danielom Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Mamy tu w rejonie albo kogoś z klubu kto ogarnął by mi wskaźnik temp.? Bo mi padł już dawno i nie umiem się zabrać do wymiany. Który? Wskaźnik temperatury układu chłodzenia. send from HTC Ale co w zegarze chcesz wymieniac?
horny devil Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Mamy tu w rejonie albo kogoś z klubu kto ogarnął by mi wskaźnik temp.? Bo mi padł już dawno i nie umiem się zabrać do wymiany. Który? Wskaźnik temperatury układu chłodzenia. send from HTC Ale co w zegarze chcesz wymieniac? Jak pada to caly licznik. Malo jest tak ze pada pojedynyczy wskaznik. Ja bym zaczął od sprawdzenia sygnalu z czujnika
A4-Tomek Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Mamy tu w rejonie albo kogoś z klubu kto ogarnął by mi wskaźnik temp.? Bo mi padł już dawno i nie umiem się zabrać do wymiany. Który? Wskaźnik temperatury układu chłodzenia. send from HTC Ale co w zegarze chcesz wymieniac? Jak pada to caly licznik. Malo jest tak ze pada pojedynyczy wskaznik. Ja bym zaczął od sprawdzenia sygnalu z czujnika Hmmm parę razy sprawdzalem czy temp. Na czujniku jest ok. Już nawet nie pamietam jak to szło z tą zaleznoscia między oboma czujnikami. U mnie wygląda to tak że jak zalacze pozycyjne światła to wskazówka wędruje na 90 stopni, jak zalacze zaplon to to samo (na zimnym silniku) jak się silnik nagrzeje to wskazówka wychodzi za 180. Moim zdaniem to wskaźnik bo tak zaczął pokazywać jak zmieniłem żarówki w zegarach. Może gdzieś spiecie się zrobiło. send from HTC
egon47 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Wpadnę, o ile ktoś będzie. ; > Ja się jutro melduje:wink:
Majkel Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Siema Elita! Ja postaram się wpaśc, i jak będę to punktualnie
danielom Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Mamy tu w rejonie albo kogoś z klubu kto ogarnął by mi wskaźnik temp.? Bo mi padł już dawno i nie umiem się zabrać do wymiany. Który? Wskaźnik temperatury układu chłodzenia. send from HTC Ale co w zegarze chcesz wymieniac? Jak pada to caly licznik. Malo jest tak ze pada pojedynyczy wskaznik. Ja bym zaczął od sprawdzenia sygnalu z czujnika W błędzie jesteś
danielom Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Mamy tu w rejonie albo kogoś z klubu kto ogarnął by mi wskaźnik temp.? Bo mi padł już dawno i nie umiem się zabrać do wymiany. Który? Wskaźnik temperatury układu chłodzenia. send from HTC Ale co w zegarze chcesz wymieniac? Jak pada to caly licznik. Malo jest tak ze pada pojedynyczy wskaznik. Ja bym zaczął od sprawdzenia sygnalu z czujnika Hmmm parę razy sprawdzalem czy temp. Na czujniku jest ok. Już nawet nie pamietam jak to szło z tą zaleznoscia między oboma czujnikami. U mnie wygląda to tak że jak zalacze pozycyjne światła to wskazówka wędruje na 90 stopni, jak zalacze zaplon to to samo (na zimnym silniku) jak się silnik nagrzeje to wskazówka wychodzi za 180. Moim zdaniem to wskaźnik bo tak zaczął pokazywać jak zmieniłem żarówki w zegarach. Może gdzieś spiecie się zrobiło. send from HTC Szkoda zachodu, szybciej i taniej zmienic licznik, do przelifta za pare groszy znajdziesz bez fisa.
Rekomendowane odpowiedzi