Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

Ja Wam powiem ,że kolacyjka na prawdę była wczoraj na poziomie....dobrze wypieczone mięsko...,wytrawne ,czerwone winko :slina:....

....tylko zaniepokoiło mnie jedno......mały różowy ochroniarz ,który za każdym kieliszeczkiem coraz baczniej mi się przyglądał....:polew::polew::polew:

hehe :decayed:

Co i tak nie zmienia faktu ,że hasłem wieczoru zostało pewnie wyznanie egona do Pucka :polew::polew::polew::polew::polew:

i już od rana humor poprawiony

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

rankiem :hi:

Opublikowano

Ja Wam powiem ,że kolacyjka na prawdę była wczoraj na poziomie....dobrze wypieczone mięsko...,wytrawne ,czerwone winko :slina:....

....tylko zaniepokoiło mnie jedno......mały różowy ochroniarz ,który za każdym kieliszeczkiem coraz baczniej mi się przyglądał....:polew::polew::polew:

hehe :decayed:

Co i tak nie zmienia faktu ,że hasłem wieczoru zostało pewnie wyznanie egona do Pucka :polew::polew::polew::polew::polew:

Artur wyczuwam ze jestes zazdrosny :polew:

Opublikowano

bry :hi:

mam nadz ze spot udany :naughty: pewnie się już większość na letnich lansuje co :decayed:

Opublikowano

mam nadz ze spot udany :naughty: pewnie się już większość na letnich lansuje co :decayed:

Ja mam letnie ale niemam auta :decayed:

Opublikowano

to i tak jesteś lepszy ode mnie bo nie mam ani auta ani zimowych ani letnich - wszystko sprzedałem :grin:

Opublikowano

to i tak jesteś lepszy ode mnie bo nie mam ani auta ani zimowych ani letnich - wszystko sprzedałem :grin:

Ale Ty masz chociaz rower :polew:

Opublikowano

Ale Ty masz chociaz rower :polew:

:grin:

jak tak liczymy to mam nawet 3rowery :polew:

Opublikowano

Miałem plan wrzucić lato to jebie żabami z nieba :/

Opublikowano

Miałem plan wrzucić lat to jebie żabami z nieba :/

to koła do bagażnika i na jakiś parking zadaszony :naughty: jak coś to ochroniarzowi powedz ze złapałeś "gumy" :decayed: 4na raz :wink:

Opublikowano
Opublikowano

ewenement :decayed:

---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

Miałem plan wrzucić lat to jebie żabami z nieba :/

to koła do bagażnika i na jakiś parking zadaszony :naughty: jak coś to ochroniarzowi powedz ze złapałeś "gumy" :decayed: 4na raz :wink:

:decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Mario, co do wydechu, Twoj fajnie brzmi, ale na wysokich obrotach ryczy jak zarzynana swinia :decayed:

A jak w srodku?

Za to Hammera, moze i nad wyraz ale brzmi pieknie i tez nie slychac ze tdi :wink:

Opublikowano

Zbadajcie, wydaje mi się,że to Kobieta i automat.I weź tu człowieku Takiej daj auto żeby sobie do Orsaya skoczyła.

Miota Nią jak Szatan:decayed::grin:

Toyota Highlander Crashing into House - YouTube

Opublikowano

Ale jestem wykończony :facepalm:

Miron, gdyby nie ja to byś musiał znowu spędzać czas z rodziną, a tak dowartościowałeś się że masz nawet fajne te felgi, trochę Ci pojechaliśmy ale tak też trzeba, no i to jedzonko... na bank Dorota by Ci czegoś tak dobrego nie zrobiła :decayed:

Opublikowano

dobry dzień :hi:

nie chce ktoś kupić polifta AFN'a? tak myśle o zmianie na quattro :whistling::facepalm:

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.