Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja bym pomyślał kogo najmniej lubimy i wszyscy na niego :kox: :gwizdanie: :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobry Panowie... :hi:

A ja od rana mam o czym myśleć.... dostałem propozycje wyjazdu do Holandii na 2 miesiące... Jutro :blink::mysli:

Opublikowano

Bry Panowie :dziura: nie no mam nadzieje ze mnie oszczedzicie i mnie nie zbiczujecie :bicz2:

Opublikowano

A ja bym pomyślał kogo najmniej lubimy i wszyscy na niego :kox: :gwizdanie: :decayed:

Nie dam wam wszystkim rady... :decayed:

Opublikowano

Dobry Panowie... :hi:

A ja od rana mam o czym myśleć.... dostałem propozycje wyjazdu do Holandii na 2 miesiące... Jutro :blink::mysli:

Somes ja moge jechac ale od Lipca :decayed:

Opublikowano

no ja też miałem jechać później bo szkoła.... ale w sumie udało mi sie przełożyć wyjazd na chorwacje na 27 sierpnia dopiero, a szkołę sobie zawiesze... jak na chwile obecną na 60% procent jadę tylko że tak koło soboty :mysli:

Opublikowano

Siemka

najpierw dobre wiadomości - dostałem kaskę za drzwi od PZU :naughty: mam od dziś weekend :decayed: a w przyszłym tygodniu pracuję tylko 3 dni :> a no i będzie wypłata na koncie :polew:

złe wiadomości - nieznam dobrego lakiernika, niewiem czy się wyrobie na spocik w tym tygodniu:/ no i znów mam na rano:/

a pozatym

SomeS a poco tam jedziesz? na robote?

spalił mi się bezpiecznik od tylej lampy, a tak kombinowałem co się stało, nawet pociągłem zasilanie z drugiej lampki :polew: a tu głupiutki bezpiecznik za 10 groszy :)

Opublikowano

siema Pucek :hi:

Tak jade dorobić coś żeby móc 3 razy w roku na wakacje jeździć :polew:

Ileż można siedzieć w tym Knurowie?

Poza tym żądza przygód mi się włączyła :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: witam panów i z przykroscia musze stwierdzić że moja obecność na jutrzejszym spociku stoi pod wielkim ?
Opublikowano

dlaczego Pelex?

SomeS a ja jakos nigdzie nie jezdze i zyje :tongue4:

Opublikowano

No widzisz Pucek ja mam tak że w jednym miejscu nie potrafię usiedzieć :wink4:

Dziś wieczorem będę już wszystkiego pewny i jeżeli tak to na spociku też się jutro nie pojawię [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 17:30_________________________________________________Z ogólnopolskiego tym samym niestety odpadam

Opublikowano

a tam jedziesz autem??? czy zostaje w knurowie???

bo wiesz, ktoś je musi przepalać :naughty:

Opublikowano

autem autem... :wink4:

tak jak mówię... czekam na info... jeżeli się potwierdzi to jutro od rana mój mechanik je przygotuje na trase :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek bo fuszka mi się szykuje :kox: ale to jeszcze nic pewnego ze zaczne jutro być może że w sobote dopiero :wink4:

Opublikowano

SoMeS - a to w zasadzie na wypoczynek się tam wybierasz na te dwa miechy ?? czy tak jak ktoś wspomniał na zarobek ?? hehe , czy jeszcz inaczej - do amsterdamu na zcerwoną ulicę ?? :tongue4:

Opublikowano

Kris ja obstawiam że to będzie tak, robota/wypoczynek połączony z czerwoną ulicą :polew:

to mamy extra pogodę, ehhh jeszcze tydzień deszczu :(

czyżby znów podziemia? :wink4:

Opublikowano

Witam. Znacie może jakiegoś naprawdę dobrego magika od elektroniki samochodowej w małopolsce bądź na śląsku, który potrafi zrobić to i owo bez śladu ??? Proszę o info na priva

Opublikowano
  • Autor

Jak masz do przeznaczenia 100tyś to jest to interesująca oferta, ale w naszym wypadku trzeba jeszcze trochę dozbierać :> A co zacząłeś się zastanawiać nad kupnem ?

nie - ja tam narazie nic nie kupuje - napewno nie w tej cenie :)[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 21:17_________________________________________________

bez sensu - nie będziemy wszyscy w Ciebie przeca walić :decayed:

Opublikowano

bez sensu - nie będziemy wszyscy w Ciebie przeca walić :decayed:

:baseball: :baseball: :naughty::decayed:

Opublikowano

ale Ty Gureguru lubisz te pały... :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.