Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek, polecam Ci zestaw głośników z B&W, ceny jeszcze nie high endowe ale brzmienie już tak, jak kompletowałem swój zestaw to taki był plan, niestety brakło kasy i wpadł JBL a odnośnie kina to denon ze średniej półki też dobry :decayed:

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Mario, na klocki trzeba przeznaczyć coś około 4-6 tysi, kable około 1-1.5 tysiąca i około 10 tysięcy na zestaw głośników i to wtedy fajna średnia półka która świetnie zagra dla zwykłego zjadacza chleba :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pucek, polecam Ci zestaw głośników z B&W, ceny jeszcze nie high endowe ale brzmienie już tak, jak kompletowałem swój zestaw to taki był plan, niestety brakło kasy i wpadł JBL a odnośnie kina to denon ze średniej półki też dobry :decayed:

Na razie dom powoli się wykańcza, okablowanie mam już puszczone w tynkach więc to plan na niedaleką przyszłość, zrobi się parę weekendów i coś się kupi :grin:

Apropo weekendów, czas uciekać do wyra bo o 4:15 pobudka :facepalm:

Narka:wink:

Opublikowano

Na razie dom powoli się wykańcza, okablowanie mam już puszczone w tynkach więc to plan na niedaleką przyszłość, zrobi się parę weekendów i coś się kupi :grin:

Dokładnie, lepiej zrobić raz i porządnie i starczy na ładnych parę lat :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Mario, na klocki trzeba przeznaczyć coś około 4-6 tysi, kable około 1-1.5 tysiąca i około 10 tysięcy na zestaw głośników i to wtedy fajna średnia półka która świetnie zagra dla zwykłego zjadacza chleba :naughty:

masz mega wygórowane kryteria i wymagania jak na zwykłego zjadacza chleba ... skoro sprzęt za tyle kasy powinien mieć zwykły zjadacz chleba to co drugie auto na spocie to powinno być a5 lub b8 :D i to roczniki 2013

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

Dokładnie, lepiej zrobić raz i porządnie i starczy na ładnych parę lat :wink:

Albo latami kompletować i nigdy nic nie skompletować ... :D

Opublikowano

Auta częściej się zmienia :wink:

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

Ja akurat lubię posłuchać muzy i obejrzeć film w warunkach domowych zbliżonych do kinowych, w sumie takie było założenie jeśli chodzi o nazwę "kino domowe"

Opublikowano

Sprzęt trzeba dopasować pod względem miejsca w domu, bo jeśli się mieszka w bloku, to tego miejsca jest nie wiele, a i po co ci mocny konkretny sprzęt jak nie można tym nawet zagrać bo zaraz sąsiad puka w ścianę że za głośno. Druga sprawa zależy do czego się chce używać sprzętu, bo jak do konsoli to nie trzeba wygórowanego sprzętu bo bez urazy ale odgłosy z konsoli do gier są na bardzo niskim poziomie. No i dalej trzeba dopasować do kasy którą się chce przeznaczyć. Wiem, że kolumna kolumnie nie równa, bo kumpel kiedyś kupił jakieś kolumny no name i nawet jak miały rozmiar podobny do moich to nie grały ani trochę podobnie. Jego brzmienie było mega tandetne, pas pukał jak byś w miskę ręką uderzał, a sopran to jakby zardzewiała perkusja. No jak wiecie lubię klasyki i nie narzekam na Tonsil Voyager 350. Głośniki nie z najwyższej półki, ale dziś się już takich nie robi. Mam je od nowości bo kupiłem jako nowe i co chwila otwieram im przepustnicę i grają godnie.

A co do sprzętów, to ceny powalają na kolana niekiedy.

Cyrus 30th zestaw stereo (4025642884) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Niekiedy można na allegro zobaczyć używane głośniki za jakieś 80 tyś zł. To jest mega zboczony audiofil.

Opublikowano

Audiofile!!!

Ja mam kino z Samsunga za 1000zł i od 7-miu lat cieszy ucho jak należy przy oglądaniu filmów :whistling:

Opublikowano
Audiofile!!!

Ja mam kino z Samsunga za 1000zł i od 7-miu lat cieszy ucho jak należy przy oglądaniu filmów :whistling:

Jeden normalny :D:D:D

Opublikowano

Jeżdżą audi to i sprzęty muszą mieć najlepsze chyba się z tąd wypisze bo napinka tu straszna:facepalm:

bier te za te 1700 a i tak sasiedzi bęďą wkurwieni na ciebie :decayed:

:hi:

Opublikowano
Jeżdżą audi to i sprzęty muszą mieć najlepsze chyba się z tąd wypisze bo napinka tu straszna:facepalm:

bier te za te 1700 a i tak sasiedzi bęďą wkurwieni na ciebie :decayed:

:thumbup::thumbup::thumbup:

Opublikowano
Sprzęt trzeba dopasować pod względem miejsca w domu, bo jeśli się mieszka w bloku, to tego miejsca jest nie wiele, a i po co ci mocny konkretny sprzęt jak nie można tym nawet zagrać bo zaraz sąsiad puka w ścianę że za głośno. Druga sprawa zależy do czego się chce używać sprzętu, bo jak do konsoli to nie trzeba wygórowanego sprzętu bo bez urazy ale odgłosy z konsoli do gier są na bardzo niskim poziomie. No i dalej trzeba dopasować do kasy którą się chce przeznaczyć. Wiem, że kolumna kolumnie nie równa, bo kumpel kiedyś kupił jakieś kolumny no name i nawet jak miały rozmiar podobny do moich to nie grały ani trochę podobnie. Jego brzmienie było mega tandetne, pas pukał jak byś w miskę ręką uderzał, a sopran to jakby zardzewiała perkusja. No jak wiecie lubię klasyki i nie narzekam na Tonsil Voyager 350. Głośniki nie z najwyższej półki, ale dziś się już takich nie robi. Mam je od nowości bo kupiłem jako nowe i co chwila otwieram im przepustnicę i grają godnie.

A co do sprzętów, to ceny powalają na kolana niekiedy.

Cyrus 30th zestaw stereo (4025642884) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Niekiedy można na allegro zobaczyć używane głośniki za jakieś 80 tyś zł. To jest mega zboczony audiofil.

25m2 to wcale nie tak mało i sąsiedzi również są ok a sprzęt do 10000 to właśnie taki budżetowy, można kable głośnikowe kupować za 70000zł za 1m :wink:

---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ----------

Mario, tak jak pisałem wcześniej, wpadnij przy okazji jak będziesz w Gliwicach, pogadamy na spokojnie, odsłuchasz muzę, jakiś film, u mnie na sprzęcie za około 2000 zł i potem na takim za około 10000 zł i zobaczysz jaka jest różnica. Nie mówię tu o jakiś właśnie maniakach audiofilskich którzy setki tysięcy przeznaczają choćby na kable a o czymś co na prawdę ładnie zagra, wcale nie super głośno :wink:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano

Audiofile!!!

U mnie to samo .....mały zestawik Sony...de facto po pokoju ja sie rozejrzysz to tego nie widać :grin:.. a do filmu ,czy posłuchania radia ,czy też muzy styknie jak na moje "wybredne" ucho :decayed:

A jak bym miał wolne 70k to zamiast kina domowego bym sobie.....

... życie na nowo ułożył :kox:...:polew:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
Opublikowano

Na tak śmieszne grosze wyceniasz swoją rodzinę :whistling:

---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:39 ----------

Myślę, że jednak nie i to był żart :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Na tak śmieszne grosze wyceniasz swoją rodzinę :whistling:

---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:39 ----------

Myślę, że jednak nie i to był żart :decayed:

Bardziej chodziło mi o to ,że część hipoteki by poszła ;) ....i już by było inaczej ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.