Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry:hi:

Ku...... b5 to juz nie ma sie co pokazywać :facepalm:

Dupcysss :grin: zrobione B5 na dobrej 19" dalej robi robotę i będzie robiło przez długiii czas:wink:

Pany widział ktoś jakiś sprawdzony zawias sztywny i obniżający do B5 sedan ośka?bo gwint już mnie wkur&^a...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
miron78, masz racje.. białe B8 i do tego czarny dach :naughty:

Coś jak tutaj...

AUDI A4 2.0 AVANT B8 184KM KOMBI 2010R. S-LINE ASO (3670960394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Sprzedaj swojego bratu niech ma wreszcie porządne auto :decayed:

Beznadziejnie ten dach wygląda.. Jak już to czarne relingi i nic więcej.

Opublikowano

Elo Pany! :hi:

---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ----------

6,15 sek na 1/4 :kox::kox::kox:

Rekord świata na 1/4 mili 370km/h 6,15 zekundy

Opublikowano

Coś jak tutaj...

AUDI A4 2.0 AVANT B8 184KM KOMBI 2010R. S-LINE ASO (3670960394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Leon jest porządny ... doinwestowany mechanicznie ;)

Wysłane z telewizora Note2

Opublikowano

Hejka

wysłane z one v :)

Opublikowano

Dupcysss :grin: zrobione B5 na dobrej 19" dalej robi robotę i będzie robiło przez długiii czas:wink:

Pany widział ktoś jakiś sprawdzony zawias sztywny i obniżający do B5 sedan ośka?bo gwint już mnie wkur&^a...

Narzekasz bo kupiłeś h*jowej firmy zawias :wink:

Na moim KW nie było żadnych problemów, było bardziej miękko niż na sprężynach H&R -4 i amorkach bilsteina:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Coś jak tutaj...

nie mogę pozwolić żeby mój brat brał kredyt hipoteczny na auto

:hi: w dniu rezania :decayed:

heble S4 na aucie

zima 18 na aucie

(foty w moim wątku)

Opublikowano

Na moim KW nie było żadnych problemów, było bardziej miękko niż na sprężynach H&R -4 i amorkach bilsteina:decayed:

No ja tam nie twierdzę, że wszystkie gwinty to kupa, ale konkretnie mój...a swój masz jeszcze ? jak coś to możemy się zamienić, fatrowi zapodasz ori 1BA, a ja zgarnę KW (wiadomo - z dopłatą) :decayed:

Mario.. 2 garaże obok kumpla ziomki robili swapy tego 1.4 ale przeważnie do sejaków, jak to zapitala... mały gokart z plandeką :decayed:

Opublikowano

No ja tam nie twierdzę, że wszystkie gwinty to kupa, ale konkretnie mój...a swój masz jeszcze ? jak coś to możemy się zamienić, fatrowi zapodasz ori 1BA, a ja zgarnę KW (wiadomo - z dopłatą) :decayed:

Mario.. 2 garaże obok kumpla ziomki robili swapy tego 1.4 ale przeważnie do sejaków, jak to zapitala... mały gokart z plandeką :decayed:

Gwint będzie na sprzedaż, niestety nie założysz go do siebie ze względu na różnicę napędów :wink:

Opublikowano
:facepalm: .... zapomniałem..:thumbdown:
Opublikowano
:grin:................ostatnia fota :grin:

Piękne fotki Gregor - nieźle podretuszował fotograf foty fury :decayed:

Gregor jak się czułeś jadąc do ślubu na tak zwykłych fotelach, z tak małymi hamulcami i staromodnie składającymi lusterkami :grin:

Tak jak byś nie mógł poczekać z tym ślubem 2 miesięcy

---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ----------

Gregor na tym ostatnim foto tak żeś wy***ał do góry że jeszcze trochę i by Cię na zdjęciu nie było :polew:

Jadąc do ślubu czułem się dobrze, bo pierwszy raz z tyłu siedziałem :wink: Tobie się może i już opatrzyły, ale nam się dobrze siedziało.

To co Miron zrywać, a za miesiąc zaś powrót i odnowa ślubować? Znaczy przejazd z nowym wypasem :grin: Choć powiem ci, że dla mnie i tak najbardziej się liczyła cola z ballantines :decayed: Pucek wie jakie proporcje.

Na ostatniej fotce jest z cyklu: "Świnie furgają" :grin:

a osobiście sie nie obrażę jak to będzie moje następne :decayed:

KALE Automobile - Audi A5 Sportback 3.0TDI quattro * S-Line * 20Zoll * Face

W tym aucie jedną z najlepszych rzeczy jest skrzynia S-Tronic. Majstersztyk.

a u mnie jutro montaż hebli :kox:

Też mi przeszło przez chwile przez myśl, po obejrzeniu jednego zdjęcia z wesela gdzie był zoom na koło:decayed: Że heble które masz nie pasują do tego auta, a już na pewno nie zardzewiałe zaciski:whistling:

A tak poza tym, to macie coraz bardziej najebane w głowach :facepalm: Normalny człowiek myśli o spłodzeniu dziecka, albo o wybudowaniu domu, a nie o tym żeby mieć po dwa komplety 19" i dwa komplety 20" :grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

co wy robicie ludziska że Was na forum nie ma - rodziny macie czy jak

Opublikowano
:hi: Po trasie w Wielkopolski :decayed:
Opublikowano

Ogarnąłeś tą turbawkę?

Opublikowano

Ogarnąłeś tą turbawkę?

tzn ??

Opublikowano
Macie narąbane pod deklami :decayed::decayed:

A ja myślę, że kolesie mają pasję i kasiorę na realizacje tych pasji, więc nie ma co im tych pieniędzy włożonych zazdrościć :kox:

Ja nie zazdroszczę ino podziwiam za doinwestowane furki :naughty::naughty: zresztą kto bogatemu zabroni :wink:

Opublikowano
  • Autor
Ktoś coś powie ciekawego na temat tej firmy ??? Nankang AS 1 225/40 R18 92 Y XL. Opony Nankang . Oponeo Nówki w dobrej cenie jak za 18 cali:kox:

ja bym brał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.