Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tu macie myśl miesiąca

"Życie jest jak bumerang. Wydajesz pieniądze na lewo i prawo, a 10tego do Ciebie wracają."

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemanko

[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 23:41_________________________________________________spadam spać bo jutro o 4:00 wstaję

:hi:

Opublikowano
  • Autor

do jutra - ja też zmykam :hi:

Opublikowano

Dobra ja też zmykam bo późno już to dobranoc wszystkim :hi:

Opublikowano

Guru miales chyba zadzwonic do mnie :thumbdown:

Opublikowano
Opublikowano

Dobry dzień :hi:

Miłego dnia :)

Opublikowano

Dobry wszystkim :hi:

Czester powiedziałem że sprawdzę ale nie że zadzwonię jeszcze wieczorkiem :) Najlepiej jak byśmy się spotkali i to razem sprawdzili :good: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 09:08_________________________________________________No to sobie ze wszystkimi pogadałem :kox::polew:

Spadam na kursik "po sklepowy" do wieczorka :hi:

Opublikowano

:siema: Pany z rana

i potwierdza się znane wsyztskim fatum - wczoraj , piekna pogoda , ponad 30 stopni , umyłem furacza - pełna opcja , wew + zew + wosk itp itd , po 2 h taka ulewa , że mogłbym niemieć wycieraczek wogóle i tak nic nie pomagały :wallbash:

miron - widzę że wszyscy tutaj max podjarani twoim nowym nabytkiem , hehe , śmiem napisać , że chyba bardziej niż ty sam :decayed:

dobrze dobrze , może o browarach zapomnicie :gwizdanie: hehehe

Opublikowano

Już 2 dni temu je z tata oglądaliśmy.....tylko cena troche za niska jak za 18" :gwizdanie:

Opublikowano

noo nooo Miron, jak to poczytałem to jedynie moge sobie wyobrazić ten wypas!

ja liczyłem że to będzie ten fajny niebieski, a tu czarny - oj teraz to będziesz czyścił :naughty:

ja już nic więcej nie myśle, bo spać nie mogę :tongue4:

aaa no i Mirek mam nadzieję że chociaż na tylnim siedzeniu dasz posiedzieć :kox:

to czyść czyść i przybywaj w piątek, a to może spota na 17.00 ??? :polew:

jednak co Prezes to Prezes, przynajmniej ma NAS kto godnie reprezentować :decayed:

Opublikowano

witam serdecznie :hi:

Opublikowano
  • Autor

może kolesiowi chodziło o cene za sztukę ale tego nie dopisał :)[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:10_________________________________________________jak dam radę to wieczorkiem wkleje na szybciora z 2-3 foteczki :wink4: - tak narazie - jak wygląda zaraz po przywiezieniu, zanim ją doprowadzę do odpowiedniego stanu :)[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:14_________________________________________________Dzisiej już się umówiłem do mechanika - oleje cza wymienić i klocki przód - bo już ich praktycznie niema, nawet mi mój magik ( mechanik ) zasugerował żebym nie śmigał nim zabardzo żeby tarcz nie niszczyć - ale pod Arene się chyba delikatnie dokulam :)[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:16_________________________________________________ale z jazdą testową będziecie musieli trochę poczekać :)

Opublikowano

co tam słychac?

:wink4:

Dzięki w porządku tylko ten zaduch :kox:

może kolesiowi chodziło o cene za sztukę ale tego nie dopisał :)[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:10_________________________________________________jak dam radę to wieczorkiem wkleje na szybciora z 2-3 foteczki :wink4: - tak narazie - jak wygląda zaraz po przywiezieniu, zanim ją doprowadzę do odpowiedniego stanu :)[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:14_________________________________________________Dzisiej już się umówiłem do mechanika - oleje cza wymienić i klocki przód - bo już ich praktycznie niema, nawet mi mój magik ( mechanik ) zasugerował żebym nie śmigał nim zabardzo żeby tarcz nie niszczyć - ale pod Arene się chyba delikatnie dokulam :)[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 13:16_________________________________________________ale z jazdą testową będziecie musieli trochę poczekać :)

Dobra Mironku zaczne wcześniej chamować a nie przed samą ścianą :polew:

Opublikowano

Miron a rozrząd ???

U mnie pod biurem stoi A8 na przepieknych 20' felach zrobiłem foty... miód....

Opublikowano
  • Autor

Miron a rozrząd ???

U mnie pod biurem stoi A8 na przepieknych 20' felach zrobiłem foty... miód....

w 3.0tdi niema rozrządu to i niema co wymieniać :wink4:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 14:22_________________________________________________

co tam słychac?

:wink4:

Dzięki w porządku tylko ten zaduch :kox:

Dobra Mironku zaczne wcześniej chamować a nie przed samą ścianą :polew:

:polew:

Opublikowano

w 3.0tdi niema rozrządu to i niema co wymieniać :wink4

jest :cool1: pasek na pompe comon rail :cool1: wymienia się go bodajże po 120 tys

Opublikowano
  • Autor

:polew:ze mnie ten śmiech? :angry:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 14:30_________________________________________________ ;(

proszę Cię - czy ktoś tu o Tobie coś pisze........... ( złego w dodatku )[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 14:57_________________________________________________

w 3.0tdi niema rozrządu to i niema co wymieniać :wink4

jest :cool1: pasek na pompe comon rail :cool1: wymienia się go bodajże po 120 tys

ale to zupełnie coś innego - no i do 120 tyś km mam jeszcze 2 lata śmigania :)

Opublikowano

Miron dzisiaj bede o normalne porze w domu to zadzwonie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.