Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
na zlota bys przyjechal w piatek do gliwic :decayed:

a piatki własnie to ja zjezdzam na chate :kwasny:

hehe ma się kolorek co :decayed:

Ps. Moskal do której w tygodniu pracujesz ?

Stary ja też juz siwy jak gołąbek :grin:

W tygodniu tak pracuje 17-18 , zalezy. Budowe mam w Zabrzu na Zaborzu zaraz przy DTS.

To masz szanse zaliczyć zlota Katowickiego (wtorek 19.00) jakieś 20min z Zabrza (przy odpowiedniej pogodzie jest zawsze grill)

I w czwartek zlota w Żorach (czwartek 19.00) jakieś 35min z Zabrza - grill niezależnie od pogody bo w karczmie

Możesz podać do siebie tel. jak ktoś poleci z okolic to Cię może zabrać do chłopaków na zlota - może i mi jakiś raz by się udało

A jak będzie miał więcej czasu, odpowiedni nastrój i aparat ale z wyższej półki (nie jakiś szajs) to i Knurów Ci pokażę - byłbyś pierwszy ze stolicy co Knurów widział :grin: - Poziek by ci do końca życia zazdrościł :grin:

Opublikowano

RAnkiem :D:hi::hi:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Obry.

na zlota bys przyjechal w piatek do gliwic :decayed:

a piatki własnie to ja zjezdzam na chate :kwasny:

hehe ma się kolorek co :decayed:

Ps. Moskal do której w tygodniu pracujesz ?

Stary ja też juz siwy jak gołąbek :grin:

W tygodniu tak pracuje 17-18 , zalezy. Budowe mam w Zabrzu na Zaborzu zaraz przy DTS.

To masz szanse zaliczyć zlota Katowickiego (wtorek 19.00) jakieś 20min z Zabrza (przy odpowiedniej pogodzie jest zawsze grill)

I w czwartek zlota w Żorach (czwartek 19.00) jakieś 35min z Zabrza - grill niezależnie od pogody bo w karczmie

Możesz podać do siebie tel. jak ktoś poleci z okolic to Cię może zabrać do chłopaków na zlota - może i mi jakiś raz by się udało

A jak będzie miał więcej czasu, odpowiedni nastrój i aparat ale z wyższej półki (nie jakiś szajs) to i Knurów Ci pokażę - byłbyś pierwszy ze stolicy co Knurów widział :grin: - Poziek by ci do końca życia zazdrościł :grin:

"Budowe mam w Zabrzu na Zaborzu zaraz przy DTS"

Nie robisz czasem przy Lidlu?

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

stać mnie na vipera Oferta - Dodge Viper - AUTO ZAREJESTROWANE W KRAJU ! ! ! BARDZO MOCNO USZKODZONE, SPALONE, ZDEKOMPLETOWANE BEZ SILNIKA. tel. 609 38 38 38 :decayed:

Opublikowano

Pany mi już ręce opadają. na prawym tylnym kole mam luźny pierścień ABS i teraz pytanie co robić?? przykleić go kropelką? :facepalm: wymienić na nowy??

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

stać mnie na vipera Oferta - Dodge Viper - AUTO ZAREJESTROWANE W KRAJU ! ! ! BARDZO MOCNO USZKODZONE, SPALONE, ZDEKOMPLETOWANE BEZ SILNIKA. tel. 609 38 38 38 :decayed:

Trza bys dobrze posranym zeby dac 15 tys za taki wrak ... takie aukcje to yno w polsce haha

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Pany mi już ręce opadają. na prawym tylnym kole mam luźny pierścień ABS i teraz pytanie co robić?? przykleić go kropelką? :facepalm: wymienić na nowy??

Kup nowy w aso, albo w dobrym sklepie, bo przyklejać to trochę prowizora, a te pierścienie to nie majątek, mi abs działa kiedy dohamowywuje do skrzyżowań z prędkością około 10km/h :facepalm:

Opublikowano

Kup nowy w aso, albo w dobrym sklepie, bo przyklejać to trochę prowizora, a te pierścienie to nie majątek, mi abs działa kiedy dohamowywuje do skrzyżowań z prędkością około 10km/h :facepalm:

Horny przyspawaj :grin:

Opublikowano

Trza bys dobrze posranym zeby dac 15 tys za taki wrak ... takie aukcje to yno w polsce haha

Takie coś się dla papierów kupuje :whistling:

Opublikowano

No chyba ze to kupuje dla papierow a kradnie dobrego w de czy gdzies ... bo inaczej to raczej bezsens ...

Opublikowano

No chyba ze to kupuje dla papierow a kradnie dobrego w de czy gdzies ... bo inaczej to raczej bezsens ...

A tej spalonej B8 3.0TDI nie pamiętasz :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.