Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

Dzięki Arturo :wink:

:wink: żyjesz ?? :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie

Opublikowano

brak umiaru, słaba silna wola, etcetera ,etcetera :decayed:

Opublikowano
nie

Tak fajnie świeci słońce a Ty dalej wczorajszy, nie ma lansu na wsi :grin:

Artur, ogólnie chłopy, szukam ogarniętego gościa od CB - chcę kupić zestaw i już mam dość gadki że mam wiercić dziurę w klapie i kupować coś dobrego za 8 stów, potrzebuje krótką antene na magnes, ogólnie sporadycznie używać radio :wink:

Rady? wiem że jest tego w ciul, ale no właśnie, co wybrać, konkretny sprawdzony zestaw...

Opublikowano

ja mam radio president(hary ,dżony .....uj wi nie pamiętam :decayed: ).....antena wilson 100cm....,mam te graty jakieś 6-7 lat ,nie zmieniam bo nie widzę sensu ani potrzeby

Opublikowano
nie

Artur, ogólnie chłopy, szukam ogarniętego gościa od CB - chcę kupić zestaw i już mam dość gadki że mam wiercić dziurę w klapie i kupować coś dobrego za 8 stów, potrzebuje krótką antene na magnes, ogólnie sporadycznie używać radio :wink:

Rady? wiem że jest tego w ciul, ale no właśnie, co wybrać, konkretny sprawdzony zestaw...

POmysl nad tym zestawem co ja mialem chyba cos nietak jest z grucha ze nas niebylo slychac jak lecielismy do legnicy :wink:

Opublikowano
nie

POmysl nad tym zestawem co ja mialem chyba cos nietak jest z grucha ze nas niebylo slychac jak lecielismy do legnicy :wink:

Tak wiem wiem, antenka była jak dla mnie idealna (70cm?) a jeżeli chodzi o radio to nie koniecznie ma być president, ja będę tego używał od święta :decayed:

Opublikowano

mój kumpel ma sklep z takimi gratami w razie czego służę pomocą :wink: ...ceny ma dość atrakcyjne...wybór dość duży....

Opublikowano

Antena Sirio AS-100 mag

Radio Johny III ASC

śmigam na tym 1,5roku i bez problemów

Opublikowano
mój kumpel ma sklep z takimi gratami w razie czego służę pomocą :wink: ...ceny ma dość atrakcyjne...wybór dość duży....

Ooo i git, bo w SR są aż 2 takie mądrzejsze sklepy ale w każdym polecają profi sprzęty, a tego ja nie potrzebuje :wink:

Jakiś namiar?

Opublikowano

jeśli chodzi o strojenie...idzie to ogarnąć ....mam kumpla co by to Ci zrobił .........z zamontowaniem w b5 pomogę :wink:

Opublikowano
nie

Kumpel trochę się zna i polecał coś takiego:

cb radio ALAN 109 + GRATISY PROMOCJA cena hurtowa (3032609641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i do tego krótka antena:

cb antena SUNKER CB 1 /77cm/ szklana cewka + FOLIA (3089835424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lub dłuższa i lepsza:

ANTENA MAGNETYCZNA TITANIUM ML145 PODKŁADKA GRATIS (3098057181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

On ma taki zestaw i jest zadowolony, coś wspominał aby radio miało wyciszanie szumów :wink:

Opublikowano

Ooo i git, bo w SR są aż 2 takie mądrzejsze sklepy ale w każdym polecają profi sprzęty, a tego ja nie potrzebuje :wink:

Jakiś namiar?

:hi:

Sklep Filip - telefony komrkowe, akcesoria gsm, tunery, akcesoria satelitarne, anteny, piloty, cb radio, kable, serwis gsm i rtv, sieci lan, Jastrzbie Zdrj

Opublikowano
  • Autor
nie

nie mogłem przepuścić lansu - dlatego śmigałem jako pasażer a bracik kręcił kółkiem

Opublikowano
jeśli chodzi o strojenie...idzie to ogarnąć ....mam kumpla co by to Ci zrobił .........z zamontowaniem w b5 pomogę :wink:

Montaż to tam kij, miałem cb, leży mi w domu spalony alan 102 i antena na uchwyt jakaś metrówka, ale to stare dzieje, chce coś nowego i nie mam zamiaru dać za radio 5 stówek bo mi takie nie potrzebne :wink:

Opublikowano
Antena Sirio AS-100 mag

Radio Johny III ASC

śmigam na tym 1,5roku i bez problemów

sam montowałem :naughty::decayed: ....jak gada to rns się ścisza :grin:

:decayed:

Opublikowano
nie

nie mogłem przepuścić lansu - dlatego śmigałem jako pasażer a bracik kręcił kółkiem

Jak z braciszkiem to nie było lansu, laski od razu wiedziały że pożyczyliście auto od ojca :whistling:

Opublikowano

wszyscy mają z nią ten sam problem :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.