Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i będę musiał znowu mojej dać furę do umycia :tongue4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czarek - wpadnij w piątek :wink4:

dawno Cię nie było

załatwiam wolne na czwartek piątek jak mi sie uda to napewno wpadne

Opublikowano

Czarek - wpadnij w piątek :wink4:

dawno Cię nie było

załatwiam wolne na czwartek piątek jak mi sie uda to napewno wpadne

:good:
Opublikowano

dawno mnie nie było ale niestety taka praca cały czas na 18:00 ale w miare możliwości staram sie raz na kiedy zajechać

Opublikowano

:hi:

IDEAŁEM BY BYŁO JESZCZE GDYBY SPADŁ ŚNIEG :kox:

zrob maly przelew na moje konto a pochytam to :gwizdanie:
Opublikowano

ja bym wpadł ale idę na urodziny do mojego przybranego brata :disgust:

Ja też chciałem jechac ale bracik przychodzi na darmowe żarcie i picie... pijawka z B8 .. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 12:31_________________________________________________P.S. Właśnie upalam żółte RS4 B7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jasne......................jak ostatnio pochytałeś to na listopadowej imprezie w basenie się kąpaliśmy..........tak więc sory ale dzięki[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 12:36_________________________________________________Kędzior wpadniesz w piątek :)

byłęś już kiedyś tak daleko swoim 2.8 :naughty:

Opublikowano

jasne......................jak ostatnio pochytałeś to na listopadowej imprezie w basenie się kąpaliśmy..........tak więc sory ale dzięki[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011' date=' 12:36[/size']_________________________________________________Kędzior wpadniesz w piątek :)

byłęś już kiedyś tak daleko swoim 2.8 :naughty:

bylem kiedys u was na spocie i to moim autem ale to jeszcze wtedy jak miales stare b7 :tongue4:

a co do basenu to co zle bylo? hehe

Opublikowano
:hi: ja w piątek napewno się zjawię na wigilyji :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:hi: ja w piątek napewno się zjawię na wigilyji :decayed:

wiedziałem że na Ciebie można liczyć

Ps. zrobisz nam zdjęcie :polew:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 12:58_________________________________________________i żeby Wam nie przyszło do głowy mi jakieś drobne upominki robić koledzy

Ps. lepiej się złóżcie na jakiś konkret :polew:

Opublikowano

no i będę musiał znowu mojej dać furę do umycia :tongue4:

daj wczesniej znac to podjade :naughty:

ja tez sie zjawie :naughty: i to z moją królewną :>

Opublikowano
  • Autor

:good:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:06_________________________________________________a może zrobimy listę osób które wpadną :)

zobaczymy ile furek się szykuje :)

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:06_________________________________________________a może zrobimy listę osób które wpadną :)

fijolet :facepalm: nie ma po co forum tylu nie pomiesci :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:08_________________________________________________+ osoba towarzysząca :cool1:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:15_________________________________________________wszystko trzeba mówic :wallbash:

:decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:15_________________________________________________aaaaa i coooo wazne bez dzieci :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

piszcie na PW kto będzie - żebym nikogo nie pominął :wink4:

Ps. Lista niczemu nie służy - jest dla samego podglądu ilu osób możemy się spodziewać - będzie motywatorem dla tych którzy się będą zastanawiać czy warto wpaść :)[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:16_________________________________________________

fijolet :facepalm: nie ma po co forum tylu nie pomiesci :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:08_________________________________________________+ osoba towarzysząca :cool1:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:15_________________________________________________wszystko trzeba mówic :wallbash:

:decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:15_________________________________________________aaaaa i coooo wazne bez dzieci :evil: :evil:

dodane

Opublikowano

na zlociku zagoszczą:

1. Miron + Kasia Bulika

2. Guregoru

3. Diman

4. Seves

5. A4-Tomek

6. Bulik + Dorota Mirona

Kasia jest za :kox:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:19_________________________________________________ps Dorota juz wie pisała mi esa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

Dorota wie i robi to dla Kasi

Niech się dowie ile lat zmarnowała :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:35_________________________________________________Bulik - jak by Dorocie coś wypadło to lista będzie wyglądała tak:

na zlociku zagoszczą:

1. Miron + Kasia Bulika

2. Guregoru

3. Diman

4. Seves

5. A4-Tomek

6. Bulik + Brat Mirona

nic się nie martw - nie powinieneś na tym zbytnio stracić - on też lubi sex :polew:

Opublikowano

na zlociku zagoszczą:

1. Miron + Kasia Bulika

2. Guregoru

3. Diman

4. Seves

5. A4-Tomek

6. Bulik + Mario22

7. Mario22

Opublikowano

Niech się dowie ile lat zmarnowała :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:35_________________________________________________Bulik - jak by Dorocie coś wypadło to lista będzie wyglądała tak:

na zlociku zagoszczą:

1. Miron + Kasia Bulika

2. Guregoru

3. Diman

4. Seves

5. A4-Tomek

6. Bulik + Brat Mirona

nic się nie martw - nie powinieneś na tym zbytnio stracić - on też lubi sex :polew:

dzięki ,bo już się zacząłem martwic :naughty:
Opublikowano

na zlociku zagoszczą:

1. Miron + Kasia Bulika

2. Guregoru

3. Diman

4. Seves

5. A4-Tomek

6. Bulik + Brat Mirona

dzięki ,bo już się zacząłem martwic :naughty:

Teraz to martwic a w zatorze w jednym domku było Ci fajnie jak Kasia zasneła ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

siemka , to ja też będe w piątek :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.