Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko majki jak bede mogl pomoc to pomoge nie ma sprawy a lampy po urlopie sie kupi

krolu jutro bede sie widzial ze szwagrem i rozejrze sie co tam by mial dla mnie takze szykuj kaske na fele moze je zalozymy na spocie jakims i sie zobaczy jak bedzie wygladac twoja furka na tych felach

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to królu ja bym do takich felg założył same sprężynki obniżające, bo co z tego że będziesz miał ładne 17'' jak auto będzie stało wysoko jak koza :decayed:

noo noo przybywa NAS :naughty:

Opublikowano

P6120009%20(2).jpg

:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2009, 09:39_________________________________________________Widać, że dokładane, ale fotka z komórki była tak niskiej jakości, że nie dało się nic więcej uzyskać :wallbash:

Opublikowano

Witam! :hi:

A ja w czwartek pracowałem :confused4: Pracy mam teraz bardzo dużo, a ktoś tam mówił że kryzys jest :cool1:

Pomijając to, że miałem ten czw. zapłacony x3 to i tak wolałbym odpoczywać no i się na spocika przejechać do was, no ale takie życie jak się pali to trzeba robić. Guru dzięki za fona :wink4:

Moje wozidło jedzie w poniedziałek do warsztatu i będzie naprawiane. Do urodzin powinien być gotowy i lśnić jak nigdy bo wpadł mi do głowy pomysł, że skoro już będzie w kabinie lakierniczej to może by całe autko malnąć, bo stan lakieru to jest kiepski i porysowany to mam praktycznie każdy element teraz. Tu ryska tak zadrapanie, tam jakiś odprysk, a tak będzie 100% nowy lakier. Co myślicie??

a ciekawe jak SoMeS dojechał tym swoim REZOWOZEM do tej Wiatrakolandii albo jak kto woli tulipanowni :decayed: :decayed:

Za niedługo będzie chyba wracał bo coś mnie słuchy doszły, że palenie mają tam zlikwidować :>

ale za to Krolowi pasek wymieniłem

i to na odległość :tongue4: :tongue4:

Ty to masz zasięg :naughty:

Opublikowano

Witam panowie :hi:

Krolu z tym rozmiarem to chyba przesadziłęś wygląda jakbyś tam 19 włożył :naughty:

Opublikowano

Jak odepnę tą kostkę (złączkę) z przepływomierza to będzie tak jak by on nie działał i wtedy zobaczę różnicę ?? I pytanie czy tak mogę zrobić, czy się nic nie pop....... ???

Opublikowano

no Krolu, felgi koksik , ale bardzo popularny wzór jednak , tak jak czestesomesowe MAMy :P

a ja sobie zrobiłem wczoraj logi i mi wyszło , że przepływka jest w idealnym stanie :wallbash: turbo pompuje idealnie , nawet mam kąt wtrysku idealny i dawki , ogólnie mam wszystko idealne :kox: czyli zdrowa 110ka , nic tylko jechać stroić :D już jestem umówiony na 18tego :hi:

a w piątek możemy jechać na strefe :evil:

Opublikowano

Keżor pochwal się gdzie robiłeś logi i z kim ? Też bym musiał logi zrobić, bo autko słabnie w oczach... za nie długo nie osiągnę 130 km/h na autostradzie...

I tym razem się przesiądę na transita bo da się nim szybciej jeździć...

Opublikowano

no mam lapka , i wczoraj w nocy robiłem z kumplem na kościuszki w katowicach, wyszło idealnie, także możemy zrobić kiedyć u Ciebie , koleś sie zna to mnie odrazu poduczył i już mniejwięcej wiem jak czytać logi :evil:

Opublikowano

@keżor: jak możesz to dograj termin ja się stawię :)

Panowie "nasze" TDi-ki ruszyły - 24h mam nadzieje, że wygrają z żabojadami...

Opublikowano

witojcie :hi: krolu no stary zaladowales tam rozmiar 19' czy co moje maja tylko 225/45/17' ale wyglada niezle

a ja ide ogladac sie za nowymi felami ale juz w rozmiarze 235/40/18' zobaczymy czym szwagier dysponuje

Opublikowano

krolu jak chcesz to mozemy zrobic logi na najblizszym spocie na innych forach sa bardzo rozbudowane działy o logowaniu tdi, poczytam i sie zrobi...

Keżor a ten twoj kumpel zna sie tez na 1.8t?

Opublikowano

@diman: spokojnie ja się dopiero przymierzam do felg :embarrassed:

@ d4rk: bardzo chętnie :) też się trochę przygotuje :)

Opublikowano

ten koleś robi programy także coś tam umie :) sam ma 2.5tdi i 2.7BT także chyba na 1.8T też sie będzie znał, a jak nie to wrzucasz na forum i Ci wszystko powiedzą :hi:

Opublikowano

kto miał ten katalog DEPO?

dawać dawać bo szukam i nic

Opublikowano

dzięki królu, taki właśnie katalog spotkałem już na necie i niestety nie znalazłem w nim to co szukam :tongue4:

Opublikowano

Witam :hi:

Piękny dzień się zrobił , a ja w robocie do 21 , jak miałem wolne to padało :disgust:

Pytanie - czy wiecie gdzie od ręki i za rozsądną cenę mogę kupić wkład lusterka - lusterko lewe od kierowcy ?? bo dziś rano wsiadam do auta i lipa , ktoś w nocy zajebał , naszczęscie nie jest uszkodzona ani nic , więc potrzebuję sam wkład. chciałem na szybko w norauto - ale tam dopiero za tydzien by mogli mieć :gwizdanie:

Pozdrawiam

Opublikowano

a co tu dzisiaj tak cicho? Dobil 400 stron i cisza :tongue4:

Opublikowano

nooo piwo było i teraz cisza :polew:

wyrezałem nowe halogeny, zobaczycie na spociku, o ile będę w tym tygodniu :wink4:

no a tak pozatym to wkońcu się zrobiło wmiare ciepło :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.