Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: G-ce

:hi:

Guru - jutro odbiór audi A1 z Nomy w Katowicach :)

Testówkę oddaliśmy w poniedziałek z rana

jaki silniczek będzie :?:

ja jezdziłem 1.2 TFSi w ładnej wersji (m.in. sportowe zawieszenie, felgi 17") i jazda nim mi się bardzo spodobała :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

padre jak tam pierworodny :naughty:
Opublikowano

luźno śpi od 18.45 :kox: a ja zaglądam tu i tam a poza tym standarcik wcina słoiczki z żarciem pije mleko i rośnie se pomału zabiera się do raczkowania :naughty:

Opublikowano

luźno śpi od 18.45 :kox: a ja zaglądam tu i tam a poza tym standarcik wcina słoiczki z żarciem pije mleko i rośnie se pomału zabiera się do raczkowania :naughty:

no pieknie :hi:

Opublikowano

:yeah: Joł z Rana...

Pojawi się ktoś dzisiaj ??? :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: nie :decayed:
Opublikowano
Opublikowano

Krolu będziesz dzisiaj ? Czekam na odp: TAK lub NIE :decayed:

Opublikowano

NIE bo mam dziś instalatora co robi mi remont łazienki... a co ci potrzeba ? Jak byś mógł i zabrał do mnie ta płytę pod skrzynie i dał ją komuś kto będzie jutro w Katowicach na gokartach to był bym wdzięczny - ja mu przekaże browary :notworthy: :notworthy:
Opublikowano
:bry: przed szychtą :disgust:
Opublikowano

NIE bo mam dziś instalatora co robi mi remont łazienki... a co ci potrzeba ? Jak byś mógł i zabrał do mnie ta płytę pod skrzynie i dał ją komuś kto będzie jutro w Katowicach na gokartach to był bym wdzięczny - ja mu przekaże browary :notworthy: :notworthy:

Dokładnie chce ci dać tą osłonę.

Opublikowano

to daj ją mariowi :hi:

Opublikowano

siemka dziewczyny :hi:

318487_2355446935997_1544920880_32544274_1624923171_n.jpg

W związku z ostatnimi zgłoszeniami na temat mężczyzn napadających (na razie bezskutecznie) na dziewczyny na terenie Politechniki Śląskiej oraz ulicy Pszczyńskiej, pragniemy Was przestrzec, aby dziewczyny w miarę możliwości nie chodziły same nie tylko wieczorami, ale także w ciągu dnia. Dziś około godziny 8 rano miała miejsce kolejna próba gwałtu, w okolicy Wydziału Matematyki Stosowanej (za biblioteką).

Jeżeli ktokolwiek z Was rozpoznaje mężczyzn na załączonych portretach proszony jest o pilny kontakt z Wydziałem Kryminalnym KMP w Gliwicach, nr tel: 32 33 69 285 oraz 32 33 69 280 . Policja prosi również o zgłaszanie się kobiet, które zostały zaatakowane, ale dotychczas nie złożyły zawiadomienia o przestępstwie.

takie info na fejsie znajomi udostępnili ;) a Ola od Czestera tam studiuje jak pamiętam ;)

Opublikowano

Dokładnie keżor :good: Dobrze wiedzieć, musze jej kupic jakiś paralizator w takim razie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:siema:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 14:47_________________________________________________

Mirek i jak tam testy tej A1? Poszaleliście nim trochę? Jak wrażenia z jazdy i wykończenia wnętrza?

Trochę ją przegoniliśmy - 4 os. 160km/h i w środku całkiem, całkiem

Jeżeli chodzi o wykończenia i materiały - naprawdę kawał dobrej roboty bo naprawdę da się w środku odczuć że to audi i musze przyznać że podeszli do A1 całkiem serio i środek wygląda lepiej niż seria A3 która jest sztuczna i plastikowa.

Dużo fajnych nowych rozwiązań (lampy, czy na przykład ekran radia otwierany prawie jak w A8 w centralnym miejscu deski rozdzielczej). Zarąbista jest też trójramienna multi kiera w skórze + lewarek jak w s-line B8.

Ogólnie jak ktoś ma kasę to naprawdę fajne auto ( jako 2 lub 3 w rodzinie ) :)

Dziś o 18.00 odbieramy w NOMA2 Katowice wersję 1.2TFSI 88 kucy, czerwony lakier + srebrne słubki+wcale nie mały wypasik - cena katalogowa z dodatkowym wypasem 91.240,00zł natomiast my ostatecznie zapłaciliśmy za autko 78.438,00zł

[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:16_________________________________________________

:hi: G-ce

Guru - jutro odbiór audi A1 z Nomy w Katowicach :)

Testówkę oddaliśmy w poniedziałek z rana

jaki silniczek będzie :?:

ja jezdziłem 1.2 TFSi w ładnej wersji (m.in. sportowe zawieszenie, felgi 17") i jazda nim mi się bardzo spodobała :naughty:

o właśnie 1.2 nam chodziło i taki mieliśmy do jazd testowych i dokładnie taki znajomi kupują - osobiście byłem mega zaskoczony z osiągów - 1.2 daję radę w A1

Opublikowano

noma2 :facepalm::sick3:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Stasiu - też nie mam przekonania do Nomy2.

Ale nie salon tu był najważniejszy - oni mieli na stanie sztukę która najbardziej nam odpowiadała i najniższą cenę nam zaproponowali

Opublikowano

ja taką jezdziłem :>

aa5e456b6bcbf772med.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.