Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

Pucek, o jakim modelu telefonu mowisz, co masz w tej chwili? Ja myśle nad Lumią 820, tylko tam bateria trzyma max 2 dni przy minimalnym użytkowaniu :facepalm: Kumpel ma tą 920 i mówi, że można ją w pół dnia rozładować i dziennie ją podpina pod ladowarke :kwasny: Ale nie wiem, jakie tam aplikacje ma powłączane... :whistling:

typowe dla smart ;)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pucek, o jakim modelu telefonu mowisz, co masz w tej chwili? Ja myśle nad Lumią 820, tylko tam bateria trzyma max 2 dni przy minimalnym użytkowaniu :facepalm: Kumpel ma tą 920 i mówi, że można ją w pół dnia rozładować i dziennie ją podpina pod ladowarke :kwasny: Ale nie wiem, jakie tam aplikacje ma powłączane... :whistling:

Maniek, mam szajsunga wave III, przed nim miałem wave II i byłem zadowolony, więc zmieniłem, a tu cyrk, po włączeniu pakietu internetu zaczęły się problemy, na początku 3 dni i ani minuty dłużej, a po pół roku użytkowania 2 dni, jak wiadomo system to bada2 więc nie android, ale okazuje się że co byś nie kupił to jest lipa:facepalm:

Seba wyłączył mi "transmisję danych" jak byliśmy w kamieniu i w zeszłą niedzielę podłączyłem go do ładowania bo było już "tylko" 19% baterii więc mega wynik :decayed:

Albo korzystasz z internetu i nie chodzisz bez przenośnej ładowarki, albo wyłączasz neta i masz telefon do dzwonienia i pisania :decayed:

Opublikowano

typowe dla smart ;)

ale bez przesady... :facepalm: przed każdym wyjściem z domu patrzec na telefon czy naładowany do fulla?? Gdzie te czasy nokii 6310i, gdzie bateria 2 tyg trzymała...:facepalm:

Opublikowano
Siemano Rezacze:hi:

A widzisz, dzięki że mi wyłączyłeś w telefonie ten szajs, teraz bateria mi trzyma tydzień czasu :kox:

Spoko jak widzisz rezam nie tylko liczniki:decayed::grin::decayed:

Opublikowano

No tak jak piszesz... smart bez neta to tylko do dzwonienia i pisania :wink: Ale mając powiedzmy neta w abonamencie, moge chyba tą transmisje włączać kiedy chce i wyłączać? Dajmy na to że mam wszystko wyłączone, potrzebuje skorzystac np z googl'i włączam sobie transfer, jak już zobacze co potrzeba, moge go znowu wyłączyc... Nie musze byc przecież 24h online :wink: czy sie myle...:whistling:

Opublikowano
Siemano Rezacze:hi:

A widzisz, dzięki że mi wyłączyłeś w telefonie ten szajs, teraz bateria mi trzyma tydzień czasu :kox:

A co dokladnie wylaczyl ?

odpalił mu tryb samolotowy :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 16:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ----------

No tak jak piszesz... smart bez neta to tylko do dzwonienia i pisania :wink: Ale mając powiedzmy neta w abonamencie, moge chyba tą transmisje włączać kiedy chce i wyłączać? Dajmy na to że mam wszystko wyłączone, potrzebuje skorzystac np z googl'i włączam sobie transfer, jak już zobacze co potrzeba, moge go znowu wyłączyc... Nie musze byc przecież 24h online :wink: czy sie myle...:whistling:

dokładnie :wink:

Opublikowano

Dokładnie, włączasz kiedy chcesz w ustawieniach telefonu :wink:

Opublikowano

typowe dla smart ;)

ale bez przesady... :facepalm: przed każdym wyjściem z domu patrzec na telefon czy naładowany do fulla?? Gdzie te czasy nokii 6310i, gdzie bateria 2 tyg trzymała...:facepalm:

To sobie kup tel do dzwonienia i smsów. Smartfon to "telefon" z którego wejdziesz na forum, zainstalujesz automape, pograsz w gry 3D itd. to potem trzeba go częściej ładować. Coś za coś.

Opublikowano

:hi: a to rozumiem, ciesze sie, ze Tomek nauczyl sie czytac odpowiednie grupy w VCDS'ie w w TDI :wink:

Jeszcze nie ogarniam TDI, ale myślę że jak coś to będę mógł liczyć na Twoją pomoc :naughty:

Memory "5" i wszystko jasne :wink:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano

A6 powraca jak bumerang. Sam zdignozowałem usterkę :P:banan: Nawet chiptech gdzie stało auto wymięka :P

2 Faults Found:

004119 - Intake Manifold Runner (Bank 2)

P1017 - 001 - Upper Limit Not Reached - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00100001

Fault Priority: 0

Fault Frequency: 11

Mileage: 241856 km

Time Indication: 0

Date: 2013.06.07

Time: 21:34:47

Freeze Frame:

RPM: 1344 /min

Torque: 7.8 Nm

Speed: 0.0 km/h

Voltage: 13.38 V

Duty Cycle: 80.1 %

Duty Cycle: 12.6 %

Duty Cycle: 20.5 %

053255 - Please check Fault Memory in Battery Monitoring Module

U1007 - 001 -

Freeze Frame:

Fault Status: 01110001

Fault Frequency: 1

Mileage: 241870 km

Time: 21:50:55

Freeze Frame:

RPM: 1701 /min

Torque: 124.8 Nm

Speed: 95.2 km/h

(no units): 1606.5

Voltage: 13.53 V

Temperature: 15.3°C

(no units): 4.0

Opublikowano
Opublikowano
A6 powraca jak bumerang. Sam zdignozowałem usterkę :P:banan: Nawet chiptech gdzie stało auto wymięka :P

2 Faults Found:

004119 - Intake Manifold Runner (Bank 2)

P1017 - 001 - Upper Limit Not Reached - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00100001

Fault Frequency: 11

Mileage: 241856 km

Time: 21:34:47

Freeze Frame:

RPM: 1344 /min

Torque: 7.8 Nm

Speed: 0.0 km/h

Voltage: 13.38 V

Duty Cycle: 80.1 %

Duty Cycle: 12.6 %

Duty Cycle: 20.5 %

053255 - Please check Fault Memory in Battery Monitoring Module

U1007 - 001 -

Freeze Frame:

Fault Status: 01110001

Fault Frequency: 1

Mileage: 241870 km

Time: 21:50:55

Freeze Frame:

RPM: 1701 /min

Torque: 124.8 Nm

Speed: 95.2 km/h

(no units): 1606.5

Voltage: 13.53 V

Temperature: 15.3°C

(no units): 4.0

To teraz napraw :decayed:

Opublikowano

Pozostawię to "specjalistom" od właściciela samochodu, który ich dopiero szuka.

Chyba że ktoś się na ochotnika podejmie naprawy?? ;)

Opublikowano

Czy wlasciciel dzwonil pod nr ktory Ci podalem?

Opublikowano

Czy wlasciciel dzwonil pod nr ktory Ci podalem?

Właściciel jedzie z niemcowni (pociągiem :polew::polew::polew:)

Nr mu zostawiłem i wolną rękę. Nie cisnę się na siłę i tak stanie na kontakcie od Ciebie ale wiesz jak to jest..... mądrzy się mądrzy a na koniec i tak do mnie przyjdzie ..... jak zawsze.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.