Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
............. tak mi się już marzy z SG kebabik:slina:

ani nie gadaj :slina:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Też bym chciał do roboty wrócić a tu jeszcze zostało 4 tygodnie urlopu :facepalm:
yyy...a coś chory jesteś?? Wybacz nie wiem

:hi:

Opublikowano
Opublikowano
:hi::decayed::hi:
Opublikowano
Opublikowano

rankiem :hi:

Opublikowano
Opublikowano

witam z rana:)Panowie ma moze ktos z was audi a6 2.7 tdi:P??? albo wie ktos jak sie sprawuje?? bo mam okazje kupic od szefa za 5tys euro kombi klima itd 2006rok i chodzi mi o ten silnik jak i co z nim moze byc nie tak

Opublikowano
witam z rana:)Panowie ma moze ktos z was audi a6 2.7 tdi:P??? albo wie ktos jak sie sprawuje?? bo mam okazje kupic od szefa za 5tys euro kombi klima itd 2006rok i chodzi mi o ten silnik jak i co z nim moze byc nie tak

Znajomy ma w budzie C6 przed FL. Jeśli chodzi o silnik to po wycięciu pdf`a było trochę jaj ale to dlatego że trafił na gamoni. Dopiero ogarnięty chłopak z Rybnika mu to poskładał że działa. Padła też jedna z przepustnic (chodzi o skrajne położenie) co skutecznie odcinało moc. Z tego co pamiętam to miał coś z klimą że nie chciała dmuchać i padł jeden xenon. To wszystko w ciągu roku użytkowania i tras po całej EU.

Opublikowano

yhm akurat xenonu nie ma tu w niej no to dobra bede mial na uwadze bo duzo tych aut tu nie dziwie sie ze polacy sciagaja troche maja przebitki

Opublikowano

Wiesz jak masz vcds to podepnij i się dowiesz. Mi klima i przepustnica wyskoczyła na dużo przed nim przestało działać

Opublikowano

2.7 to to samo co 3.0 tdi, różnica to inne korbowody. Na początek to trzeba zaślepić klapy w kolektorach ssących. Również napinacz łańcucha rozrządu lubi się odzywać i po pewnym przebiegu pompki zaczynają lać i wtedy trzeba je wymienić bo mogą wypalić dziurę w tłoku.

Opublikowano

tak pisał kiedyś tam, taki człowiek...chyba Guregoru się zwał, lecz od dłuuugiego czasu, ślad po nim zaginął:decayed:

...ponoć w ostatnim sezonie serialu "Agenci NCIS", jest wątek o nim, że go poszukują:whistling:

:decayed::decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Delegacja A4 klubu wróciła ze ślubu Gregora i Agnieszki :kox: kościół ładny, panna młoda ładna :naughty: pan młody szwarny:decayed: Mirona fura wypucowana :decayed: prezent z życzeniami przekazane :kox:

Podziękowania dla Mańka za miłą przejażdżkę pamiętaj o kierunkowskazach :polew: i dla Krola za towarzystwo :whistling:

Później dorzucę fotki

Opublikowano
Delegacja A4 klubu wróciła ze ślubu Gregora i Agnieszki :kox: kościół ładny, panna młoda ładna :naughty: pan młody szwarny:decayed: Mirona fura wypucowana :decayed: prezent z życzeniami przekazane :kox:

Podziękowania dla Mańka za miłą przejażdżkę pamiętaj o kierunkowskazach :polew: i dla Krola za towarzystwo :whistling:

Później dorzucę fotki

do usług :wink: Tyle kierunkowskazów co dzisiej to normalnie przez 2 lata niy wyświyca, teraz trza bydzie zaś przyoszczędzić żarówki :decayed:

hasło dnia "k**wa zabije Nas!!" :polew::polew:

Opublikowano

Później dorzucę fotki

Dzięki że daliście znać co i jak :facepalm:

---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ----------

tak pisał kiedyś tam, taki człowiek...chyba Guregoru się zwał, lecz od dłuuugiego czasu, ślad po nim zaginął:decayed:

...ponoć w ostatnim sezonie serialu "Agenci NCIS", jest wątek o nim, że go poszukują:whistling:

:decayed::decayed:

:polew::polew:

Opublikowano

Później dorzucę fotki

Dzięki że daliście znać co i jak :facepalm:

Przecież szło to samo pw do wszystkich :wink:

Opublikowano
Też bym chciał do roboty wrócić a tu jeszcze zostało 4 tygodnie urlopu :facepalm:
yyy...a coś chory jesteś?? Wybacz nie wiem

Mam ponad 5 tygodni wolnego :naughty: ale zamiast wypocząć to marzę o powrocie do pracy :wink:

---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

Później dorzucę fotki

Szkoda że nie mogłem jechać :kwasny:

Oczywiście Młodej Parze 100 Lat w szczęśliwości a fotki chętnie zobaczę :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.