Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ale cisza :disgust:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nikt nie chce browarów w piątek :gwizdanie:

wszystkim szkoda krola :decayed:

w sumie to jak widzę go targającego krate piwa to też nic nie piszę :polew:

Opublikowano

Bry chlopaki:) Ostatnio wymienialem tarcze w Niuni i z tyłu w obydwu jarzmach mialem zapieczone takie prowadzenia tzn ze caly czas jezdzilem na hamulcu<LOL2> radze posiadacza B5 sprawdzic z tyłu jarzma:P

Opublikowano

Witam! :hi: Panowie

Ostatnio się nie udzielałem bo mało czasu mam ogólnie. Jakiś czas nie zaglądałem regularnie na forum spotów śląskich a tu 29 stron czytania :shocked: Spamowicze ogólnie dają radę.

Ostatnio w niedziele moja fura ucierpiała w stłuczce. Nie wiem kiedy będzie naprawiona, dlatego nie wiem kiedy pojawię się na spocie. W piątek przyjedzie rzeczoznawca z MTU Ergo Hestii i będe chiał jak najwięcej kasy od nich dostać. Stłuczka była nie z mojej winy. Sprawca, że tak powiem był na kacu. Wezwałem policję. Fura jest "trochę" uszkodzona, dostała w tył (lepiej w tył niż w przód z dwojga złego w sumie, bo z przodu to co najcenniejsze). Było dość mokro bo padał deszcz. Zatrzymałem się przed przejściem dla pieszych i za chwile miałem skode w tyłku. Tak na prawdę okaże się w piątek co zostało uszkodzone. :(

Pozdrawiam i życzę bezpiecznego przemieszczania.

Opublikowano

No dzisiaj miałem wolne od pracy więc zabrałem się za wymianę pompy wodnej :) po 7 godz. i 4 piwkach udało się autko trzyma cały czas temp. 90 stopni nie rośnie nie maleje, w środku też leci ciepełko wiec wygląda że jest git, ale nie zapeszając jutro w drodze do pracy wszystko się okaże :chytry:

P.S

moja pompa wodna w środku była cała połamana i zepsuło się łożysko bo nawet jak trzymałem wirnik to i tak się całość kręciła :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

Gregor szkoda takiego ladnego autka ;( moge cie pocieszyc, bo mialem do czynienia z MTU i naprawde solidna firma, sama prosila sie, zeby wyplacic kase, a za zderzak do malowania i stluczona lampe dostalem 1400zl :>

Opublikowano

gregory , no to będziesz miał zderzaczek z S4 do kompletu z przednim RS4 :cool1: ja tam bym sie cieszył i żałuje że nie zadzwoniłem po policje jak mi jakiś czas temu policjant wjechał w dupe na światłach :blink:

Opublikowano

Panowie potrafi ktoś podnieść "wolne" obroty? :cool1:

Opublikowano

Panowie potrafi ktoś podnieść "wolne" obroty? :cool1:

a cóż Ci się stało Tomuś??
Opublikowano

a bo chciałem sobie lekko zmniejszyć drgania w środku :wink4:

zauważyłem że jak delikatnie muskam pedał to w środku jest nieco ciszej na postoju... tak na 900 obrotów :mysli:

Opublikowano

A wymieniałes może poduszki pod silnikiem ?

Opublikowano

no prawą w dalszym ciągu mam do wymiany :wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 00:20_________________________________________________ale mimo to chce te obroty podnieść a poduszkę też wymienię jak znajdę motywacje na uniesienie silnika :gwizdanie:

Opublikowano

Są 2 opcje: ja mam wyrąbane poduchy i autkiem na pracującym silniku w ogóle nie telepie, za to przy włączaniu i wyłaczaniu trzepie masakrycznie, druga opcja np. u mojego ojca w pasku poduchy sa ok i telepie buda przy włączonym silniku, ale przy gaszeniu i zapalniu nie. Morał z tego: dobre poduchy telepie autem, wyrabane poduchy nie telepie autem :polew: nie wiem jak to sie ma w rzeczywistości, ale obrotów bym raczej nie ruszał.

Opublikowano

no ja tą prawą poduche czuje na każdej dziurze i na postoju jak trzymam na biegu... sprawdzałem i faktycznie jest aż popękana :gwizdanie:

muszę się za to w końcu wziąść... a co do obrotów to podnoszę i już :decayed:

PONAWIAM APEL:

Potrafi ktoś? :naughty:

Opublikowano

No to powodzenia :>

Ide spac narazie :hi:

Opublikowano

trzymaj się :hi:

Opublikowano

ja bym nie kopał przy obrotach

przecież masz skrzynię automat i obroty biegu jałowego mogą mieć wpływ na pracę silnika i skrzyni

no ale zrobisz jak uważasz

niestety nie wiem jak się zmienia wolne obroty w TDI

a dziś nie chce m się szukać

Opublikowano

zablokuj pedał w położeniu jakim uzyskujesz 900obrotów , tak żeby nie odbijał bardziej :polew: :polew:

a tak serio to bym nic nie ruszałm, a jak nie chcesz telepania to świat :PB98: stoi otworem , taki urok :ON::hi:

Opublikowano

tylko ja z reguły jak się na coś uprę to to musi być :decayed:

myślę że podniesienie o 50/70 obrotów na minute nic nie popsuje.... a ja będę się czuł lepiej... :kox: spalaniem się nie przejmuje :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.