Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko jakby nie było nas na arenie to zadzwoń Qwa mać

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tylko jakby nie było nas na arenie to zadzwoń Qwa mać

hehe dobra :P

Opublikowano

Siema ja tez gdzies wpadne na 19 na arene:)

Opublikowano

siemacie spocik spoko ałtek duzo troche ten d4rk dal ciala z tym moim vagowaniem ale zrobi sie nastepnym razem ale moze piterra cos poradzi do przyszlego piatku to na 18'' felgach przyjedzie i pewnie awantem :polew:

Opublikowano

hhehhehh i dojechałem, dałem ciała przy wyjeździe ale cóż, takie dupiate krawężniki robią :polew:

pewnie się zastanawiacie dlaczego tam stałem na awaryjkach :naughty: ta miła kierowniczka w tym golfie tak jak ja straciła by dokładke, taszczyła ją pod autem :polew:

sie zdziwiła :>

spocik jak zawsze baaardzo fajnie, autek dużo, gdyby nie ten "ciołek" tranzitem nie zaparkował to akurat zmieścili byśmy się w jednej linii :decayed:

Opublikowano

dobre z tym ciolkiem krolu ci da jak to przeczyta no to zobaczysz :polew:

Opublikowano

hhehhehh i dojechałem, dałem ciała przy wyjeździe ale cóż, takie dupiate krawężniki robią :polew:

pewnie się zastanawiacie dlaczego tam stałem na awaryjkach :naughty: ta miła kierowniczka w tym golfie tak jak ja straciła by dokładke, taszczyła ją pod autem :polew:

sie zdziwiła :>

spocik jak zawsze baaardzo fajnie, autek dużo, gdyby nie ten "ciołek" tranzitem nie zaparkował to akurat zmieścili byśmy się w jednej linii :decayed:

Tranist nie transit... klubowa fura... chciałem dać naklejkę to wszyscy płakali.. :gwizdanie:

lepiej wpaść tranistem niż wcale :cool1:

Opublikowano

zgadza sie krolu nie daj sie

Opublikowano

hehe ja dopiero bylem po 21 i juz nikogo nie bylo :( ale kogos mijałem na rybnickiej :chytry: :chytry:

za tydzien jest na 100 %

Opublikowano

Hehe Pucek za tego ciołka to już prawie jestem pewny że to Ty na następnym spociku bedziesz w tym dywanie zawinięty na pace w transicie :>

Opublikowano

Hehe Pucek za tego ciołka to już prawie jestem pewny że to Ty na następnym spociku bedziesz w tym dywanie zawinięty na pace w transicie :>

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ojoj widze Pucek ze miejscowke juz masz za tydzien hehehe

Opublikowano

dobre :polew: :polew: :nabijasie:

Opublikowano

Spocik spoko był dziś. Podjeżdżając zdziwiłem się, że aż tyle autek :blink: Ale to dobrze tak powinno być, że co spocik tyle będzie co najmniej.

no i te słynne czerwone ulice mnie ciągną hehe :polew: :>

Czerwone ulice w Eindhoven są dwie, ale małe. Koło jednej są dobre kebaby :decayed:

Jesli chodzi o "red light district" to Amsterdam rulez :> Tam to się można zgubić na tych sprośnych ulicach i uliczkach :)

Opublikowano

:>

a co mi tam, za tydzień mnie raczej nie będzie :decayed:

nie no tranzit dobry wóz, nawet gume spalił :naughty:

M@rk Ty zawsze możesz wtedy jak jest mało ludzi, za tydzień też tak pewnie będzIe, ja odpadam, Miron też, pewnie ktoś jeszcze się znajdzie, dzisiaj miałeś być, było duuużo ludzi i to sama Elyta :cool1:

ooo no właśnie, nawet Gregory był, z tak daleka nie dość że słabym furakiem i nie swoim ale był :)

Opublikowano

no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily :hi:

Opublikowano

no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily :hi:

dokladnie heh jutro wielkie picie na weselu wiec trzeba sie wyspac :) [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:46_________________________________________________fajny zlocik jak zawsze mozna pogadac o Audikach :D za tydzien na 90% tez odpadam M@rk moze mnie mijales ?? tylko niewiem jaka A4 jezdzisz :>

Opublikowano

Dobranoc :hi: no na weselu to trzeba sie dobrze trzymać bo tam z prawie każdym trzeba wypić :wink4:

Opublikowano

A ZA TYDZIEŃ BĘDĄ BROWARY + MOŻE JAKIŚ GRILL :cool1:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:49_________________________________________________Dobranoc :hi:

Opublikowano

no to jak grill i browar ma być to trza się zastanowić :polew:

ciekawy egzemplarz, http://moto.allegro.pl/item654343627_audi_a4_sline.html

widzę lotkę od S4, i niewiem czy te zderzaki to Sline czy z S4, Miro jak Ty to widzisz?

środek w Sline opanowałem, teraz zewnątrz trzeba się dowiedzieć co i jak powinno być :tongue4:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 23:02_________________________________________________takie sobie Diman spraw :notworthy: :notworthy: :notworthy:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8513512

:kox: :kox: :kox: mega wypas!!! nawet bym z A5 zrezygnował :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.