Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednym słowem murzyn chce nam dorównać...

ale to nie temat na takie głupoty, tutaj poważne sprawy się załatwia, organizuje i wogule...

napaliłem się na eSsss 4 :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o kur... nawet ja nie zauważyłem że zmienili końcówke :polew: a widzieliście ich "karbon" na stronce :polew: :polew: :polew:

takie A4-klub.pl made in china :polew: :polew: :polew:

ahahaha ale tandeta..... jak by ukośne paski w paincie ... :polew: :polew: :polew: :polew:

syf.jpg[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 09:12_________________________________________________

jednym słowem murzyn chce nam dorównać...

ale to nie temat na takie głupoty, tutaj poważne sprawy się załatwia, organizuje i wogule...

napaliłem się na eSsss 4 :decayed:

S4 hmmm :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 09:13_________________________________________________760 zł z rozrząd + pseudo naprawa tej skrzyni i łatanie kabli po pękniętym pasku alternatora :)

Może dziś skoczę jeszcze po przepływkę do Kobióru :D

Opublikowano
  • Autor

Pucek Ty zaś na S4 się napaliłeś - po 2 nawet drobnych naprawach będziesz sprzedawał i to w zabójczym tempie :wink4:

Opublikowano

Zaraz mi się przypomina moja historia z audiczką która okazała się winą mechaników a nie samego auta jak to porobiłem to do dziś jeżdżę bez usterki i nie narzekam :naughty: a nie wiele brakowało i zmienił bym furę na jakieś inne niemieckie padło :polew:

Pelex ty masz starszą generację turbo gnojka, tam praktycznie nie ma się co popsuć, bo jest bardzo mało osprzętu przy silniku + bardzo prosta konstrukcja i zasada działania, a większość awarii wynika z tego, że zawiódł czynnik ludzki. Przez to Diesle robią dużo kilometrów i uchodzą na mało awaryjne.

W Benzynce to ci innego, bo czujniki, sensory, cewki, świece, kupa elektroniki silnika itd.. .

Pucek kupuj S4 to będziemy silnik doprowadzać do stanu świetności ;)

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 11:48_________________________________________________Krolu i jednak to nie skrzynia

czyli potwierdziły się moje przypuszczenia

Po prostu mechanikowi nie chciało się rozkopywać auta

a poza tym to za wymianę skrzyni bierze się więcej niż za dokręcenie śrubki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ale cieszymy się razem z Tobą że zostało Ci 800PLN w kieszeni :decayed: :decayed:

Opublikowano

Witam :hi:

niestety ku.. , w piątek muszę przyjść na 16 do roboty ;( ;( :wallbash: :wallbash: tym samym na kolejnym spocie mnie nie będzie , już mam tego dość , tak się cieszyłem że wkońcu zawitam :confused4:

za tydzień to już jestem bank - urlop 2 tygodnie , nic mnie już nie powstrzyma od pojawienia się

Opublikowano

Witam, jedzie ktoś ze mną po przpływke do kobióru, za tychami??? :naughty:

Opublikowano

Krolu czekaj jedziemy wszyscy z Tobą zrobimy grupowy zakup przepływki :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Krolu czekaj jedziemy wszyscy z Tobą zrobimy grupowy zakup przepływki :polew: :polew: :polew:

nigdzie jej nie ma ... :(

Opublikowano

piterra gdzie to gnałeś po 19 wczoraj na Gliwice tą czerwoną "strzałą" ??

Opublikowano

:bry:

no to widzę że piwek nie będzie w piątek, no bo spamowicze się nie popisują :naughty:

S4 mnie rajcuje, ale to było by auto tylko na weekend :kox:

wiem jedno, jeśli kupie diesla to minimum 150 kucy musi mieć, nie ważne czy po programie czy w serii, a jak kupie PB to musi być gaz, ale wtedy autko minimum 200 kucyków :>

tak w ogóle to w następnym musi być klima, kubełki, 18'' i mile widziane quattro, aaa i najlepiej avant :rolleyes:

chyba nie mam zbyt wielkich wymagań? :naughty:

wiem jedno, B5 nie kupię bo jest za stare, leon ma znaczek seata, A3 jest na jednym wahaczu, vw nie biorę pod uwagę, a następnym autem muszę jeździć 3 lata :wink4:

Mirek i jaki jest efekt po założeniu kółek? pysk się śmieje czy nie zrobiły na Tobie wrażenia? będziesz w piątek?

Królu, nie szalej bo mnie objedziesz... :decayed:

Opublikowano

:bry:

no to widzę że piwek nie będzie w piątek, no bo spamowicze się nie popisują :naughty:

S4 mnie rajcuje, ale to było by auto tylko na weekend :kox:

wiem jedno, jeśli kupie diesla to minimum 150 kucy musi mieć, nie ważne czy po programie czy w serii, a jak kupie PB to musi być gaz, ale wtedy autko minimum 200 kucyków :>

tak w ogóle to w następnym musi być klima, kubełki, 18'' i mile widziane quattro, aaa i najlepiej avant :rolleyes:

chyba nie mam zbyt wielkich wymagań? :naughty:

wiem jedno, B5 nie kupię bo jest za stare, leon ma znaczek seata, A3 jest na jednym wahaczu, vw nie biorę pod uwagę, a następnym autem muszę jeździć 3 lata :wink4:

Mirek i jaki jest efekt po założeniu kółek? pysk się śmieje czy nie zrobiły na Tobie wrażenia? będziesz w piątek?

Królu, nie szalej bo mnie objedziesz... :decayed:

Pucek to chyba musisz celować w 2,5 tdi b5... ale wiesz co je boli :( wiec może lepiej to co ma rudi? 116 koni pompowtrysk + graty... Moj senior to ma w passacie, dynamika super tylko jest dużo głośniejszy niż moj, ale to podobno wada tego silnia...

A o benzynce się nie wypowiem bo nie mam doświadczenia..

A co do mojej fury, to jest w pełni zadowolony... co prawda problem sprzęgła nadal jest (wiem ze czeka mnie robota w przyszłości) ale jeszcze tylko przeplywka i jazda :D na razie b6 odeszło w zapomnienie ale jakoś nie żałuję :) [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 16:29_________________________________________________Muszę tylko zagadać do naszych ekspertów vagowaczy - bo chciałbym w piątek teraz logi dynamiczne zrobić - co wy na to ??

Opublikowano

B5 jest już stare, a polifta to mam prawie że teraz :wink4:

Opublikowano

B5 jest już stare, a polifta to mam prawie że teraz :wink4:

Więc celujesz w b6?

Opublikowano

baaa :decayed:

Opublikowano

pucek znowu auto kupujesz :tongue4:

lepiej se załóż klime i tyle np tak jak ten gość :decayed:

010gwp.jpg

Opublikowano

nie no jeszcze nie kupuję...

wkońcu wiem co kupię :naughty:

a tak wogule to ta fotka mi nie śmiga :gwizdanie:

Opublikowano

a tak jak już przy temacie , ktoś się orientuje ile może kosztować założenie klimy do B5 ?? orientacyjnie , ze 2,5k ?

Opublikowano

3000 zł, tyle dał jeden koleś na forum...

no dalej nie widzę :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.