Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobry dzień :hi:

nie chce ktoś kupić polifta AFN'a? tak myśle o zmianie na quattro :whistling::facepalm:

Po co sprzedajesz... teraz jest wiosna to nie czuć quattro... depresja przyjdzie zimą :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie chce ktoś kupić polifta AFN'a? tak myśle o zmianie na quattro :whistling::facepalm:

Po co sprzedajesz... teraz jest wiosna to nie czuć quattro... depresja przyjdzie zimą :decayed:

:polew::polew:

Opublikowano

daniel mam w srodku cicho a na zewnatrz jest tak jak chcialem... nie ma klekotania... a rycza wydechy typu ulter itd. tanie gotowce a w MG moze duzo kasuja ale kazdy uklad wydechowy jest robiony pod danego klienta i moc jaka bedzie chcial miec w przyszlosci... ja jestem zadowolony.

Opublikowano

A na corsę nie chcesz się zamienić? :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

Egon, patrzyłeś na te?

Oferta - Audi A4 - Audi A4 1,8 TB Quattro 150KM Cena: 17 500 (do negocjacji) Rok Produkcji: 2001 Silnik: 1,8 TB o mocy 150KM Przebieg: 200 000KM serw

Oferta - Audi A4 - AUDI A4 TYP B6 1.8 TURBO 20V 150 KM ( TRWAŁY,EKONOMICZNY,NIEZAWODNY ) WERSJA SEDAN ================== QU

Oferta - Audi A4 - Witam mam do zaoferowania bardzo ładne AUDI A4 SEDAN 3.0 QUATTRO MANUAL -AUTO ŚWIEŻO SPROWADZONE ZE SZWAJCARII --OPLACONE PRZYGOTOWA

Opublikowano
daniel mam w srodku cicho a na zewnatrz jest tak jak chcialem... nie ma klekotania... a rycza wydechy typu ulter itd. tanie gotowce a w MG moze duzo kasuja ale kazdy uklad wydechowy jest robiony pod danego klienta i moc jaka bedzie chcial miec w przyszlosci... ja jestem zadowolony.

Ryczy, ryczy, pokazales jak wracales ze spota :wink:

A ze przygotowany, to nie watpie, mowimy o dzwieku :wink:

H4mm3r, dobrze wiesz, czemy nad wyraz. Juz ten watek tu przerabiali, ale dzwiek jak dla mnie malina :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

f*ck, na 12:00 do roboty :facepalm:

Opublikowano

Pany szybkie pytanie. Poszła mi tuleja w górnym lewym wahaczu (w tym bliżej przegrody silnika) Wymienić cały czy samą tuleje. Wyczytałem już że idzie wymienić pojedynczo ;) Pytanie tylko cały czy samą tuleje zrobić?

Opublikowano
Pany szybkie pytanie. Poszła mi tuleja w górnym lewym wahaczu (w tym bliżej przegrody silnika) Wymienić cały czy samą tuleje. Wyczytałem już że idzie wymienić pojedynczo ;) Pytanie tylko cały czy samą tuleje zrobić?

W ciągu 7 lat zabawy z audi nigdy nie wymieniałem samej tulei, zawsze cały wahacz, na dodatek są 3 szkoły, wymiana jednego wahacza, wymiana tego uszkodzonego i z drugiej strony też tego samego (czyli dwóch) i wymiana całego kompletu i spokój z wahaczami na duuuuużo kilometrów :decayed:

---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

Aaa i gdzieś w Zabrzu bodajże regenerują wahacze więc z tym jednym możesz też się do nich udać, zawsze to robota po kosztach :wink:

Opublikowano

W ciągu 7 lat zabawy z audi nigdy nie wymieniałem samej tulei, zawsze cały wahacz, na dodatek są 3 szkoły, wymiana jednego wahacza, wymiana tego uszkodzonego i z drugiej strony też tego samego (czyli dwóch) i wymiana całego kompletu i spokój z wahaczami na duuuuużo kilometrów :decayed:

Oki a z twojego doświadczenia jak robisz cała np góra L+P strona, czy pojedynczo??

Opublikowano

Oki a z twojego doświadczenia jak robisz cała np góra L+P strona, czy pojedynczo??

Ja zawsze wymieniam cały komplet :wink:

Opublikowano

szkoła szkole nie równa...co parafia to inne wyznanie:wink:

Ja w bądź razie jakby mi poszła tuleja, to bym wymienił samą tulej...ceny od 25-40zł. Jak masz prasę, to samemu wciągu max 20min zrobisz, starą wyciśniesz i nową wciśniesz:smiley:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

Aaa i gdzieś w Zabrzu bodajże regenerują wahacze więc z tym jednym możesz też się do nich udać, zawsze to robota po kosztach :wink:

Ja kupowałem zregenerowaną tuleje w bytomiu na stroszku, goście robią mega dobrze i mają dość dobre ceny, ja za cały wahacz zregenerowany dolny bliżej kierowcy zapłaciłem coś koło stówki i koleś zapewniał mnie, że wytrzyma dłużej niż droższe zamienniki

a tak wogóle to siema :hi::decayed:

wiem, że przyjdzie dlatego chce być ubezpieczony :grin: a poza tym nasza pogoda jest popierdolona więc jeszcze może sypnie śniegiem :polew:

a tak serio, jak mam dokładać do auta to wole do czegoś konkretniejszego :wink:

Opublikowano
:hi: Dobry! :wink:
Opublikowano

Dobry...ładna pogoda to i dobry:decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Pucol nie w Zabrzu a w Bytomiu (ja za moje dałem 400pln) cały przód ale stare oddałem, teraz idzie już 20 tysi i jest spokój

nic nie kombinuj :wink:

wpisz w google ,zobacz na mapce dojazdu i jedz tam

Konieczny Eugeniusz. Regeneracja częścisamochodowych

siema :hi:

Opublikowano

:hi:Bry.

Też słyszałem nie jedną dobrą opinie o magiku z Bytomia jeśli chodzi o wahacze.Więc warto.

Opublikowano

No wczoraj wreszcie ogarnąłem te hample :naughty: przy 15" to obciążniki na alumach przelatują na styk z zaciskiem :decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ----------

przy tak malutkich felgach hample wydają się wielkie :decayed::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.