Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Panowie pakiet lans zamontowany... dziś przyjadę do katowic na alufeldze... 1 ale zawsze :D:D

Wętylek się zje.... i musiałem załozyć zapas dziś rano... same plusy, spóźnienei do roboty 40 minut :D a wentylek mi zrobia i tak za darmo bo przy zamianie opon zakładałem nowe więc będe reklamować

jakie masz zapas? to ja Ci pożycze jedną alu z zapasu i jeszcze jakieś dwie osoby i sie przylansujesz na czterech :evil:

takie:

http://www.allegro.pl/item625547028_oryginalne_alufelgi_15_audi_a4_a6_5x112.html

jeszcze mi 3 potrzeba :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

to ja mam taką na zapasie, to sobie możesz założyć z jednej strony :decayed:

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam w to słoneczne południe :hi:

Bogowie czówają nad nami - patrząc przez okno na dzisiajszą pogodę :)

witam :hi:

właśnie wróciłem tam gdzie mnie Pucek wysłałeś... pobłądziłem i nie znalazłem tego :wallbash:

może ktoś wie gdzie tu jeszcze w naszych okolicach spawają plastiki? :gwizdanie:

- w Zabrzu są 2 punkty gdzie spawają plastiki , jeśli ci to nadal jest potrzebne :)

egon - ja jestem w pracy do 17 , może uda mi się szybciej wyrwać , więc widzimy sie w KATO :)

Kto będzie miał dzisiaj umyte autko tak apropo ?? - ja niestety nie :disgust: ale naklejka juz za to jest :rolleyes:

Panowie , niechce być marudny ,ale , jak możecie to podajcie mi jakiś numer domu , ulicy czy czego kolwiek na tej ulicy Rybnickiej , żebym mógł wklupać do Navi - będe wdzieczny :notworthy:

Powinienem wyrobić się na czas tz. 18:30 , może uda mi się dzisiaj ciut szybciej z pracy urwać , ale też nic nie gwarantuje - zobacze jak dzień się potoczy

Opublikowano
  • Autor

niema żadnego numeru - wpisz sobie Knurów na Navi i poprowadzi Cię koło tego parkingu, a jak już będziesz obok to napewo będziesz nas widział ( będziesz miał pod sobą autostrade ) albo wpisz ul.Rybnicka i jedź nią tak długo aż będziesz miał zjazd na A4 ( a tam jest właśnie ten parking ) :)[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 12:14_________________________________________________Mam do sprzedania koszulke klubową ( nowa oczywiście ) zabiorę na zlota jakby ktoś był chętny :wink4:

Apropo autka - umytym nie będę ale super brudne też nie jest :)

Opublikowano

OK :good: , ja będe jechał chyba od Zabrza ul.Chorzowską i z niej się kierował na Rybnicką

może niebawem pojawi się nowy klubowicz na gliwickie spoty - B7 , właśnie mi znjoma dzwoniła , że jej ojciec dziś w dojczach kupił coś takiego z 2003r. - niewiem czy skojarzycie , ale byli ze mną na bodajrze 2 moim spocie - biała C-klasa z '93r , ale to się jeszcze zobaczy jak to się potoczy , bo bardzo świeże info :)

Mam do sprzedania koszulke klubową ( nowa oczywiście ) zabiorę na zlota jakby ktoś był chętny :wink4:

Apropo autka - umytym nie będę ale super brudne też nie jest :)

jaki rozmiar ?? ja bym był chętny :)

Opublikowano

3b082b457b92cd36m.jpg

Mam nadziej, ze teraz bedzie wsystko jasne :> Jakis adres na Rynickiej masz zakreslone na czerwono :good:

Opublikowano

kris nie bylo b7 w 2003 roku jak juz to b6

a o koszulce mi teraz mowisz miron ja wlassnie wczoraj u jarko zamowilem dla mnie i mojej na ogolnopolskim sie cza prezentowac wkoncu nowicjusz jestem

Opublikowano
  • Autor

kris chyba L - można przymiarke zrobić na parkingu.

I jeszcze jedno - 2003r to B6 a nie B7 :wink4:

Opublikowano

Ku... za male jest to zdjecie, zaraz to poprawie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

kris nie bylo b7 w 2003 roku jak juz to b6

a o koszulce mi teraz mowisz miron ja wlassnie wczoraj u jarko zamowilem dla mnie i mojej na ogolnopolskim sie cza prezentowac wkoncu nowicjusz jestem

a ja właśnie o Tobie pomyślałem bo Tobie może pasować :)[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 12:29_________________________________________________Diman jedziesz sam dzisiaj czy z Twoją ?

Opublikowano

chcialem z moja ale ona konczy dopiero o 19.00 w zabrzu takze chyba nie da rady zeby jechala ale chciec chciala [br]Dopisany: 14 Maj 2009, 12:32_________________________________________________a twoja jedzie bo jak ona sama nie bedzie to najwyzej powiem zeby ja ojciec przywiozl na 3stawy

Opublikowano

Ok kris wrzucilem Ci mapke

Opublikowano
  • Autor

moja powinna jechać chyba że coś jej się zmieniło

Opublikowano

no to ja sprobuje z moja cos pozalatwiac i sie zobaczy co sie da zrobic

Opublikowano
  • Autor
:good: ale wiesz nic na siłe - bo gorzej jak Ty się będziesz spinać a ja się dowiem o 18.00 że moja nie jedzie
Opublikowano

kris chyba L - można przymiarke zrobić na parkingu.

I jeszcze jedno - 2003r to B6 a nie B7 :wink4:

albo ja coś poj..lem albo ona mi podała coś źle przez telefon :wink4: , a koszulkę z chęcią zobaczę i przymierzę , jeszcze kwesta ceny - bo jestem bez gotówki , tylko karta , więc muszę do cashmachine podjechać na szybkości :)

3b082b457b92cd36m.jpg

Mam nadziej, ze teraz bedzie wsystko jasne :> Jakis adres na Rynickiej masz zakreslone na czerwono :good:

:notworthy:

Wiedziałem że można na was liczyć , dzieki czester

Opublikowano
  • Autor

niema problemu - najpierw musi pasować ( bo numeracja jest taka sobie ) no i chyba to jest L ( taka która mi też pasuje :) bo mam identyczną

Opublikowano

witam :hi:

Opublikowano

Czesc somes :hi: Autko juz wypucowane ? :decayed:

Opublikowano

Moje będzie dziś czyste :cool1:

Opublikowano

Kurcze, chyba jako jedyny przyjadę brudnym autem ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.