Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktoś za mnie coś ?? :whistling:

Artur moja zjadla za Ciebie bo nawet sie musialem tam wrocic i wziasc na wynos z Twoim ulubionym sosikiem :grin:

---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:24 ----------

:hi:

http://s12.postimg.org/4p8l1fn6x/20140306_224136.jpg

A ja się dziwiłem że od kilku dni mi szarpał przy ruszaniu :polew:

Ja pier**le, tam nie ma klocków :decayed: No to fest musiała być jazda. Nie ślizgało ci sprzęgło? Pytanie jak koło zamachowe wygląda, czy nie jest przypalone czy poharatane. To miałeś spieka stalowego :naughty:

Gregor wlasnie tylko szarpalo przy ruszaniu a pozniej kolejne biegi normalnie bez slizgania. Od strony dwumasa byla minimalna okladzina ale odpadla po sciagnieciu tarczy, a od strony docisku nie bylo nic poza nitami i dlatego wytarlo rowek w nim. Zalozylem wczoraj kpl nowke sachsa i jezdzi sie malina teraz :banan:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Majki furka na żywo naprawdę fajnie wygląda taki rodzinny dupowoz:wink:

Opublikowano
Opublikowano
image.gif
Opublikowano
  • Autor

Majki fura na żywo :kox:

Opublikowano

a wracając do BT... w poniedziałek mam rozmowe w sprawie nowej pracy, więc jak zaproponują mi robote od kwietnia... to choby sie waliło paliło jade...

najwyżej po Bukowinie weżme UŻ na pierwszy dzień żeby dojść do siebie :decayed::grin::grin::grin:

Kuźwa jak mi nie dadzą wolnego na Zator to też się zwolnię :grin::grin::grin::grin::grin: a w ten weekend co jest BT to mam wolne :banan:

---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

:hi: dobry

Opublikowano
Opublikowano

:hi: siema

Majki, fura mega się prezentuje, a 18" moim zdaniem jest takie optymalne i wygląda kozacko :kox:

Opublikowano
Opublikowano

Dzięki chłopaki fajnie że się podoba bo przynajmniej przestałem narazie przeglądać allegro :polew:

Opublikowano

Sebol, nie wiem czy Avant też wchodzi w grę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/audi-a4-b6-3-0-quattro-2003r-avant-angol-319655/ ale fajna opcja, zawsze idzie swapa w przyszłości na 1.8T zrobić, a auto z małym przebiegiem i niewytłuczone :wink:

Opublikowano
Sebol, nie wiem czy Avant też wchodzi w grę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/audi-a4-b6-3-0-quattro-2003r-avant-angol-319655/ ale fajna opcja, zawsze idzie swapa w przyszłości na 1.8T zrobić, a auto z małym przebiegiem i niewytłuczone :wink:

Osobiście bym takiego auta nie kupił, a dlaczego?

srebrny, angol i silnik wolnossący, kolor to sprawa indywidualna, angol - co kto lubi, jeżeli mam iść w takie coś to wolę znaleźć coś lepszego a można to tam zrobić, a co do silnika, jeżeli ktoś jeździ autem z uturbionym silnikiem to po prostu zanudzi się na śmierć bo nie czuć tej mocy, ale za to mamy bezawaryjność:whistling:

Opublikowano

Pucek Kto co lubi, niekoniecznie musi być to ten egzemplarz :wink: tak jak piszesz, poszuka dobrze to i eSke dobrą zajdzie, albo 1.8T Q :wink:

Opublikowano

Osobiście bym takiego auta nie kupił, a dlaczego?

srebrny, angol i silnik wolnossący, kolor to sprawa indywidualna, angol - co kto lubi, jeżeli mam iść w takie coś to wolę znaleźć coś lepszego a można to tam zrobić, a co do silnika, jeżeli ktoś jeździ autem z uturbionym silnikiem to po prostu zanudzi się na śmierć bo nie czuć tej mocy, ale za to mamy bezawaryjność:whistling:

Auto z turbo wcale nie jest awaryjne. No chyba, że ktoś pochodzi z epoki mercedesów beczek, które robiły pół miliona km bez zajrzenia pod maskę. Ale ta epoka się już dawno skończyła i dzięki bogu.

Dzisiaj jeśli się dba o auto to silnik turbodoładowany też pojeździ i daje frajdę. Nawet BMW się przekonało do turbo, bo ostatnie modele BMW już prawie każde ma turbo. Dlatego powoli kończy się era w której w BMW królował silnik R6 wolnossący.

Opublikowano
  • Autor

albo się starzeje albo mi odbiło - pewnie powiecie że jedno i drugie :decayed:

Po 4 kpl. alu 20 cali przyszedł czas na zmiany (wiem wiem jasne rotory mam już miesiąc) :decayed:

Nie wiem czy dobrze robię, zobaczymy czy ruch jest słuszny - ale zdecydowałem się na ponowną zmianę kapci a największym zaskoczeniem jest rozmiar bo 19 :facepalm:

Nigdy nie sądziłem że zmienię kiedyś rozm. na mniejszy - ale chyba w najbliższym czasie tak się stanie - zobaczymy czy zmiana będzie na plus czy minus

Opublikowano

albo się starzeje albo mi odbiło - pewnie powiecie że jedno i drugie :decayed:

Po 4 kpl. alu 20 cali przyszedł czas na zmiany (wiem wiem jasne rotory mam już miesiąc) :decayed:

Nie wiem czy dobrze robię, zobaczymy czy ruch jest słuszny - ale zdecydowałem się na ponowną zmianę kapci a największym zaskoczeniem jest rozmiar bo 19 :facepalm:

Nigdy nie sądziłem że zmienię kiedyś rozm. na mniejszy - ale chyba w najbliższym czasie tak się stanie - zobaczymy czy zmiana będzie na plus czy minus

Porąbaniec :):facepalm::decayed:

Opublikowano
  • Autor

jak bym moją słyszał :grin:

Opublikowano

Miron, a skąd ta zmiana na 19" coś to za wzór wypatrzył?????

Opublikowano
  • Autor

nic nowego czy szokującego - ROTORY :decayed:

Napaliłem się ostatnio na ori rotory z S5 i RS5 - te drugie zbyt wystaja ale te pierwsze czyli szer.9' i ET33 przy odpowiednich oponach podejdą a ich głębia w porównaniu z moimi obecnymi jest powalająca- oczywiście wolałbym 20 cali ale wspomniane wcześniej ET występuje tylko w 19 calach - i tak się zastanawiam czy tak czasem zwiekszenie głębi kosztem zmiejszneiu o 1 cal nie wyjdzie całość autku na lepsze

Oczywiście jest duża szansa że będę miał jednocześnie jedne i drugi i ostatecznie zostawię te ładniejsze - ale coś czuję że już się nacieszyłem 20 a te 19 juz widziałem na żywo i wyglądają slicznie - tym bardziej że to nówki sztuki w ori

---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ----------

Moje obecne mi się podobają ale drażni mnie ich płaskość i mogły by 5mm bardziej wystawać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.