Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

N I E :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 00:49_________________________________________________Pucek ale zobaczysz co to znaczy poszaleć z Q choć pod areną i tak się nie da na 100% pojechać bo ta jeb*na kostka brukowa jest :disgust:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 00:51_________________________________________________I ta zasrana kontrola trakcji u mnie :disgust: (choć nie powiem bo do jazdy na co dzień to jak najbardziej bo jak się straci panowanie nad Q to trzeba być albo geniuszem kierownicy albo bardzo wierzącą osobą żeby wyjść z tego cało)

Ps. Ja nie jestem ani tą pierwszą osobą ani tą drugą :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 00:53_________________________________________________Dobra Pucek ja też spadam :hi: do jutra :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na tą kostkę to nie tylko Ty narzekasz, ale Gregory też :decayed:

to trzeba już chyba iść spać zleksza, Królu już śni o kucach, a My musimy iść liczyć baranki/browarki jak kto woli :>

Opublikowano
  • Autor

:hi:

ale nastukaliście

Piterra - ten link z grilem.................. :sick3: - to nie możliwe że takie coś jest w realu na świecie :sick3:

Opublikowano

Piterra - ten link z grilem.................. :sick3: - to nie możliwe że takie coś jest w realu na świecie :sick3:

Może oszczędzali na jedzeniu bo zbierali na audi :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Pucek jak chcesz coś kupić w tanich pieniążkach i żeby miało klime, quattro, oraz moc :naughty: to ci polecam coś z takim silnikiem.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9298837

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9296478

Jeździłem czymś takim i naprawdę daje rade. W tym modelu quattro jeszcze ma funkcje blokady tylnego mostu, to wtedy można trochę bardzie poszaleć. :)

Opublikowano
  • Autor

Pucek jak chcesz coś kupić w tanich pieniążkach i żeby miało klime, quattro, oraz moc :naughty: to ci polecam coś z takim silnikiem.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9298837

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9296478

Jeździłem czymś takim i naprawdę daje rade. W tym modelu quattro jeszcze ma funkcje blokady tylnego mostu, to wtedy można trochę bardzie poszaleć. :)

silniczek 2.2T jest jaknajbardziej OK - ale ogólnie autka z tym silnikiem to inna epoka ( staruchy bym powiedział )

Opublikowano

Ciekawe że w S2 nie ma zdjęcia tapicery przedniej :mysli: czyżby koleś coś próbował ukryć :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Guru a Ty nie zapisany na Kamień w niedziele :mysli:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 11:02_________________________________________________Drogo Ci - na co zbierasz :naughty:

Opublikowano

kutfa , porąbało was z tym gadaniem , jak baby z magli :decayed:

ale nadrobiłem ;]

wczoraj wróciłem ze spotu o 24 do dom , bo jeszcze pojechałem na czwartkowe wyścigi i spotkałem znajomych

a potem jechaliśmy z tamtąd przez katowice na Kebab i ścigałem sie "troche" z Civiciem TypeR :cool1: na zakrętach go miałem na prostej gorzej , ale nie było źle , aż koleś mnie pochwalił i powiedział że auto mi zapiertalala :wink4: ale też przejechaliśmy przez jeden przejazd złoty siedem :przebiegly: a zawsze tam przejeżdżam 20gr bo nierówno :polew:

ogólnie jak ktoś chce to zapraszam o 22 pod go sport w katowicach w czwartki, ja tam mam zamiar sie pojawiać :wink4: oczywiście to już jest po spocie ełu i spot będzie ze ścigantami z kato :hi: pozdro

Opublikowano

Guru a Ty nie zapisany na Kamień w niedziele :mysli:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 11:02_________________________________________________Drogo Ci - na co zbierasz :naughty:

Nie zbieram na nic (oprócz B8 :naughty:) ale szkoda mi po prostu kasy bo to jest:

35 zł ja + 35 zł bracik + paliwo + jedzenie i picie cały dzień na 3 (bo młodszego bracika też bym wziął)

Po prostu nie jestem aż takim fanem wyścigów na 1/4 żeby wywalać na to tyle kasy :thumbdown: wole ją wydać na co innego :)

Opublikowano

Cześć wszystkim :hi:

Dzisiaj na spocie mnie nie będzie ponieważ wyjeżdżam nad polskie morze i wracam za tydzień w sobotę :wink4:

Więc do zobaczenia za dwa tygodnie spamowicze

Majki zostaw dla mnie :beer1: co ? ;(

Opublikowano

Nie zbieram na nic (oprócz B8 :naughty:) ale szkoda mi po prostu kasy bo to jest:

35 zł ja + 35 zł bracik + paliwo + jedzenie i picie cały dzień na 3 (bo młodszego bracika też bym wziął)

Po prostu nie jestem aż takim fanem wyścigów na 1/4 żeby wywalać na to tyle kasy :thumbdown: wole ją wydać na co innego :)

Witam! :hi:

Nieźle poszliście z tymi stronami, dwa dni nieobecności i znów.. .

Guru, ale z ciebie materialista, a emocje się nie liczą? :tongue4: Zabierz się chociaż z kimś.

Miron 2.2T to legenda zasłużona i nie powiedziałbym, że to przeżytek bo spokojnie daje rade większości nowych aut i pod względem parametrów jak i awaryjności :wink4:

Ja będę dziś na spocie, udało mi się znaleźć wolny czas mimo, że miałem być zajęty.

Te fotki tego "rodzinnego grylla" - nie dałem rady obejrzeć do końca. Strach pomyśleć co ci ludzie mają w głowie :blink: Jakiś motocyklista wbity w ciężarówkę nie robi takiego wrażenia bo to może się po prostu wydarzyć. Chyba już nie będę otwierał takich linków.

Odnośnie tej dziury w dolocie u Krola to zapewne kopciło tylko chwile do póki komp nie wprowadził silnika w tryb awaryjny i nie obciął dawek paliwa. Wychodzi na to, że Krolu jeździł cały czas w trybie awaryjnym :decayed: Teraz to będzie wymiatał :naughty:

Pucek wciąż nie zdecydowany :polew:

Opublikowano

Pucek jest niezły :kox: strach pomyśleć jaki on wypasik sobie kupi :no:

Niewiem nawet czy Ingolstadt wypuściło taki wypas o jakim Pucek marzy :polew:

Opublikowano

Rozwaliło mnie jak napisał, że S8 ma beznadziejne wnętrze :polew:

Opublikowano

Rozwaliło mnie jak napisał, że S8 ma beznadziejne wnętrze :polew:

pewnie chodziło mu o drzewno :wink4: ale do 8ki wsumie pasuje :)

Pitera co do tej lutownicy to baaardzo precyzyjną jak na moje oko :) taką z jednym chudym pręcikiem :decayed:

Opublikowano

Cześć wszystkim :hi:

Dzisiaj na spocie mnie nie będzie ponieważ wyjeżdżam nad polskie morze i wracam za tydzień w sobotę :wink4:

Więc do zobaczenia za dwa tygodnie spamowicze

Majki zostaw dla mnie :beer1: co ? ;(

Pelex bedzie na Ciebie czekało :naughty: a pamietasz o moim "kabelku" do :bicz:

Opublikowano

Jasne że pamiętam ale jak wiesz na razie mam urlop i nie mam dostępu do kabli więc jak tylko nadarzy sie okazja to Ci takie coś spacze :gwizdanie:

Opublikowano

To wypoczywaj tam z rodzinką tylko sie nie zjaraj na machoń :tongue4:

Opublikowano

Spoko dzięki pozdrawiam :papa:

Opublikowano

Szerokiej drogi Pelex :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.