Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:12 ----------

Chyba sobie kupię :slina:

AUDI A4 1.8 QUATTRO KLIMATRONIK ZAREJESTROWANY (3082267930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i odrazu zmień nicka :grin::grin::grin::grin:

dobry w ten ostatni zimowy weekend :hi:

\

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na Guregoru 2

Jeden będzie różowy a drugi niebieski :facepalm:

Opublikowano
Na Guregoru 2

Jeden będzie różowy a drugi niebieski :facepalm:

No z tym niebieskim to masz rację ":facepalm:"

:decayed:

Opublikowano

Przecież nie będę Ci pochlebiał i mówił że jesteś brązowy :grin:

Lepiej doj...bać i powiedzieć różowy, lepiej brzmi :polew:

Opublikowano

Ja no niebieskim mówiłem nie o różowym daltonisto :decayed:

Opublikowano

Aleś jest mało domyślny, wróć post wyżej, przeanalizuj i wtedy pogadamy a jak do przyszłego piątku nie zrozumiesz to Ci to ręcznie wtłukę do łba :naughty:

Opublikowano

Aleś jest mało domyślny, wróć post wyżej, przeanalizuj i wtedy pogadamy a jak do przyszłego piątku nie zrozumiesz to Ci to ręcznie wtłukę do łba :naughty:

A widzisz emotikonkę na końcu mojego :question: To pomyśl teraz nad nim jeszcze raz :tongue4:

Opublikowano

Szkoda słów, dalej nie rozumiesz :facepalm:

Opublikowano

Pucek nie kombinuj tylko kup naprawde sprawdzony sprzęt ... według mnie zestaw powinien byc taki :

Antena

ANTENA CB PRESIDENT MISSOURI export CZARNA + GUMA (3047154583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja moją kupiłem dokładnie tutaj bo mają odbiór osobisty w Gliwicach ... mają sklepy w paru miastach polski

ANTENA CB PRESIDENT MISSOURI EXPORT 6027 (3038506783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Radio .. olej alana i inne ciulstwa ...

CB RADIO PRESIDENT HARY III ASC HARRY 3 SLASK (3056331290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

President Harry 3 ASC

i masz mega zestawik

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ----------

CB RADIO PRESIDENT JOHNNY III 5 LAT GW 3XGATIS (3092943166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Ale pisał że nie chce wywalać 800zł :wink:

Opublikowano

To niech nic nie kupuje ... mialem taniego alana juz kiedyś i miałem też takiego jakiegoś ręczniaka ... sprzedałem wszystko w piz*u razem z antenami i kupiłem porzadny zestaw bo to były szumofony i kazdy ci to powie o alanie ... :wink:

Opublikowano
Na Guregoru 2

ale twój glutowóz bedzie czysty ,ot taka MAŁA różnica

:wink:

Opublikowano

Ten Alan 109 daje radę, ma filtr, nic nie szumi, działa dobrze i ze wszystkim w 200zł się zmieści. Kolega ma i też testował parę tanich i ten zestaw z tańszych wg niego najlepszy. Nie problem kupić sprzęt z górnej półki za tysiaka ale sztuką jest tani i dobry :decayed:

Opublikowano
To niech nic nie kupuje ... mialem taniego alana juz kiedyś i miałem też takiego jakiegoś ręczniaka ... sprzedałem wszystko w piz*u razem z antenami i kupiłem porzadny zestaw bo to były szumofony i kazdy ci to powie o alanie ... :wink:

na forum słychac że jesteś ''blisko'' z alanem

:polew::polew::polew:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

Bulik leszczu nie pitol tylko wpadnij w czwafrtek na spota do Żor ... pogadaj z kasią może da Ci wolne na 2 godziny :wink: dawno twojego pyska nie bylo na żadnym spocie.

Jak to wkońcu u ciebie jest z tym malowaniem felg ??? Malujemy co ???:naughty:

Opublikowano

Skoro nie chce tyle wydawac to dalem mu za***isty temat ;)

Opublikowano

Ja w czwartek w pracy. We wtorek może trzeba by było śmignąć, Artur a we wtorek jedziesz na Kato?

Opublikowano
Bulik leszczu nie pitol tylko wpadnij w czwafrtek na spota do Żor ... pogadaj z kasią może da Ci wolne na 2 godziny :wink: dawno twojego pyska nie bylo na żadnym spocie.

Jak to wkońcu u ciebie jest z tym malowaniem felg ??? Malujemy co ???:naughty:

z malowaniem niema problemu .........teraz jebne moje to obadasz i ocenisz :wink: gorzej z czasem wczoraj robiłem rozrząd kolsiowi z forum KRISKILT 2.8 V6 i tak w kółko 4h w garage a póżniej sie juz nie chce :facepalm::grin:

Opublikowano
Ja w czwartek w pracy. We wtorek może trzeba by było śmignąć, Artur a we wtorek jedziesz na Kato?

Jestem do 21 w robo ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.