Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dopisz jeszcze do listy

umiejętnoś obsługi forum :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale w jakichś rozsądnych granicach

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 16:14_________________________________________________http://halbot.haluze.sk/?id=5079

nie wyhamował, albo miał takie hamulce jak Krolu z tyłu w swoim wozidle

a tu w 100% ekologiczny napęd http://halbot.haluze.sk/?id=5079

wkleiłeś dwa razy to samo , ale kurdwa swoją drogą mógłbyś pisać że wklejasz coś mocniejszego , nie lubie oglądać motocyklistów przy obiedzie :gwizdanie:

to masz tu małego rodzinnego grila http://halbot.haluze.sk/?id=5080[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 16:31_________________________________________________a tamto już poprawiłem
Opublikowano

ale ten grill jest słaby

jakby ktoś miał ochotę pooglądać foty z wypadków to mogę przesłać mały pakiet[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 16:34_________________________________________________Keżor może piwo do obiadu http://halbot.haluze.sk/?id=5081 :polew: :polew: :polew: :polew:

czy już się obrzygałeś

Opublikowano

i jeszcze kutfa na obiad golonko , oby nie z tego motocyklisty :kwasny: a innych linków nie zamierzam otwierać :decayed:

Opublikowano

i jeszcze kutfa na obiad golonko , oby nie z tego motocyklisty :kwasny: a innych linków nie zamierzam otwierać :decayed:

nie bądź miękki

Rudi nie działa mi ten link :mysli:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 16:41_________________________________________________Keżor już się obrzygał

Opublikowano

podupiło was z tymi linkami, nic tylko sie cieszyć, że ludzi giną , gratuluje k**wa poczucia humoru ... :kwasny:

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 16:50_________________________________________________ma ktoś pożyczyć jakąś małą precyzyjną lutownice ?? :cool1:

Opublikowano

podupiło was z tymi linkami, nic tylko sie cieszyć, że ludzi giną , gratuluje ku***a poczucia humoru ... :kwasny:

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 16:50_________________________________________________ma ktoś pożyczyć jakąś małą precyzyjną lutownice ?? :cool1:

jak precyzyjną??

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 16:55_________________________________________________i nie wargol mi się tutaj :evil:

Opublikowano

i znow tutaj jestem :>

dzieki Keżor :notworthy::good:

sory za OT

Opublikowano

i znow tutaj jestem :>

Tzn gdzie bo nie łapię :mysli:

sory za OT

W tym temacie nie można zrobić OT :gwizdanie: :decayed:

No sorry Guregoru ale mnie właśnie chodziło o to aby wyglądało że krzyczę. I mówiąc "DZIĘKI" z wielkiej litery to właśnie miało onaczać krzyk , także mówię z góry ,że jeśli będę miała krzyczeć uprzedzę, żeby nie było. A propo to można na forum wyszukać wiele takich słów z dużej litery i jest ok. [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 14:21_________________________________________________nie ma MIĘKKIEJ GRY Pucek to już przechodzi ludzkie pojęcie-właśnie napisał Piterra na stronie 702 -

Pozatym nawet sam Król Ciętej Riposty używa wielkich liter, także co się mnie czepiasz Guregoru?

Dlaczego czepiam się Ciebie a nie innych :mysli: bo inni używają dużych liter raz na miesiąc (no może Piterra częściej :polew:) a Ty średnio w co drugim poście (i nie chodzi tutaj o pisanie z dużej litery tylko całe wyrazy dużymi literami) a po drugie już kilka osób Ci pisało żebyś nie używała tak często dużych liter. Z drugiej strony od zawsze uczestniczyłem w różnych forach czy czatach i zawsze stosowałem się do ogólnie przyjętych zasad i strasznie mnie to drażni jak ktoś to nagminnie łamie.

I mówiąc "DZIĘKI" z wielkiej litery to właśnie miało onaczać krzyk , także mówię z góry ,że jeśli będę miała krzyczeć uprzedzę, żeby nie było.

Tzn że co :kox: bo ja dalej nie łapie jaki w tym sens :kox: nigdy mi się nie zdarzyło (tak na żywo) dziękować komuś krzycząc do niego "dzięki" no ale może to ze mną jest coś nie tak i tak się robi :przebiegly:

I nie odbieraj tego tak jak bym miał do ciebie jakieś wielkie ale (przecież nie używam wielkich liter) tylko po prostu napisałem co robisz źle :)

Ps. Innych się "nie czepiasz" że wytykają Ci błędy ortograficzne :tongue4::decayed:

Opublikowano

nie ma sensu rozpisywać się o tych "DUŻYCH LITERACH"

tylko trzeba wytłumaczyć kiedy je się stosuje

Wyraz napisany dużymi literami oznacza KRZYK

tak jak Landryn napisał

a jeśli chcemy jakoś szczególnie podziękować np.: emotki albo literki w innym kolorku, lub inną czcionką, itd. itp.

Uważam tą kwestię za zamkniętą, i liczę na dostosowanie się

i zachęcam Piszę poprawnie po polsku do kliknięcia na czerwone literki[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 19:29_________________________________________________ :kox:Czerwone jest piękne a z Czarną maską zajebiaszcze

Opublikowano

Czerwone jest piękne a z Czarną maską zajebiaszcze

:polew: :polew: :good:

Klub ełłłuuuu (a raczej teraz a4-"C"lub.pl) spotuje się dziś pod M1 :kox: i nie tylko oni bo audice to były różne od A3 po TT

Opublikowano

Mam już zastępczą przetwornice więc dzięki panowie za zainteresowanie zwłaszcza podziękowania dla Keżora i D4rk odezwaliście sie niemal natychmiast :notworthy:

Założyłem dziś tą przetwornice ale wydaje mi sie że najlepiej założyć dwie takie same bo okazuje sie że palniki maja różny odcień i to właśnie z winy przetwornic ponieważ palniki są z jednej firmy.

A ha i założyłem wasze lampki Rudi ( nieźle było zapuszczone :wink4:) ale jeżeli chodzi o światło jakie mam teraz a miałem na starych TYCach to jakieś trzy razy lepsze co najmniej :good:

Opublikowano

i po robocie, specjalnie na jutro dla Króla wziąłem sobie urlop, żeby skopać mu dupsko na strefie :decayed:

a tak na poważnie to muszę porobić conieco przy aucie, bo w niedzielę giełda

no i tak w ogóle to zauważyłem że ludzie nie chcą kupować benzynek, diesle idą jak szalone, dlatego też nie boje sę o tamte z radomia, zresztą jak widzę, to nieźle jest styrana

coś mi się wydaje że będzie wycieczka do DE :disgust:

Opublikowano

i po robocie, specjalnie na jutro dla Króla wziąłem sobie urlop, żeby skopać mu dupsko na strefie :decayed:

a tak na poważnie to muszę porobić conieco przy aucie, bo w niedzielę giełda

no i tak w ogóle to zauważyłem że ludzie nie chcą kupować benzynek, diesle idą jak szalone, dlatego też nie boje sę o tamte z radomia, zresztą jak widzę, to nieźle jest styrana

coś mi się wydaje że będzie wycieczka do DE :disgust:

Pojadę specjalnie 10 km w drugą stronę bo tam leją V-powera dla TDi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A tak poważnie to chyba jutro nie dam rady się ścigać brak hamulców z tyłu mnie trochę martwi...

Opublikowano

Guru był dziś na spocie eu, przyjechała ekipa z PL w koszulkach to się zmył... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

trochę tu nudno więc trzeba było komuś wykręcić aferę :evil:

Opublikowano

A tak poważnie to chyba jutro nie dam rady się ścigać brak hamulców z tyłu mnie trochę martwi...

wytłumaczenie musi być :polew:

nie no choćbym był szybszy to co z tego? :naughty: luuzik :good:

kurde na mobilach są fajne sztuki :shocked: ale za 30 tyś zł! ludzie za tyle kupują B6 teraz :kwasny:

Opublikowano

Guregoru Ty też robisz błędy wiec się do mnie nie dopier....j :evil:

Gdzie :mysli:

a jak masz zły humorek to czep sie kogo innego (i bez urazy żeby nie było)

To nie od humoru zależy :tongue4: Przeczytaj dokładnie to co napisałem :kwasny:

pozatym wiesz że Cie lubie i jakoś nie wytykam Ci każdego zle napisanego słowa, a wierz mi że to tylko przez szacunek że jestem w klubie za krótko.

To dlatego że żadnego nie znajdziesz :tongue4::decayed:

A teraz koniec i mam nadzieje ze zgoda ok ? Guru :drinks: ?

A kiedy była niezgoda :mysli::good:

Ps. Innych się "nie czepiasz" że wytykają Ci błędy ortograficzne

Ciebie najbardziej lubie hahaa :decayed: hahaha i najlepiej sie pisze z Tobą. :evil:

:cool1:

Pojadę specjalnie 10 km w drugą stronę bo tam leją V-powera dla TDi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Krolu a po co Ci hamulce :good: Ty masz jechać po prostej a nie o hamowanie się martwić :decayed:

Opublikowano

Guru koniec spokój już ok . Poprawię się ok? :naughty:

obstawiam że masz marne szanse na koniec :decayed:

Opublikowano

Guru...ja lasce nie odpuszczam :naughty:

Opublikowano

no co nie wierzysz? Guru_[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 22:22_________________________________________________

obstawiam że masz marne szanse na koniec :decayed:

hehe a to cczemu

Guru...ja lasce nie odpuszczam :naughty:

E no przecież bić się z nią nie będę a swoje już powiedziałem (napisałem) :wink4:

Zobaczymy :naughty: będę śledził temat na bieżąco :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.