Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kędzior jakie masz zawiecho włożone obecnie do twego potwora???:)

Potwora :sarcastic:

Ja też chce kebaba ;(

Ja za to wczoraj się nieźle nad*pcyłem :decayed: Nowoczesna wigilia, czego to jeszcze ludzie nie wymyślą :polew:

Ale było bardzo z kulturą, no i do domu sam doszedłem, położyłem się cywilizowanie spać, więc pełna kultura :decayed:

Chyba odwiedzę spoty Gliwickie przed sylwestrem jeszcze.

Opublikowano
  • Autor

:hi: i nic nie daliscie znac podskoczył bym na knurów z jakaś beczułką browarka :tongue4::evil:

na zlota wpadnij - o nim nie trzeba dawać znać bo jest zawsze

a i tam beczułka browara jest mile widziana :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 21:31_________________________________________________

Ja też chce kebaba ;(

Ja za to wczoraj się nieźle nad*pcyłem :decayed: Nowoczesna wigilia, czego to jeszcze ludzie nie wymyślą :polew:

Ale było bardzo z kulturą, no i do domu sam doszedłem, położyłem się cywilizowanie spać, więc pełna kultura :decayed:

Chyba odwiedzę spoty Gliwickie przed sylwestrem jeszcze.

spoko wpadaj - każdy jest mile widziany - pamiętaj tylko o zasadzie że "każdy nowy stawia browara" :gwizdanie:

Opublikowano

no pali jak potwor :decayed: szkoda ze nie jedzie :thumbdown:
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Z rana zgredy :hi:

Opublikowano
:hi: siemano no i ja w tym tygodniu się pojawię na spociszu nareszcie :kox:
Opublikowano

ale wejscie ,dopiero niedziela :kox:

Opublikowano

no i właśnie organizer uzupełniłem :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

no to koledzy 23.12 ZLOT WIGILIJNY[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 10:05_________________________________________________IDEAŁEM BY BYŁO JESZCZE GDYBY SPADŁ ŚNIEG :kox:

Opublikowano

no to koledzy 23.12 ZLOT WIGILIJNY[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 10:05_________________________________________________IDEAŁEM BY BYŁO JESZCZE GDYBY SPADŁ ŚNIEG :kox:

uruchom swoje kontakty :naughty:
Opublikowano

no to w takim razie tym bardziej nie mogę go ominąć :kox: :kox:

Opublikowano

Ten filmik jest strasznie nudny, coś jak "śmierć w wenecji" :decayed: Przy 3 minucie wyłączyłem. Luksusowa limuzyna dla krawaciarzy :tongue4:

Mnie się ten podoba :drool:

49 Rajd Barbórka 2011 - The Best Of Karowa by OesRecords (part1 of 2)

Opublikowano
  • Autor

już poszło PW :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________będzie to też myślę okazja do zrobienia grupowej fotki - przydała by się nowa fota do pierwszego posta

Dlatego mam nadzieje że mogę liczyć na starą gwardię zlotów Sląskich

Ps. i pamiętać o klubowych polarach a jak ktoś nie ma to do samej fotki stanie klubowej koszulce :)[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:27_________________________________________________Jako że będzie to zlot wigilijny będzie się znacznie róźnił od standardowego dlatego zachęcam - wpadnijcie

Jedna z róźnic tego zlotu to:

na zlocie normalnie wypijamy po 1 piwku - tym razem wypijemy po 2 :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:32_________________________________________________po za tym standard:

- szydera z każdego kto wjeżdża i wyjeżdzą ze zlota

- obgadywanie tych których nie ma

- wyśmiewanie sie ze zlotów sąsiednich miast

:polew:

no i jeszcze plan zlotu wigilijnego żeby nie było że ktoś o czymś nie wiedział i go coś ominęło:

18.00 przyjazd

22.00 wyjazd

Opublikowano

już poszło PW :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________będzie to też myślę okazja do zrobienia grupowej fotki - przydała by się nowa fota do pierwszego posta

Dlatego mam nadzieje że mogę liczyć na starą gwardię zlotów Sląskich

Ps. i pamiętać o klubowych polarach a jak ktoś nie ma to do samej fotki stanie klubowej koszulce :)[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:27_________________________________________________Jako że będzie to zlot wigilijny będzie się znacznie róźnił od standardowego dlatego zachęcam - wpadnijcie

Jedna z róźnic tego zlotu to:

na zlocie normalnie wypijamy po 1 piwku - tym razem wypijemy po 2 :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:32_________________________________________________po za tym standard:

- szydera z każdego kto wjeżdża i wyjeżdzą ze zlota

- obgadywanie tych których nie ma

- wyśmiewanie sie ze zlotów sąsiednich miast

no i jeszcze plan zlotu wigilijnego żeby nie było że ktoś o czymś nie wiedział i go coś ominęło:

18.00 przyjazd

22.00 wyjazd

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

to w takim razie nie mogę przegapić tego zlota :decayed:

Opublikowano

Ty kokso - pantoflu tez uzupełnij grafik i chociaż na wigilijny wpadnij ... :naughty:

Opublikowano

tak po obejrzeniu tego filmiku się zastanawiam kto kupuje nowe S4 :mysli:

i chyba w większości starsi Panowie którym chodzi o wygląd i te spojlerki :gwizdanie:

:decayed:

a po takim użytkowniku chętnie bym się skusił na taką 4letnią furkę za ćwierć ceny :kox:

hmm no dobra ośmioletnią za 1/8ceny :polew: :polew: :polew: :polew:[br]

Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:47_________________________________________________PANY A MOŻE WPADNIECIE DZIŚ NA SPOTA RYBNICKIEGO ? :naughty:

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:48_________________________________________________

tak po obejrzeniu tego filmiku się zastanawiam kto kupuje nowe S4 :mysli:

i chyba w większości starsi Panowie którym chodzi o wygląd i te spojlerki :gwizdanie:

:decayed:

a po takim użytkowniku chętnie bym się skusił na taką 4letnią furkę za ćwierć ceny :kox:

hmm no dobra ośmioletnią za 1/8ceny :polew: :polew: :polew: :polew:[br]

Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:47_________________________________________________PANY A MOŻE WPADNIECIE DZIŚ NA SPOTA RYBNICKIEGO ? :naughty:

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Eeee ja mysle że to nie jest dobry pomysł... troche tak głupio by było... na Gliwickich zawsze wszyscy wysmiewają się z Rybnickich, obrażają ich a tu nagle jak gdyby nigdy nic mieli by tam pojechac ... eee to nie przejdzie ... :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ty się Synku nie zdziwn jak Cie ktoś na SR na stłuczke weźmie

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ja bym wpadł ale idę na urodziny do mojego przybranego brata :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Czarek - wpadnij w piątek :wink4:

dawno Cię nie było

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.