Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiemu to dobrze

Naciapane z GT-N7105

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć 

Opublikowano

Ja leje niezwykłego diesla i nie wiedząc czemu odpala :) .

Strasznie poważne tematy idą widzę :grin: .

Siema w ogóle.

Opublikowano
8 godzin temu, Arturoo napisał:

Hi

Powiedz mi po co te piaskarki ?

Przecież jest zimami trzeba sie nią cieszyć ;)

yhm. Ostatnio 20 minut stałem pod blokiem bo był zlot łysych zimówek i pod górkę nie potrafili ruszyć. Albo zatrzymasz się na światłach a jakiś patałach już nie. Ale on miał zimówki (20 letnie)

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
yhm. Ostatnio 20 minut stałem pod blokiem bo był zlot łysych zimówek i pod górkę nie potrafili ruszyć. Albo zatrzymasz się na światłach a jakiś patałach już nie. Ale on miał zimówki (20 letnie)

Patałach :facepalm:
Opublikowano

Opublikowano

Siemka chłopy powiedzcie mi taka zecz jakie opinie chodzą o b7 ale 2.0 tfsi i czy lepiej kupić 1.8 t

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano

Bierze olej i nie założysz gazu. A jak założysz to bierze i tak w 30% paliwo. Więc lepiej 1.8T

Edytowane przez egon47

Opublikowano

hi

2 godziny temu, egon47 napisał:

Bierze olej i nie założysz gazu. A jak założysz to bierze i tak w 30% paliwo. Więc lepiej 1.8T

ponoć są już instalacje ,które nie korzystają z wtryskiwaczy paliwowych i nie są nimi schładzane ;)..tylko kosztują majątek  i stąd nie są popularne ;)

Opublikowano

Siemka

Rozmawiałem niedawno z Darkiem na ten temat i taka instalacja kosztuje 5500 zł dla 4cyl silników, spala OKOŁO 25% PB i niby to jeździ ale nikt tego nie chwali jak przy starych 1.8T, mało kto to zakłada - tak powiedział fachowiec :decayed:

Temat dotyczy 1.8 tfsi (b8) jak i 2.0 tfsi.

Edytowane przez Pucek

Opublikowano

ja gadałem z kumplem ,który w Skrzyszowie pracuje i z tego co mówił  instalacje pod tfsi i fsi nie pobierające paliwa (oprócz tego na rozruch zimnego silnika )  kosztują 10k...stąd ludzie omijają ten temat

Opublikowano
5 minut temu, Arturoo napisał:

ja gadałem z kumplem ,który w Skrzyszowie pracuje i z tego co mówił  instalacje pod tfsi i fsi nie pobierające paliwa (oprócz tego na rozruch zimnego silnika )  kosztują 10k...stąd ludzie omijają ten temat

Bo to jeszcze nowszy wynalazek, w tej instalacji o której mi mówił wtryski benzynowe są zmieniane na podwójne gazowo-benzynowe dlatego jest taka cena.

Opublikowano
Dnia 16.01.2017 o 11:28, Pucek napisał:

Tomek, ale paliwo to loteria więc nie można tak na to patrzeć, też mam diesla i auto w te największe mrozy stało pod chmurką, paliło od strzała :)

A gdzie tankowałeś? nie lejesz przypadkiem "vervy" i tym podobnych?

Lałem normalne paliwko z Orlenu, teraz już jestem mądrzejszy i wiem że mam tankować na Lotosie :decayed:. 2 dni później łaziłem po sklepach za filtrem, w dwóch sklepach praktycznie nic nie było, wszystkie od diesli się sprzedały. Koleś się nabijał, że na stacjach zostało dużo przejściowego i je dostosowali do warunków na dworze, trochę im nie wyszło :kwasny:

Opublikowano

Na lotosie? Skąd taki wybór?

Opublikowano

Ostatnio widziałem test paliw z shella, Orlenu i statoil. Najlepszy diesel Gold ze statoil. W ogóle nie wytracila się parafina.

Opublikowano

Opublikowano
Ostatnio widziałem test paliw z shella, Orlenu i statoil. Najlepszy diesel Gold ze statoil. W ogóle nie wytracila się parafina.

Dlatego ja odkąd jeżdżę dieslem tankuje na Statoil i nawet teraz jak byłem w górach przy - 28 nie było problemu z B6. Za to w robocie po 3 królach i postoju aut od sylwestra lipa i filterki musiały być wymienione ale zatankowane na no name stacji i wyszły oszczędności szefostwa hehe

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, stanley napisał:

Ale to w Suwałkach, u nas może być odwrotnie..

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.