Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:mysli: niema A5/S5 z oznaczeniem V10 - max V8 na przednich nadkolach :)[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 10:27_________________________________________________chyba że z allegro :decayed:

jak pisalem , tylko koło niego śmignąłem ... a z racji że właśnie mnie jakaś choroba dopadła + gorączka w chwili obecnej - proszę o wyrozumiałość :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja byłem w niedziele na giełdzie gliwickiej i było S-line w b5 :mysli: :mysli: :gwizdanie:

i co powiedziałeś sprzedającemu, że fajnie że sprzedaje coś czego nawet audi nie produkowało :decayed:

na gięłdzie co drugie B5 jest s-line.

Ja się kiedyś wdałem w dyskusje ze sprzedających ( oczywiście handlarz ) i jak powiedziałem co myślę o jego wiedzy i tym jego s-line to za chwilke już miałem 5 jego kolegów za plecami :decayed:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 10:43_________________________________________________s-line były produkowane od 2001r w budzie B6 - chyba że były wersje specjalnie dla polskich handlarzy i robili je już od 97 :polew:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 10:45_________________________________________________a nawet nie wiem czy nie było tak że B6 wyszło w 2001 a wersja s-line rok później czyli 2002 :)

I już wiem skąd się wzioł ten brak zęba :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie no świruję...

Lepiej z takimi nie dyskutować...

Opublikowano

a ja byłem w niedziele na giełdzie gliwickiej i było S-line w b5 :mysli: :mysli: :gwizdanie:

i co powiedziałeś sprzedającemu, że fajnie że sprzedaje coś czego nawet audi nie produkowało :decayed:

Ja się kiedyś wdałem w dyskusje ze sprzedających ( oczywiście handlarz ) i jak powiedziałem co myślę o jego wiedzy i tym jego s-line to za chwilke już miałem 5 jego kolegów za plecami :decayed:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 10:43_________________________________________________s-line były produkowane od 2001r w budzie B6 - chyba że były wersje specjalnie dla polskich handlarzy i robili je już od 97 :polew:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 10:45_________________________________________________a nawet nie wiem czy nie było tak że B6 wyszło w 2001 a wersja s-line rok później czyli 2002 :)

I już wiem skąd się wzioł ten brak zęba :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie no świruję...

hehehe , dobre Krolu :polew: :polew: :polew: widzę że mimo pogody tryskasz humorem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie no świruję...

wiem wiem - ale nie mogłem sie powstrzymać i powiedziałem debilowi "kilka pouczających zdań" bo takie kity tam ludziom wciskają że szok - ale z drugiej strony jak ludzie tempaki i sobie dają kit wciskać to trudno[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 11:05_________________________________________________Krolu gdyby przy każdej małej zadymie wywalali mi zęba - to byście ze mną językiem migowym rozmawiali na zlotach :decayed:

Opublikowano

Miron - to ty po to na tą paker hale chodzisz , żeby później gnębić tych "biednych" handlarzy w niedziele ... ?? :gwizdanie: :>

Opublikowano

Miron - to ty po to na tą paker hale chodzisz , żeby później gnębić tych "biednych" handlarzy w niedziele ... ?? :gwizdanie: :>

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam :hi:

W Gliwicach odbędzie sie spotkanie w dziedzinie car-audio tam będzie możliwość posłuchania ciekawych samochodów ,

być może pomoże w przyszłości budowie nagłośnienia w swojej furce i pozyskania informacji itp.

A to link do imprezki

http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=4373

jak by co to tel.504419400

Spotkanie odbędzie sie w tą sobote na lotnisku od godz14-21

na spotkaniu nie obowiązuje nikogo do prezentacji furki ,kto chce to sie pochwali

a napewno dowie sie ciekawych żeczy w tej dziedzinie ,nie jest to spotkanie klubowe ale.............może być całkiem całkiem.

Pozdro gregor_audi

Opublikowano

Witam :hi:

W Gliwicach odbędzie sie spotkanie w dziedzinie car-audio tam będzie możliwość posłuchania ciekawych samochodów ,

być może pomoże w przyszłości budowie nagłośnienia w swojej furce i pozyskania informacji itp.

A to link do imprezki

http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=4373

z chęcią bym odwiedził , ale uczelnia ... :confused4: ciekawe do której potrwa impreza ?

Opublikowano

Plany są długie żeby tylko pogoda dopisywała ale jakaś knajpka czy coś w tym rodzaju jest na miejscu 20-21

Opublikowano

Pozdrowienia dla braci z Gliwic! :> Czasem bywam w Gliwicach, ale niestety nie swoją B5-ką. :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Pozdrowienia dla braci z Gliwic! :> Czasem bywam w Gliwicach, ale niestety nie swoją B5-ką. :disgust:

wpaść do nas możesz zawsze i obojętnie czym :wink4:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 15:18_________________________________________________

:polew: tak - a na rowerku trenuje nogi żeby w sytuacji jak zbiorą się w grupe szybko spierdo....... :polew:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 15:19_________________________________________________bo radzę sobie max z 4os. :decayed:

Opublikowano

miron78

Czasem zostaję na nockę w Gliwicach, ale raczej w środku tygodnia. Najczęściej ze środy na czwartek. :) Oczywiście ma to związek z moją pracą. Na te nocki sprzydałaby się jakaś koleżanka. :wink4:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 16:19_________________________________________________A tak w ogóle to widziałem na mieście kilka klubowych furaczy. :decayed:

Opublikowano

Jakie to furacze widziałeś ? :decayed:

Pogoda do :thumbdown: :thumbdown: Gdzie się spotykamy Arena czy Forum ?

Opublikowano

czester1800

Jakieś 3 tygodnie temu czarną B5-kę z klubową naklejką na tylnej klapie. :wink4:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 17:18_________________________________________________Nadwozie typu sedan. :)

Opublikowano

czester1800

Jakieś 3 tygodnie temu czarną B5-kę z klubową naklejką na tylnej klapie. :wink4:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 17:18_________________________________________________Nadwozie typu sedan. :)

możliwe że moja :decayed:

Dobra radyjko zamontowane lece do was panowie :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Hehehe Somes chyba nie zauważyłeś, że mamy praktycznie identyczne furki poza twoimi czarnymi szybami, więc nie napinaj się że to twoja :tongue4:

Opublikowano

Dobry wieczór :hi:

Dzięki za spocik Panowie :good:

Diman próba radyjka wypadła pozytywnie :gwizdanie:

Konradzed gdzie mnie widziałeś?

Opublikowano

Siemka SoMeS :hi:

właśnie , jak tam dzisiejszy spocik ?? nie zalało was ? był na Arenie , czy pojechaliście do Forum na parking ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.