Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa :)

Dzięki :good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no pany kaska na ogólnopolski poszla takze jedziemy sie pobawic cza sie jeszcze zaopatrzyc w jakis browarek i bedzie git

a co z tym piatkiem robimy tego grila czy jak bedzie

Opublikowano

mój przyjazd w piątek stoi pod dużym znakiem zapytania...

cóż, te remonty:/

no i kompletny brak czasu na forum, ehhh

spamowicze :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

diman wyślij mi na PW Twój tel. bo nie mam

Opublikowano

no panowie czytaliscie ten poscik z tym wyjazdem ekipa z poznania na pile niezly pomysl cza to obgadac na spociku i pojechac razem bedzie niezla ekipa oczywiscie temat sie tyczy ogolnopolskiego

Opublikowano

Panowie, miałby ktoś tą naklejke dla mnie ?? a bym se szczelił na klape :evil:

PS. to chyba z Piterrą gadałem , że ma jakieś super wiertła do metalu , także też bym prosił jak da rade przywieźć na piątek :notworthy:

Opublikowano

co do wiertel to musza obejzec :cool1:

siema siema, wpadaj na spota w piątek :hi: i jakbyś miał wiertła to bym poprosił :notworthy:
Opublikowano

Witam!

piterra no a cos ty myslal nawet szachy to gra dla twardzieli :przebiegly:

tylko że jak ja gram w szachy to na szachownicy zamiast szachów stoją piwa :tongue4::decayed::kox: :kox: :kox:

umnie jest troszeczke inaczej zawsze jest wodeczka i zbity pije

To ty chyba grasz w warcaby :> Bo ja zawsze w szachach staram się doprowadzić do szach-mata, a nie zbijać jak najwięcej pionków :gwizdanie:

jak masz dobrego rywala to bez zbijania nie zrobisz szach-mat , chyba masz slabych przeciwnikow do tej gry i do picia :evil:

Opublikowano

no panowie czytaliscie ten poscik z tym wyjazdem ekipa z poznania na pile niezly pomysl cza to obgadac na spociku i pojechac razem bedzie niezla ekipa oczywiscie temat sie tyczy ogolnopolskiego

diman mi tez sie wydaje że byłoby fajnie wyjechać razem z Gliwic no i pozniej z całą ekipą ruszyć z Poznania, trzeba to dogadać, tylko nie wiem ja Miron i Gregory??

Opublikowano
  • Autor

jak znam życie to do wyjazdu jeszcze z 5 razy im się to wspólne zbieranie pozmienia więc narazie nie macie co ustalać bo godziny i tak im się pewnie pozmieniają - a ja na 80% pojadę w czwartek ale konkretnie będziemy gadać tydzień przed zlotem

Opublikowano

witam bezrobocie :hi:

Opublikowano
  • Autor

witam bezrobocie :hi:

:decayed::hi:

Opublikowano
:hi: z rańca
Opublikowano
  • Autor

Madas Ty nam tu postów nie nabijaj bo Poznań będzie miał do Ciebie pretensje, że się przyczyniłeś do przegonienia Poznańskich przez Glwickie w ilości stron :>

Opublikowano

nie będą mieli .... zapomniałeś że ja tam rządzę :evil:

Opublikowano

Zostaw go może z Poznańskich poleciał bo za bardzo tam spamował i teraz szuka miejsca gdzie by tu przysiąść :decayed:

Opublikowano

Zostaw go może z Poznańskich poleciał bo za bardzo tam spamował i teraz szuka miejsca gdzie by tu przysiąść :decayed:

co Ty ... tam beze mnie żyć nie mogą .... wleć czasem to sam się przekonasz ....mam umowy i takie tam ..... (8 tys netto mies)........ no i co tam chłopaki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

co Ty ... tam beze mnie żyć nie mogą .... wleć czasem to sam się przekonasz ....mam umowy i takie tam ..... (8 tys netto mies)........ no i co tam chłopaki :gwizdanie:

no to nieźle - to masz jeszcze 300żł więcej niż ja :polew:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:15_________________________________________________tyle że mi jeszcze fure tankują :)

Opublikowano

ja też mam zwrot kosztów poza pensją ... no i diety na hotele i jedzenie .... :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.