Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mirek, Ty w końcu coś wynajdziesz jak tak na alledrogo siedzisz :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
szacun za przebieg i nie cofanie licznika do ogłoszenia

http://otomoto.pl/audi-s8-5-2-v10-450-ps-C23552097.html

auto z 2008r i taki przebieg no niemozliwe :grin: przeciez sa perelki na allegro ktore maja 15lat i 150tys :decayed:

Opublikowano
szacun za przebieg i nie cofanie licznika do ogłoszenia

http://otomoto.pl/audi-s8-5-2-v10-450-ps-C23552097.html

auto z 2008r i taki przebieg no niemozliwe :grin: przeciez sa perelki na allegro ktore maja 15lat i 150tys :decayed:

jak ktos tym 5.2 zrobil 300 tys km to i tak juz ladnie dolozyl :D

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

trzeba przyznać dobra cena tego S8 - no i mocy to sprawnego przemieszczania się też wystarczy - tym bardziej dla 22pkt. :decayed:

Opublikowano

:decayed:

trzeba przyznać dobra cena tego S8 - no i mocy to sprawnego przemieszczania się też wystarczy - tym bardziej dla 22pkt. :decayed:

Zamieniłbym się z Tobą autem na ten rok czasu ale w B5 150KM to teraz też za dużo dla Ciebie

:naughty:

Opublikowano
  • Autor

hehe - własnie policzyłem, że - gdyby auto śmigało po PL przy cenie benzyny 5,85zł za litr a fura spalała średnio 15l/100km

to koleś przez te 300 tyś km przepuścił by przez bak 263.250zł :decayed:

Patrząc też na to że salon opuściło w lutym 2008 to średnia miesięczna wydawana na paliwo to: 5500zł

I to się własnie nazywa wykorzystanie auta, sensowny zakup i zakup przez kogoś kogo naprawdę było stać na takie auto.

A u nas ludzie kupują 2,5l benzyniaka i 5 razy myślą czy ich stac pojechać 50km czy nie - ale byle mają

Opublikowano

:hi:

Do rodziny na swoim trza być ochajtanym ... a tu co chwile jakies inne pokusy ...:decayed:

nie trzeba :whistling:

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

hehe - własnie policzyłem, że - gdyby auto śmigało po PL przy cenie benzyny 5,85zł za litr a fura spalała średnio 15l/100km

to koleś przez te 300 tyś km przepuścił by przez bak 263.250zł :decayed:

Patrząc też na to że salon opuściło w lutym 2008 to średnia miesięczna wydawana na paliwo to: 5500zł

I to się własnie nazywa wykorzystanie auta, sensowny zakup i zakup przez kogoś kogo naprawdę było stać na takie auto.

A u nas ludzie kupują 2,5l benzyniaka i 5 razy myślą czy ich stac pojechać 50km czy nie - ale byle mają

długo nie trzeba szukać - np Kędzior :decayed:

Opublikowano
  • Autor

można być singlem ale mieszkanie nie może przekroczyć 50m a wiek kredytobiorcy nie może przekroczyć 35lat

Opublikowano

To ja już się nie łapię :kwasny:

Opublikowano

o i odpowiednia cena za m2

Opublikowano
Czyli jak wytzreźwieje poświętach to chyba zawitam zobaczyć co sie tam dzieje:decayed: miło traktujecie nowych bywalców? czy bez 0,7 nie podchodź ?:decayed: Choć po tych kilku dnaich żłopania oddam bez łzy w oku :decayed:

nie tylko nowych dobrze traktujemy ale wszystkich - wręcz się obrazimy jak nie wpadniesz. Może to my coś od Ciebie odgapimy z modyfikacji fury :naughty:

i jak już masz zamiar wpaść to jedna podpowiedź - nie zwracaj uwagi na ludzi którzy wpadają innymi furkami niż A4.

Dużo jest takich co wpadają byle jakim padłem żeby tylko postać z nami a potem się chwalić w gronie kolegów "że się ma kumpli z audi" :decayed:

Ps. a z tą wódką czy browarami to oczywiście koledzy żartują - nic nie przywoź - w dzisiejszych czasach techniki i komuteryzacji wystarczy mały przelewik na moje konto i nic nie trzeba przywozić. Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale wszyscy przed Tobą tak robili :decayed:

:decayed::decayed::decayed: to postaram się wpaść, u mnie jesczze nic nie modzone, autko mam tydzień i jeszcze na obcych blachach. Więc narazie to ja bede od Was podpatrywał:wink: Ostatnio widziałem na kościuszki w Gliwicach pod sądem bardzo ładne czarne B8 3.0tdiQ na SGL z ramkami klubowymi, czyje ??:decayed:

Opublikowano
Czyli jak wytzreźwieje poświętach to chyba zawitam zobaczyć co sie tam dzieje:decayed: miło traktujecie nowych bywalców? czy bez 0,7 nie podchodź ?:decayed: Choć po tych kilku dnaich żłopania oddam bez łzy w oku :decayed:

nie tylko nowych dobrze traktujemy ale wszystkich - wręcz się obrazimy jak nie wpadniesz. Może to my coś od Ciebie odgapimy z modyfikacji fury :naughty:

i jak już masz zamiar wpaść to jedna podpowiedź - nie zwracaj uwagi na ludzi którzy wpadają innymi furkami niż A4.

Dużo jest takich co wpadają byle jakim padłem żeby tylko postać z nami a potem się chwalić w gronie kolegów "że się ma kumpli z audi" :decayed:

Ps. a z tą wódką czy browarami to oczywiście koledzy żartują - nic nie przywoź - w dzisiejszych czasach techniki i komuteryzacji wystarczy mały przelewik na moje konto i nic nie trzeba przywozić. Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale wszyscy przed Tobą tak robili :decayed:

:decayed::decayed::decayed: to postaram się wpaść, u mnie jesczze nic nie modzone, autko mam tydzień i jeszcze na obcych blachach. Więc narazie to ja bede od Was podpatrywał:wink: Ostatnio widziałem na kościuszki w Gliwicach pod sądem bardzo ładne czarne B8 3.0tdiQ na SGL z ramkami klubowymi, czyje ??:decayed:

Jak w pakiecie S4 to Mirona ... :whistling::whistling::whistling:

Opublikowano

pod sądem :whistling: to musiał być Miron :grin:

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:51 ----------

z innej beczki, zobaczcie Pany co nas czeka :wink::

Gdy skończyłem 65 lat, poszedłem do ZUS, żeby złożyć podanie o emeryturę.

Niestety, zapomniałem wziąć z domu legitymację ubezpieczeniową, więc powiedziałem panience w okienku, że wrócę później.

Panienka na to: Proszę rozpiąć koszulę.

Gdy to zrobiłem, panienka powiedziała: - Te siwe włosy na pana piersi są dla mnie wystarczającym dowodem na to, że jest pan w wieku emerytalnym. Nie potrzebuje pan chodzić do domu po legitymację.

Gdy opowiedziałem o tym żonie, ona powiedziała: - Powinieneś był spuścić spodnie. Wtedy byś dostał też rentę inwalidzką....

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:52 ----------

Mąż pyta żonę:

- Kochanie, co byś zrobiła gdybym wygrał w totka?

- Wzięłabym połowę wygranej i odeszła od ciebie - oświadcza żona

- Trafiłem trójkę, masz osiem złotych i wyp****! - odpowiada mąż

---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:53 ----------

- Bandyta wchodzi do banku, kradnie pieniądze z kasy, po czym podchodzi do jednego z klientów i pyta:

- Widziałeś, co zrobiłem?

- Tak i mam zamiar zadzwonić na policję.

Złodziej przyłożył mu pistolet do głowy i go zastrzelił. Podszedł do następnego klienta z tym samym pytaniem - na co ten odpowiada:

- Nic nie widziałem i nic nie słyszałem, ale moja żona widziała.

Opublikowano
można być singlem ale mieszkanie nie może przekroczyć 50m a wiek kredytobiorcy nie może przekroczyć 35lat

Wiem bo parę dni temu kuzyn kupił takie mieszkanie :wink:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.