Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to ich troche zaskoczyles tym ogromem pytan ale teraz duzo sie dowiedzielismy bynajmniej :nabijasie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry :hi:

Sie uśmiałem miron z tej listy pytań do organizatorów :polew: po przeczytaniu tego nawet mi nie przeszkadza że nie ma pogody na weekend :>

Jakby ktoś był chętny mam nówke komplecik (RADIO CB PRESIDENT JOHNNY II ASC + ANTENA PRESIDENT GEORGIA oddam za 450zł) na allegro najtańszy taki zestaw 615zł + przesyłka[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 15:15_________________________________________________

Diman, Somes - patrzeliście może na spalanie pod domem ? ja od Forum pod blok 14,4 :kox:

Nie zadawaj takich pytań dimanowi, on jedynie patrzy na zegary jak słyszy piii i odrazu wypatruje czy to nie OIL PRESSURE :nabijasie:

Opublikowano

Wogóle to siemka chłopaki :hi: :hi:

witajcie pany :hi: pogada nie chce odposcic jest przerabana ale to nic cza sie cieszyc z wolnej soboty troche spraw pozalatwiac

kto ma wolną to ma :confused4: ja już po 2 kolosach jestem , w robocie byłem na chwilę a niebawem na korki a maty :disgust:

Miron - post pierwsza klasa , czytałem dwa razy i cedziłem :polew: :polew:

ma ktos numer do Majkiego na kom??

Opublikowano

Witam

Kris po numer zadzwoń do Mirona :) numer znasz...

ta pogoda tak mnie dołuje, ehhh nic mi się niechce!

Piterra przegladałem do mnie 18'' i szczerze to coś tam bym znalazł, ale szkoda mi tych moich bo jak by nie było mam tam prawie nówki opony na przodzie, a te komplety z allegro przeważnie mają łyse opony :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek to Ty żyjesz? :shocked:

hehe :hi:

Opublikowano

SomeS a co takie zdziwko??? wczoraj mnie nie było bo grzebałem przy aucie :tongue4:

Opublikowano

SoMeS - zapomniałem ci pisać , już jakiś czas temu .... jak Ostrava to w piątek , w sobotę o 60% mniej ludzi jest , ale i tak jest :good:

Opublikowano

no w ogóle jakoś ostatnio cisza z Twojej strony :gwizdanie:

to coś tam wygrzebał :cool1:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 16:33_________________________________________________

SoMeS - zapomniałem ci pisać , już jakiś czas temu .... jak Ostrava to w piątek , w sobotę o 60% mniej ludzi jest , ale i tak jest :good:

no ja jadę Kris za 2 tygodnie większą ekipą busa mamy zamówionego :decayed:

Opublikowano

majki jak tam opanowales juz furke powymieniales lamki

Opublikowano

a SomeS lekka przymiarka do 18'', niewiem ile jeszcze mogę wyżej posadzić auto, no i ledwo do 18'' wejdzie ale wejdzie...

halogen mam zaparowany, musiałem wybadać sprawe i chyba pójdzie do reklamacji bo dalej paruje

no i skończyć podświetlenie nóg musiałem, takie ori, teraz musze kupić ori przełącznik żeby na dobre podłączyć halogeny

a się nie odzywałem bo jakoś na te B(6?7? a może8?) zarobić trzeba

chyba w najbliższym czasie wogule długo się nie odezwe - druga robota czeka :decayed:

Opublikowano

no Pucek przy Twoich możliwościach glebowych przydała by się fela większa :wink4:

i jeszcze chciałeś mi te halogeny też wcisnąć :naughty: co ori to ori :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: Wreszcie dotarłem do końca postów :decayed: wy chyba nie macie co w domu robić :gwizdanie:
Opublikowano

No Guru wyobraź sobie że nie mam :gwizdanie:

sprzątać nie sprzątam... jedzenie dostaje pod nos... ja tu śpię tylko i siedzę przy kompie :decayed:

Opublikowano

Guru co takie zdziwko? przecież sam nawaliłeś tyle postów, ja musiałem prawie 10 stron czytać :kwasny:

SomeS, tylko że ja żeby wrzucić tam większe alu to muszę maxymalnie do góry ustawić ten zawias :wink4:

Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

spamerzy :>

Opublikowano

Guru co takie zdziwko? przecież sam nawaliłeś tyle postów, ja musiałem prawie 10 stron czytać :kwasny:

Że co że niby ja :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

to z imionami jest dobre... :polew:

Guruguru (tak miało być :polew:), no TY TY aaa no i Czester też :>

Opublikowano

Gregory, no TY TY aaa no i Czester też :>

Oj teraz to pojechałeś po bandzie :bicz::decayed:

Opublikowano

Tak żarówki już wymienione i narazie nic mi sie nie zapala ale w piatek byś mi jeszcze zapiął VAGA :decayed:

Guru to z tymi imionami to niezłe a szczególnie znaczenie imion np naszego prezesa spotów śląskich "Miron - dobry kumpel spod delikatesów, trochę tępy, zbiera butelki".

a jakby napisał że on nie Miron tylko Mirek to "Mirosław - jeździ kraść do Niemiec, ciągle najebany, lubi owłośone panienki." :nabijasie:

Opublikowano

Tak żarówki już wymienione i narazie nic mi sie nie zapala ale w piatek byś mi jeszcze zapiął VAGA :decayed:

Guru to z tymi imionami to niezłe a szczególnie znaczenie imion np naszego prezesa spotów śląskich "Miron - dobry kumpel spod delikatesów, trochę tępy, zbiera butelki".

a jakby napisał że on nie Miron tylko Mirek to "Mirosław - jeździ kraść do Niemiec, ciągle najebany, lubi owłośone panienki." :nabijasie:

:polew: :polew: :polew::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.