Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a potem kozaczy że audi mu się nie psuje :decayed:

a ile razy zmieniłeś olej w tym czasie?

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a właśnie, Landryn ile Ty tym glutem robisz w ogóle kilometrów miesięcznie?

bo jakoś nic nie mówisz że coś Ci się zepsuło, aż dziwne

3 km ... miesięcznie na spoty, spod Leroy Merlina na miejsce spotkań, dziś jak sam mówił, jeździł Micrą...

Ty Krolu to znasz w końcu tą bajkę o wężu ........... :tongue4:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 23:35_________________________________________________Olej wymieniałem raz ale kilka razy robiłem dolewki jak uciekał także można powiedzieć że już 2 razy :wink4:

Opublikowano

Ponad 2 lata

Opublikowano

buhahhah powiedzmy że 2 razy, to nie źle...ja trzeci raz jakiś miesiąc temu wymieniłem :naughty:

Opublikowano

bo ja tak szczerze Wam napiszę że od zawsze podoba mi się jeździć dieslem, w ogóle ten jego odgłos mi się podoba, no i to że tanio i dużo się jeździ, ale niestety w dieslach nie ma Q a na tym mi zależy

Opublikowano

bo ja tak szczerze Wam napiszę że od zawsze podoba mi się jeździć dieslem, w ogóle ten jego odgłos mi się podoba, no i to że tanio i dużo się jeździ, ale niestety w dieslach nie ma Q a na tym mi zależy

:slina::blink::shocked:

Ps. Jest Q tylko trudno znaleźć :)

Opublikowano

taaa sam szukałem Q bo FWD to porażka niestety :/

jechałem dziś ikarusem i tyle zapachów ile dane mi było poczuć to nikomu nie życze.. już wolałbym jeździć Audi bez turbiny.. ;)

Opublikowano

noo a mi się właśnie ten odgłos podoba, nie wiem dlaczego ale rozsądek mi mówi żeby dać se siana z gazem ale z drugiej strony jak sobie przypomne tą przejażdżke z Gregorym to nie chcę nic innego

a moje obawy są tylko dlatego że nie wiem czy odważy się ktoś odkupić auto z gazem, bo ja osobiście nie kupię auta z gazem :gwizdanie:

Opublikowano

wiesz jest taka zasada że "gaz to zło - mówią Ci którzy go nie mieli"

jakby nie fakt że chciałem spróbować diesla to pewnie bym benzyne z gazem kupił :)

ważne jest żeby instalacja była dobrze dobrana do auta i dobrze zestrojona..

Opublikowano

o instalacje to ja się nie martwię, mamy na spocikach magika od gazu :notworthy:

tylko że ja mam zamiar celować w 250 kucy :kox: a jak mnie najdzie to więcej :decayed:

no i na gazie :naughty:

Opublikowano

heh to Ty podtlenek se wsadź od razu ;)

ale fakt apetyt rośnie w miare jedzenia.. ja cieszyłem sie jak dziecko z tych 110 KM a wystarczył jeden spot w katosach żeby mnie wyleczyć ;)

Opublikowano

a co Gregory Cie przewiózł? :decayed:

Opublikowano

nie Keżor jechał przede mną, wcisnął gaz i tyle go widziałem.. ;(

to był wystarczjący znak że 110KM to mało.. tyle tylko że te FWD nie daje żadnej frajdy z jazdy w zakrętach. Bo co z tego że moge szybciej przez ten zakręt przejechać skoro bokiem nie da rady. :/

Rudi jak gaz Ci skrzynie rozwalił?? bo jakkolwiek bym sobie tego nie wyobrażał to związku nie widze :blink:

Opublikowano

noo to widocznie montażyści dali ciała

Rudi, a ile daliście za tego srebrzaka???

bokiem? to na ręcznym

ja to właśnie chce uniknąć jazdy bokiem, bo w tamtej zimie laska narobiła mi szkód :(

dlatego celuję w Q, łatwo się nie poddam, chociaż mnie jazda bokiem rajcuje :kox:

Opublikowano

Pucek, chcesz taką moc??? to kup S od razu... po co 1,8T za 20k i 10k zł w moc... i bedzie Q...

Opublikowano

ale wiesz jazda na ręcznym to nie to samo co strzał ze sprzęgła i kontrola gazem.. :no:

dlatego właśnie chciałem Q jednak dzwon Poldem przyspieszył mi nieco zakup.

Opublikowano

kawał fury :good:

Opublikowano

dlatego celuję w Q, łatwo się nie poddam, chociaż mnie jazda bokiem rajcuje :kox:

Pucek zaufaj mi że w zimę (a nawet w lato jak jest mokro na drodze) nie ma najmniejszego problemu żeby bokiem polecieć tylko trzeba wyczuć co i jak bo oczywiście trzeba się bardziej przyłożyć no i nie ukrywam że auto bardziej w d*pę dostaję :)

Opublikowano

a Ty królu nie wiesz że gdzie nie jedziesz z S do naprawy, tam cenią sobie raz drożej za wszystko?

no i do S nie założe gazu

a tak, kupuje polifta do 24 tyś zł, wrzucam gaz za 3500 zł, wrzucam alu za 2500 zł, gwint za 1200 zł i na tym wygląd się kończy, rozrząd, oleje, płyny, zamkne się w 33 tyś zł, mam potem do dyspozycji 8 tyś zł na mody :wink4:

ja wiem że mody to droga impreza

Opublikowano

środek beznadziejny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.