Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Elo :hi:

Ja mam 2 zmiany więc odpadam ... może wpadne w przyszłym tygodniu.

Czyli Artur dzisiaj będzie :grin:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wyślijcie chłopakowi współrzędne do trafienia i opiszcie miejsca ,gdzie się przeważnie stoi gada ,a potem jada....bo musi wiedzieć ,gdzie się spotujecie.....

Z tego co czytam to sam dzisiaj tam Bartek będzie :grin:

---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:59 ----------

Nie....jak go nie ma to nie jade.....stęskniłem się za jego krągłym ryjkiem :grin:

Poza tym auta nie myłeś......przynajmniej nic nie czytałem o tym ....więc nic nowego /ciekawego nie zobaczę....,a Ty....no cóż .....są pewne granice....:decayed:

Opublikowano

Nie....jak go nie ma to nie jade.....stęskniłem się za jego krągłym ryjkiem :grin:

:polew:

---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

Poza tym auta nie myłeś......przynajmniej nic nie czytałem o tym ....więc nic nowego /ciekawego nie zobaczę....,a Ty....no cóż .....są pewne granice....:decayed:

Tak a jak dzwoniłeś do mnie czy możesz wpaść na noc a ja nie chciałem się zgodzić bo starałem się wytłumaczyć, że ja nie z "tych" to mówiłeś co innego...

Czekaj jak to było...

Coś w stylu "Nie musisz mi płacić mogę Ci wymyć auto"

:decayed::decayed:

Opublikowano

Cycu ......nie zrozumieliśmy się najwidoczniej.........

Jak pytałem ,czy coś byśmy nie ciachnęli ....to chodziło mi o jakąś butelczynę w litrażu 0,5-0,75....,a Ty poleciałeś do pokoju brata i chciałeś jego kota...kastrować........hmmm......zupełnie o coś innego jak widzisz mi chodziło.....

:sarcastic:

:grin:

Opublikowano
Cycu ......nie zrozumieliśmy się najwidoczniej.........

Jak pytałem ,czy coś byśmy nie ciachnęli ....to chodziło mi o jakąś butelczynę w litrażu 0,5-0,75....,a Ty poleciałeś do pokoju brata i chciałeś jego kota...kastrować........hmmm......zupełnie o coś innego jak widzisz mi chodziło.....

:sarcastic:

:grin:

Ah no widzisz. Tak długo Cię znam, że już biednego kotka chciałem uchronić przed twoją wizytą bo nie wiadomo co byś z nim zrobił :decayed: Mój błąd sorry :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

dziś mnie na zlocie nie będzie bo mam imprezę firmową w Mardi Gras

i pytanie

Potrzebuję się dostać do SG na ok 19.00 - ktoś może leci w podobnych godzinach do gliwic żebym się mógł zabrać ? - wcześniej ciut też oczywiście wchodzi w grę - dostosuję się

Opublikowano

Więc sam rozumiesz.....nie rozumiemy się....nie dogadujemy......nic z tego w takim razie nie będzie....

..:polew:

Opublikowano
  • Autor

A rotory nie sa złe

52d955e569efdda4m.jpg

c31ad521921100a2m.jpg

39420efdb4d82d55m.jpg

f8c736724c2b1a2dm.jpg

Opublikowano
Więc sam rozumiesz.....nie rozumiemy się....nie dogadujemy......nic z tego w takim razie nie będzie....

..:polew:

No wreszcie to zrozumiałeś :decayed: Czyli już nie będzie żadnych "dziwnych" telefonów z Twojej strony :decayed:

Opublikowano
:hi:

dziś mnie na zlocie nie będzie bo mam imprezę firmową w Mardi Gras

i pytanie

Potrzebuję się dostać do SG na ok 19.00 - ktoś może leci w podobnych godzinach do gliwic żebym się mógł zabrać ? - wcześniej ciut też oczywiście wchodzi w grę - dostosuję się

Koło 16 bede wiedzial ,czy na SG polece ;)

Opublikowano

Wygląda mega za***iście :good:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Mirek czemu ty jak wyrezasz coś w aucie to wszystkie zdjęcia masz pod Urzędem Miasta Knurów :eusathink: Jeździsz robić zmiany w dowodzie rejestracyjnym co zmodziłeś czy jak :grin: "Dzień dobry. Dzisiaj zmieniłem felgi. Możecie wbić model nowych w dowód" :grin:

Opublikowano

Wygląda mega za***iście :good:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Mirek czemu ty jak wyrezasz coś w aucie to wszystkie zdjęcia masz pod Urzędem Miasta Knurów :eusathink: Jeździsz robić zmiany w dowodzie rejestracyjnym co zmodziłeś czy jak :grin: "Dzień dobry. Dzisiaj zmieniłem felgi. Możecie wbić model nowych w dowód" :grin:

Opublikowano
Opublikowano

ja twierdzę, że to jest kwestia gustu:wink:.

Opublikowano

ja twierdzę, że to jest kwestia gustu:wink:.

zaraz mi sie oberwie, że ktoś kto ma 17-stki u siebie, nie ma gustu heheheh :grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

spoko maniek - każda uwaga jest cenna - poprzednia felga była na tyle za***ista że teraz ciężko o szok wyglądowy - pozytywny - bo poprzeczka byłą wysoko podniesiona - będzie gleba będzie groźnie i taki efekt miał być

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.