Opublikowano

aa5e456b6bcbf772med.jpg

Furka kupiona w Nomie ale jazdę testową załatwiałem standardowo tam gdzie zawsze w Magro Sosnowiec i przy okazji tematu A1 załatwiłem sobie na jazdę testową ( na wekend sobota-poniedziałek ) nowe A6 3.0tdi 313ps :kox: - narazie nie mają jej na stanie, tym bardziej do jazd testowych ale ma przyjść - więc czekam na tel. i biorę potwora na wekend - aż sie boję bo coś czuję zachoruję na maxa

Witam :hi: w dzień spocika.

Fajna ta A1 ale ta A6 :kox:

PS: Ja dzisiaj oczywiście się pojawię :naughty:

Opublikowano

aa5e456b6bcbf772med.jpg

:hi: Witam w dzień spota.Miron wydaje mi się, że jak pojeździsz tą A6 to na wiosnę widzę A4 na otomoto albo zacznie się "upychanie" kucy u Ciebie :>

Opublikowano
  • Autor

no i mamy stronę 4600

może dziś ktoś jakieś piwko stawia :naughty:

bo ogólnie mam smaki :)[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:51_________________________________________________

aa5e456b6bcbf772med.jpg

:hi: Witam w dzień spota.Miron wydaje mi się, że jak pojeździsz tą A6 to na wiosnę widzę A4 na otomoto albo zacznie się "upychanie" kucy u Ciebie :>

opcja nr 1 : brak siana

opcja nr 2: brak siana

:decayed:

Opublikowano

no i mamy stronę 4600

może dziś ktoś jakieś piwko stawia :naughty:

bo ogólnie mam smaki :)[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:51_________________________________________________

aa5e456b6bcbf772med.jpg

Świętny pomysł :good: Wzorem spotów katowickich chyba mamy stawiającego :naughty:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 14:13_________________________________________________

No to Pany :wink4: wódz stawia piwko :naughty:. Ciekawę jaka frekwencja dzisiaj :evil:

Opublikowano

akurat stawianie Browarów co "set" stron wywodzi sie stąd :wink4:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Browary stawiają VIP-y :gwizdanie:

Opublikowano

Matio Ty bys mogl postawic ze mozesz przyjedzac do nas na zloty

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:good:

Matio Ty bys mogl postawic ze mozesz przyjedzac do nas na zloty

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Czyli bracia dziś stawiają więc zamiast po jednym to będzie na dwie nogi :decayed:

Opublikowano

:hi:

jak sie ogarne z czasem dzisiaj to może wpadne na chwilke :)

Opublikowano

jak sie ogarne z czasem dzisiaj to może wpadne na chwilke :)

Przecież Ty z tym swoim bolidem to możesz wpaść w przerwie na reklamę, pogadać i wrócić :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

hello Synki

i Panie VIPie Mironie :decayed:

postaram sie dzis wpasc :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.