Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szkoda mi na jakieś sprężyny kasy ze mnie taki rezacz, że hoho:decayed:

oczywiście takie drogie

Diman najpierw koła letni załóz a nie na zimowych 17" jezdzisz :decayed:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

...Maniek Ciebie też to się tyczy!! :polew::polew:

Maniek to już w ogóle, polski nimiec, a na takich kółeczkach jeździ, na dodatek KAWALER, Dimana to jeszcze tłumaczy, robi za grosze w polszy, rodzina, dziecko :decayed:

chciałem zamiast komentować, wkleić tego emotikona z bejsbolem, ale jestem tak wyje*any po całym dniu za kólkiem że go nie znalazłem :grin:

teraz pół godzinki snu i do Polszy na weekend :naughty::naughty:

Diman, my to sie w końcu poznać musimy i wziąść sie za nich, bo coś tu se za dużo zaczynają pozwalać rezacze dupne :polew::polew: :polew:

spoko spoko teraz będę trochę częściej przyjeżdżał bo się cieplej robi i małego mogę zabierać, więc będzie okazja się poznać

:hi:

---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

:hi: Panowie kto ma porzyczyc sciagacz do sprezyn :decayed:

ja ale leży u Krola jak już mówiłem :whistling:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Egon ja mam ściagacze tylko bys musiał do mnie na garaż podjechać

Opublikowano

Egon ja mam ściagacze tylko bys musiał do mnie na garaż podjechać

Majki zapytam sie sasiada mojego czy mi pozyczy a jak nie to Majkel bede dzownil do Ciebie :wink:

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ????:grin:

Zachowujesz się jak Kuna :thumbdown:

Co ta Olka z Tobą zrobiła :facepalm::grin: Lać jak ciul

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

Damian, Dawid, ja też wezmę swojego, będą Wasze dzieciaczki mieli zabawkę :grin::grin::grin::grin:

ja yebie w takim wieku zabawa w mamę i tatę :bag::bag::bag:
Opublikowano
  • Autor

Mario coś ostatnio zbyt często Cię ponosi na forum - jak to jest w stosunku do mojej osoby to jeszcze ok - ale jak masz psuć atmosfere i kozaczyć w stosunku do osób, które coś znaczą na Gliwickich to chyba lepiej jak dostaniesz prezent od zarządu w postaci "wakacji od forum"

Ps. to że wszędzie jesteś nie znaczy że wszyscy z tego powodu są zadowoleni.

Ostatnio pojechałeś też Egonowi że niby za Twojego leona mógłbyś mieć 2 takie B6 jak jego - z tym się nawet mogę zgodzić tylko zapomniałeś napisać że musiałbyś dobrać z 10 tyś kredytu

Nigdy nie twierdziłem że trzeba mieć A4 żeby być na forum A4 aczkolwiek nie wiem czy w twoim wypadku taki zapis by się nie przydał.

Albo se daj siana na jakiś czas i może prócz kapelusza nic tu nie wklejaj - albo dalej pokazuj swoją ważność i wyższość nad innymi a ja zacznę mieć w d*pie to że powinienem być obiektywny, że nie powinienem wykorzystywać pewnych możliwości, że kolor nie ma znaczenia wszyscy są równi i.t.p - jak dostanę jeszcze choć jedno PW z opiniami na Twój temat i twojego zachowania to jednego możesz być pewien - może nie każdy wie od kiedy jesteś na forum - ale na pewno każdy będzie wiedział do kiedy byłeś na forum.

1. Celowo pisze to na ogólnym żeby nie było że masz specjalne względy z powodu mojej osoby

2. Spływające do mnie Pw na Twój temat w ostatnim czasie też widze przypadkowe nie są

3. Nie spodziewam się komentarza z twojej strony w tej sprawie

Opublikowano
  • Autor

:hi: wszystkim

widzę mało Was wczoraj nie było - ja imprezowałem ze szwagrem - mieliśmy przyjechać ale nie miał kto kierować :decayed:

Opublikowano

widzę mało Was wczoraj nie było - ja imprezowałem ze szwagrem - mieliśmy przyjechać ale nie miał kto kierować :decayed:

auta nie chciałeś poswinic w taką pogodę ,a nie ze kierowcy nie było :polew::polew:

Opublikowano

TVN turbo - RS4 B7 :kox:

Opublikowano

TVN turbo - RS4 B7 :kox:

silnik kapitalny :polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:25 ----------

Miron, Mario się obrazi :grin:

---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:25 ----------

ja yebie w takim wieku zabawa w mamę i tatę :bag::bag::bag:

Raczej będą mieli pluszaka :kox:

Opublikowano
Mario coś ostatnio zbyt często Cię ponosi na forum - jak to jest w stosunku do mojej osoby to jeszcze ok - ale jak masz psuć atmosfere i kozaczyć w stosunku do osób, które coś znaczą na Gliwickich to chyba lepiej jak dostaniesz prezent od zarządu w postaci "wakacji od forum"

Ps. to że wszędzie jesteś nie znaczy że wszyscy z tego powodu są zadowoleni.

Ostatnio pojechałeś też Egonowi że niby za Twojego leona mógłbyś mieć 2 takie B6 jak jego - z tym się nawet mogę zgodzić tylko zapomniałeś napisać że musiałbyś dobrać z 10 tyś kredytu

Nigdy nie twierdziłem że trzeba mieć A4 żeby być na forum A4 aczkolwiek nie wiem czy w twoim wypadku taki zapis by się nie przydał.

Albo se daj siana na jakiś czas i może prócz kapelusza nic tu nie wklejaj - albo dalej pokazuj swoją ważność i wyższość nad innymi a ja zacznę mieć w d*pie to że powinienem być obiektywny, że nie powinienem wykorzystywać pewnych możliwości, że kolor nie ma znaczenia wszyscy są równi i.t.p - jak dostanę jeszcze choć jedno PW z opiniami na Twój temat i twojego zachowania to jednego możesz być pewien - może nie każdy wie od kiedy jesteś na forum - ale na pewno każdy będzie wiedział do kiedy byłeś na forum.

1. Celowo pisze to na ogólnym żeby nie było że masz specjalne względy z powodu mojej osoby

2. Spływające do mnie Pw na Twój temat w ostatnim czasie też widze przypadkowe nie są

3. Nie spodziewam się komentarza z twojej strony w tej sprawie

luzik Fiolet - tak jak Stasiu pisał wczoraj młodość ma swoje prawa i młody ma prawo również się ponapinac po prostu poprawia to jego samopoczucie chyba :whistling:

Opublikowano

Ale się dzieje...:decayed:

Nie pada więc demolki na działce ciąg dalszy :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

auta nie chciałeś poswinic w taką pogodę ,a nie ze kierowcy nie było :polew::polew:

a no to też - ale akurat przyjazd moim autem juz wcześniej był przekreślony - planowałem wpaść C2

Opublikowano

No i trzeba było :wink:

Opublikowano

a no to też - ale akurat przyjazd moim autem juz wcześniej był przekreślony - planowałem wpaść C2

Tak też myślałem... Tylko jak Ty pojedziesz do roboty w poniedziałek jak dalej będzie padać :decayed:

Opublikowano

Autobusem :naughty:

---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

Guru, bierz, wspominałeś coś wczoraj że by się przydało :grin:

http://a4-klub.pl/sprzedam-22/namiot-wojskowy-n-6-72-a-271394/

Opublikowano
  • Autor

myślę na kupnem czegoś na co dzień :grin:

Opublikowano
myślę na kupnem czegoś na co dzień :grin:

Chcesz to Ci corsę sprzedam :naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

nie mam 2 tyś zł :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.