czester Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Siema siema, w PL będę dopiero w Listopadzie No dawno mnie nie było, ale jakoś mało czasu ostatnio, trzeba zarabiać na nowe Audi . Niestety was zmartwię, ale kolejnym furką będzie A6 Świetne są te nowe, albo A7, ale jeszcze trochę drogie. Jak by ktoś był zainteresowany to prawdopodobnie na wiosnę będę sprzedawać moją B6.
A4 Mario Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Siema siema, w PL będę dopiero w Listopadzie No dawno mnie nie było, ale jakoś mało czasu ostatnio, trzeba zarabiać na nowe Audi . Niestety was zmartwię, ale kolejnym furką będzie A6 Świetne są te nowe, albo A7, ale jeszcze trochę drogie. Jak by ktoś był zainteresowany to prawdopodobnie na wiosnę będę sprzedawać moją B6. To daj znać najpierw mnie jak tylko bede mial jak to kupie.
Arturoo Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Siema siema, w PL będę dopiero w Listopadzie No dawno mnie nie było, ale jakoś mało czasu ostatnio, trzeba zarabiać na nowe Audi . Niestety was zmartwię, ale kolejnym furką będzie A6 Świetne są te nowe, albo A7, ale jeszcze trochę drogie. Jak by ktoś był zainteresowany to prawdopodobnie na wiosnę będę sprzedawać moją B6. Haribo przywieziesz ?? jak będziesz na zakupy śmigał i byś miał trochu miejsca w koszyku to 10 pak kup,a na pw mi możesz dane wrzucić jak ostatnio Siema siema, w PL będę dopiero w Listopadzie No dawno mnie nie było, ale jakoś mało czasu ostatnio, trzeba zarabiać na nowe Audi . Niestety was zmartwię, ale kolejnym furką będzie A6 Świetne są te nowe, albo A7, ale jeszcze trochę drogie. Jak by ktoś był zainteresowany to prawdopodobnie na wiosnę będę sprzedawać moją B6. To daj znać najpierw mnie jak tylko bede mial jak to kupie. na chatę zbieraj ......bo niedługo to z telefonu pod blokiem będziesz pisał ,a nie z kompa w domu
A4 Mario Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Siema siema, w PL będę dopiero w Listopadzie No dawno mnie nie było, ale jakoś mało czasu ostatnio, trzeba zarabiać na nowe Audi . Niestety was zmartwię, ale kolejnym furką będzie A6 Świetne są te nowe, albo A7, ale jeszcze trochę drogie. Jak by ktoś był zainteresowany to prawdopodobnie na wiosnę będę sprzedawać moją B6. Haribo przywieziesz ?? jak będziesz na zakupy śmigał i byś miał trochu miejsca w koszyku to 10 pak kup,a na pw mi możesz dane wrzucić jak ostatnio Siema siema, w PL będę dopiero w Listopadzie No dawno mnie nie było, ale jakoś mało czasu ostatnio, trzeba zarabiać na nowe Audi . Niestety was zmartwię, ale kolejnym furką będzie A6 Świetne są te nowe, albo A7, ale jeszcze trochę drogie. Jak by ktoś był zainteresowany to prawdopodobnie na wiosnę będę sprzedawać moją B6. To daj znać najpierw mnie jak tylko bede mial jak to kupie. na chatę zbieraj ......bo niedługo to z telefonu pod blokiem będziesz pisał ,a nie z kompa w domu Spoko to też się pochyta ...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Siema siema, w PL będę dopiero w Listopadzie No dawno mnie nie było, ale jakoś mało czasu ostatnio, trzeba zarabiać na nowe Audi . Niestety was zmartwię, ale kolejnym furką będzie A6 Świetne są te nowe, albo A7, ale jeszcze trochę drogie. Jak by ktoś był zainteresowany to prawdopodobnie na wiosnę będę sprzedawać moją B6. Haribo przywieziesz ?? jak będziesz na zakupy śmigał i byś miał trochu miejsca w koszyku to 10 pak kup,a na pw mi możesz dane wrzucić jak ostatnio Siema siema, w PL będę dopiero w Listopadzie No dawno mnie nie było, ale jakoś mało czasu ostatnio, trzeba zarabiać na nowe Audi . Niestety was zmartwię, ale kolejnym furką będzie A6 Świetne są te nowe, albo A7, ale jeszcze trochę drogie. Jak by ktoś był zainteresowany to prawdopodobnie na wiosnę będę sprzedawać moją B6. To daj znać najpierw mnie jak tylko bede mial jak to kupie. na chatę zbieraj ......bo niedługo to z telefonu pod blokiem będziesz pisał ,a nie z kompa w domu Spoko to też się pochyta ... coś tam Mirek ostatnio mówił ,że za chacjendą się rozglądasz ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- będę wujkiem ????
SebaMC Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Siema siema:hi: Z tego co sie orientuje Rogal jest z W-wy na slasku tez mamy dobry tunerów jak COMPsport lub Dynosoft albo Aligator O trza będzie coś pomyśleć, a ile to kosztuje do diesla? Siemka kurde jak mnie tu długo nie było ja płaciłem z dimanem cos koło 1200zł bo bylismy na 2 auta. ps Dynosoft i Aligator to ta sama osoba Aligator autka robi w Katowicach DYNOSOFT - Kontakt oo, dzięki wielkie:wink:
tomaszstn Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Złomek odebrany , parę gratów wpadło
Bulik Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 polerkę i woskowanie uważam za zakończone :naughty: ...ale padam na ryj :zemdlal: :hi:z wieczora
tomaszstn Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 to może chcesz jeszcze mojego machnąć
Bulik Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 to może chcesz jeszcze mojego machnąć niewiedze problemu kiedy i gdzie ? a BEDEM ...a nie wiem czy taki efekt Cie zadowoli
tomaszstn Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 A czym robiłeś? Ręcznie czy polerką?
Bulik Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 A czym robiłeś? Ręcznie czy polerką? matowałem (2500)na mokro ,polerowałem maszyną,wosk ręcznie tak w skrócie ,,,jak dla mnie na auto z 97r jest piiiiknie
Rekomendowane odpowiedzi