Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Widzę że lista długa :decayed: , ciekawe ile osób się wyłamie :gwizdanie:

Nikt... trza byc twardym jak kminek... :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: dziewczyny
Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Mam nadzieję :good: Fajne foty będą jak tyle autek dojedzie. Ciekawę jak tam z miejscem będzie bo to dzień przed wigilią i świętami a ludzie jak mają wolne to na spacer do marketów :wink4:

Opublikowano

:good: :good: :good:

no wlaśnie Miron masz jakieś wyjście awaryjne? :decayed:

bo ja jeszcze tyle fur na żadnym spocie nie widziałem :gwizdanie:

kaj my się pomieścimy? :decayed:

trza będzie na Arenę podjechać chyba :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no z miejscem będzie kupa - jak się wszyscy zjadą to trzeba będzie gdzieś wyskoczyć na jakieś fotki - nie ma bata - już coś się tam wymyśli :)

Opublikowano

tez bede :):)

Opublikowano
  • Autor

no i gitara :good:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 10:56_________________________________________________Ciebie to jeszcze u nas nie było :naughty:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 10:58_________________________________________________czy ktoś ewentualnie ma jakiś pomysł na zmianę miejscówki wyjątkowo na tego zlota ?

czy bez sensu od razu na zimnym się zbierać - spotykamy się na forum a potem ewentualnie gdzieś wpadamy ?

Opublikowano

no i gitara :good:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 10:56_________________________________________________Ciebie to jeszcze u nas nie było :naughty:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 10:58_________________________________________________czy ktoś ewentualnie ma jakiś pomysł na zmianę miejscówki wyjątkowo na tego zlota ?

czy bez sensu od razu na zimnym się zbierać - spotykamy się na forum a potem ewentualnie gdzieś wpadamy ?

Co do parkowania to innych ciepłych miejsc nie ma... jest tylko arena... ale ja mysle że i kebab bedzie za mały... może by zaliczyc jakąs lepsza ciepła kanjpe i tyle ... wtedy postoimy pod arena chwile porobimy foty i ogrzac sie gdzieś na spokojnie posiedziec bo w kebabie to sie nawet nie pomieścimy .. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

.......coś się wymyśli do piątku

Opublikowano

to i ja wpadnę :wink4: ,zbieramy kilka autek u nas i gromadką przyjedziemy :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________ale jajca zanim napisałem to już na liście byłem :kox::decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 11:26_________________________________________________Miron śledzi spoty żorskie jak nic :polew:

Opublikowano

Co do parkowania to innych ciepłych miejsc nie ma... jest tylko arena... ale ja mysle że i kebab bedzie za mały... może by zaliczyc jakąs lepsza ciepła kanjpe i tyle ... wtedy postoimy pod arena chwile porobimy foty i ogrzac sie gdzieś na spokojnie posiedziec bo w kebabie to sie nawet nie pomieścimy .. :gwizdanie:

Ja mam kumpla (właściciela piwniczki) to możemy się wbić do niego. Miejsce na około 20-20parę osób jest i zjeść można coś na ciepło, dania obiadowe, desery i oczywiście pizzę. Napoje też ma, gorzej z piwem :( chyba że własne :naughty: . Jedyny problem to że nie ma parkingu. Trzeba by było zaparkować gdzieś koło wieczorka. Jakby co to dajcie znać a ja to zorganizuję :decayed: tylko muszę wiedzieć wcześniej. Ma też pub i tam wejdzie więcej osób, jest piwko, bilard, dart :kox: ale niestety nie ma co jeść tylko ewentualnie na wynos z piwniczki przywiezie :)

Opublikowano

to i ja wpadnę :wink4: ,zbieramy kilka autek u nas i gromadką przyjedziemy :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________ale jajca zanim napisałem to już na liście byłem :kox::decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 11:26_________________________________________________Miron śledzi spoty żorskie jak nic :polew:

no a co Ty myślisz jeszcze byś się rozmyślił i co..

a lista jest zobowiązująca :decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 12:09_________________________________________________PS

Arturo Ci w tajemnicy powiem, nie rozmyślaj się bo Miron mi dał cynk że jak kogoś z listy nie będzie to naśle swoich Knurków na niego :gwizdanie:

tylko nie wiem co oni będą robić :mysli:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 12:13_________________________________________________________________

Przemo jeszcze się zgłosił na żorskich dopiszcie go do listy dojedzie z nami :wink4:

Opublikowano

Pytałem się i chyba byłaby możliwość rezerwacji parkingu ale niestety pewnie płatny parę groszy. Jesli byśmy się zdecydowali na to wyjście to mogę resztę załawić.

Mirek pisz jakby co :naughty: a najlepiej dzwoń do mnie bo nie mam dostępu do neta poza pracą.

Opublikowano
  • Autor

Pytałem się i chyba byłaby możliwość rezerwacji parkingu ale niestety pewnie płatny parę groszy. Jesli byśmy się zdecydowali na to wyjście to mogę resztę załawić.

Mirek pisz jakby co :naughty: a najlepiej dzwoń do mnie bo nie mam dostępu do neta poza pracą.

daj nr bo pewnie nie mam zapisany

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
Opublikowano

no faktycznie niezła eqipa się zbiera :kox:

ale ja jestem młody i jeszcze nic nie widziałem :tongue4:

było już w ogóle kiedyś tyle autek na "zwykłym" spocie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.