Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
właśnie opijam fotele klubowej furki z osobą z klubu (osiek) i pijemy weselną wódkę innego klubowego kolegi (Gregora) - jeszcze tylko brakuje żeby jakaś klubowa żonka tanczyła jak ta z Nakła :grin:

Jo ci moga zatańczyć ... :D

Ale byś im zdupił wieczór........ani se nie wyobrażasz.......

Ona miała jakieś 45 kg.............nie nogę....45 kg sztukę..tylko cała tyle miała.......:decayed:

Fakt ,że Grześ ani jej nie pochwalił za taniec......może nie zrobiła na nim takiego wrażenia......może ..........był zły ,żeśmy od grila odeszli i od stolika z kielonami....może......nie wiem....

...za to Twój brachol gadał do niej cały czas.........dziewczyna kroki myliła przez to raz za razem :grin:.....

Także .......ten tego młodzieńcze.......raczej nie było by wskazane byś wywijał....w ten sam sposób....przed bratem i szwagrem.......

Miszka może by se życzył coś takiego ale pewnie nie Osiek :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tego Nakła koło Bydy? :shock3: taka dobra że pół polski jechała tańczyć :shock3:

Opublikowano
tego Nakła koło Bydy? :shock3: taka dobra że pół polski jechała tańczyć :shock3:

Nakło koło Miasteczka Śląskiego :wink: ....a dziewczyna ponoć z Katowic .....z tego co główny organizator zdradził :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
image.gif
Opublikowano
właśnie opijam fotele klubowej furki z osobą z klubu (osiek) i pijemy weselną wódkę innego klubowego kolegi (Gregora) - jeszcze tylko brakuje żeby jakaś klubowa żonka tanczyła jak ta z Nakła :grin:

Jo ci moga zatańczyć ... :D

Ale byś im zdupił wieczór........ani se nie wyobrażasz.......

Ona miała jakieś 45 kg.............nie nogę....45 kg sztukę..tylko cała tyle miała.......:decayed:

Fakt ,że Grześ ani jej nie pochwalił za taniec......może nie zrobiła na nim takiego wrażenia......może ..........był zły ,żeśmy od grila odeszli i od stolika z kielonami....może......nie wiem....

...za to Twój brachol gadał do niej cały czas.........dziewczyna kroki myliła przez to raz za razem :grin:.....

Także .......ten tego młodzieńcze.......raczej nie było by wskazane byś wywijał....w ten sam sposób....przed bratem i szwagrem.......

Miszka może by se życzył coś takiego ale pewnie nie Osiek :wink:

No i pojechane :polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:hi: wszystkim

Opublikowano
Opublikowano

Nakło koło Miasteczka Śląskiego :wink: ....a dziewczyna ponoć z Katowic .....z tego co główny organizator zdradził :decayed:

Aaa... taka sytuacja

Opublikowano
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

:hi: BRY!! :grin: Dżordż był tak znieczulony imprezowymi trunkami, że miał ograniczone czucie :decayed: Ale laska tańczyła spoko.

Ja miałem wpaść na spota, ale niestety wujkowi się auto pod Opolem popsuło i moje plany uległy zmianie. Następny piątek wpadam na spota ma 100%. Na kebaba porządnego smaka mam. Miron :drinks:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: po trasie i znow 500 kilo bez problemu klekot fdał rade Miron fotele sa :kox: nieciekawych wiadomosci znow zlodzieje aut grasuja po knurowie dwa razy przez week ich widzialem :kwasny::kwasny:
Opublikowano

masz ich blachy ??

---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

żeby człowiek wiedział na co uważać ......

Opublikowano

Brat był u znajomych w Cieszynie i poznał ich znajomego który ma to audi

SportAudi RS/S/Forum :: Zobacz temat - Stosunkowo mocne S4 by Mirek & DIGITUN

jak ja odpalil to az ciary ponoc przechodzily a o przyspieszeniu nie wspomne

Opublikowano
masz ich blachy ??

---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

żeby człowiek wiedział na co uważać ......

nie przejmuj się, to nie kustosze z muzeum :wink::decayed: nie zbierają sztuki i antyków :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.