Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srednio oplacalne, sterownik 16 bit ze sterowaniem VTG, cala instalacja podcisnienia, soft, turbo, wtrysk, pompa to przekroczy wartosc tego bolidu :decayed:

Ale tak jak mowisz, kazdy po swojemu, chociaz na forum kazdy cisnie juz do turbiny AWX FMIC a az tak konieczne to nie jest, chyba ze ktos ciagle cisnie :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No wiecie skoro mnie nie stać na nic innego i pewnie ta sytuacja prędko się nie zmieni to można coś z tego 1Z porzeźbić :decayed: przecież SWAP'a nie będe robić :facepalm: nigdy nie będe miał tyle wolnej kasy żeby kupić silnik z osprzętem :decayed:

Opublikowano

jakbym ja miał swoją w dobrym stanie (turbo) po bym ją podciągnął podobnie jak Stasiu...ryzyk fizyk:wink:. Ale że już ma swoje za sobą i wcale się nie zdziwię jak powie papa, to atakuję w większe turbo..."kilka" setek więcej, ale...:smiley:. Na dzień dzisiejszy na pewno mnie pompki zatrzymią, ale malowanie wypadło auta więc nie narzekam...Potem jak troszku PeLeNów dozbieram, to się jakieś poszuka:whistling:

Opublikowano

Daniel gdyby nie zaczął mi ciec cooler to bym nawet o tym nie myślał teraz

Co do modów silnika to myślałem tylko nad programem wtryskami i ewentualnie pompą no i do tego fmic ale tych pierwszych trzech pewnie prędko nie zrobię chyba że mi wtryski padną :decayed:

Opublikowano

Co do modów silnika to myślałem tylko nad programem wtryskami i ewentualnie pompą no i do tego fmic ale tych pierwszych trzech pewnie prędko nie zrobię chyba że mi wtryski padną :decayed:

Szczelny ic ori 70-80zl, fmic min 500 ale watpie zeby sie udalo ;) rdzen 250-300, do tego silikony, nierdzewka, opaski.

:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

jakbym ja miał swoją w dobrym stanie (turbo) po bym ją podciągnął podobnie jak Stasiu...ryzyk fizyk:wink:. Ale że już ma swoje za sobą i wcale się nie zdziwię jak powie papa, to atakuję w większe turbo..."kilka" setek więcej, ale...:smiley:. Na dzień dzisiejszy na pewno mnie pompki zatrzymią, ale malowanie wypadło auta więc nie narzekam...Potem jak troszku PeLeNów dozbieram, to się jakieś poszuka:whistling:

Mam taka na polce i chetnie dam komus, ktos ustawi na niej 1,5 bara i bedzie dluzszy czas jezdzil :wink:

Wtedy by wiekszosc afn'owcow nie marnowala kasy na awx.

Opublikowano

Szczelny ic ori 70-80zl, fmic min 500 ale watpie zeby sie udalo ;) rdzen 250-300, do tego silikony, nierdzewka, opaski.

:bicz: nie odbieraj chłopakowi marzeń :bicz:

:decayed:

Opublikowano

Nie no pomyślę nad tym czy w to inwestować czy kupić jakiś używany IC :wink: kasy by się uklepało na taką inwestycję :wink:

Opublikowano

dobra spadam...oglądać Żyłę na tvn-ie u Kuby:grin:

Opublikowano
dobra spadam...oglądać Żyłę na tvn-ie u Kuby:grin:

ja właśnie oglądam :grin: ja nie wiem co On bierze ale to musi dobre być :grin::grin::grin:

Opublikowano

:bicz: nie odbieraj chłopakowi marzeń :bicz:

:decayed:

Wiesz, ja do niedawna tez juz zaczalem gromadzic opaski i silikony, ale to sie okaze, co bedzie w lecie przy jakiejs tam jezdzie. nie ukrywam, ze mi sie zdarza raz na jakis czas przegonic dluzszy czas, a tak to normalnie, wiec moze nie bedzie to konieczne :wink:

Opublikowano

"...piłeś nie skacz..." czysty ciul:polew:

Opublikowano
Nie no pomyślę nad tym czy w to inwestować czy kupić jakiś używany IC :wink: kasy by się uklepało na taką inwestycję :wink:

Wlasnie z tego tzw stereotypu tak jak napisalem wyzej , do niedawna zaproponowal bym Ci swoj suchy :wink:

Opublikowano
"...piłeś nie skacz..." czysty ciul:polew:

czemu mnie to nie dziwi :decayed:https://www.youtube.com/watch?v=37mjR0Y5SnU :polew::polew::polew:

Opublikowano

jak nie zamierzasz wymieniać turbiny to kup używany szczelny ori cooler :wink:

pytanie czy chcesz w przyszłości rezać grubiej i pakować kasę w tą furkę - jeśli tak to po kolei inwestuj czyli fmic turbina... wtryski... wydech itd... ale wg nie warto :wink:

kupisz za jakiś czas wyrezane :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.