Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 były wszystkie przy rudych miałem czasem ochotę wzywać eRkę ---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:15 ---------- dla siebie ale to stare czasy
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 och, to Ty lepszy ode mnie, mi tych ostatnich brakło
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 młody jesteś ...... wszystko przed Tobą
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jasne, stary się odezwał ---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:23 ---------- Moje najstarsze dziecko jest prawie w Twoim wieku a Ty mówisz że ja młody jestem
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 aleś pojechał ---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:25 ---------- Pane ja spadam do wyrka bo mam 2 klawiatury pod nosem ---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:26 ----------
Guregoru Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 rankiem ---------- Post added at 07:09 ---------- Previous post was at 07:09 ---------- po robocie Guru jak już jesteś to może pojedziesz ze mną do Kato Po jednej robocie było teraz jest naprawdę po robocie Szkoda mogłeś jechać. Czemu Nie napiszę na ogólnym bo mnie zjedzą Dawaj na PW
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A dzisiaj mini spociki z Arturem i Adamem oraz telefonicznie z Guru
SebolA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Siemanko:hi: Panowie polećcie jakiegoś dobrego malarza felg bo potrzebuję pomalować 4 szt. Wiem, że w Tarnowskich Doogi robił swoje i całkiem dobrze to wyglądało, ale nie mam namiarów.Poratujcie:notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi